Jo tak ten vysiraci je a mas smolika...ja to rikam furt dokola, nekupujte ty stary vrany s tema posilovacama.je to nejvjeci blbost co tam mohli dat...a nedaji si rict a nedaji...
Kupredu spatki ni krok...
servisak napsal:
Tyvole ty jsinobjevil svet. Cerpadla se meni uz cca 5 let
Chce to číst do konce
Opravy zdarma
Toto stažení začne 2. října 2020. BMW oznámí majitelům zasažených motocyklů, aby je nechali přenést na prodejce BMW. Prodejce bezplatně vymění palivová čerpadla za vylepšenou verzi.
Kuba89 přiložený následující obrázek:
Jde o to, že neměnili uplně každému celé čerpadlo, někdy se dávala jen vyztuha nebo co a to by ted melo byt napraveno a i ty by měli dostat čerpadla nová.
Aktualne 1250 GSA HP
Já tam mám dle papíru nové čerpadlo ale ma i vyztuhu/kroužek.. Je to tak možné že by dali výztuhu na nové čerpadlo? Nebo se na to výsrali a dálku jen výztuhu a na papír dali čerpadlo?
servisak napsal:
Vim, na svolávačce jsem taky byl před 5 lety (v Brně), ale taky tenkrát mluvili jen o kroužku, tak jsem si nebyl jistý... Jde ten novější typ nějak pohledově poznat (třeba z čísla nebo jinak)?
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
servisak napsal:
Vim, na svolávačce jsem taky byl před 5 lety (v Brně), ale taky tenkrát mluvili jen o kroužku, tak jsem si nebyl jistý... Jde ten novější typ nějak pohledově poznat (třeba z čísla nebo jinak)?
Opravdu chceš aby ti to tady servisak postoprvni opakoval ? a ty sis to ani neprohlidl dyz ti to vyměnili? Leskne se to tam jak psi gule....kluci,uvařte si kafezrumem sednite si na stoličku a pořádně si ty motorky prohlédněte....někteří z vás ani neví kolik má svíček....
Upravil Bohumil dne 28.08.2020 06:22
Kupredu spatki ni krok...
servisak napsal:
ja jsem tech cerpadel vymenil vagon a vyztuhu ani jednu. vzdy cerpadlo
Divil jsem se, ale už jsem narazil na případ, kdy borcovi udělali svolavačku tak, že to překontrolovali pohledem... Oficialně! ... a následný majitel motocyklu měl o zábavu postaráno, protože v servisu mu řekli, že svolávačka proběhla před 5 lety zkontrolováním a vše bylo v pořádku
Naštěsti u zastoupení se k tomu postavili čelem a zatáhli to, ale až po tom, co si stěžoval na postup.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak u mě před dvěma roky jsem se stavil do Inveltu na svolávačky unašeče, kontrolu pumpy. Unašeč vyměnili a na pumpu mi dali zesílení kroužkem, což chápu tak, že v říjnu když bych se tam zastavil, měl bych dostat nové čerpadlo.?
Jasně, někdo měl pokyn v autorizáku dávat jenom zesílení, pouze při velkém poškození nové. Teď je teda chápu situace taková, kdo dostal zesílení nebo nebyl na svolávačce, dostaneš brand new čerpadlo.
Neexistuje špatné počasí!
Oživuji tohle téma, nějaké novinky k tomu čerpadlu? Pokud tam dali při poslední svolávačce jen ten reinforcement ring (zesilující kroužek), budou teď měnit celé čerpadlo?
Není tam nic vypsáno
Lucifer přiložený následující obrázek:
[95.72Kb]
Upravil Lucifer dne 10.01.2021 22:17
#bmwdiagsokolov specializovaný servis BMW a MINI,
originální diagnostika pro BMW, BMW motorrad, BMW i, MINI
Kódování, flashování, mapové podklady, doděláni výbavy, takřka cokoliv na BMW stačí se zeptat fb.me/bmwdiagsokolov
BMW R1200GS ADVENTURE 2006 Alpinweiss 3