nešlápls... jen jsem zjistil, co seš za pomlouvačnýho křivýho zmr.da, když už to musíš teda veřejně řešit.
Jasně jsem ti už v zimě oznámil, že s tebou definitivně končím... po půl roce se otřepeš a začneš vys.írat a stěžovat si, že tě nezdravím a ignuruju... dobrá tedy.
Přestanu tě v duchu dnešní doby mírumilovně ignorovat a vyřešíme to po staru
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Fíjo, to jsou mi slovíčka, když tě to uklidní, nemám potřebu vidět tvuj kyselej ****. A kdyz už ho vidět musím, tak slušně pozdravím ty internetovej hrdino. Místo toho abys řekl co máš za problémíček, raďsi držíš hubu a prskáš. Prskej si dál, ale já si z tebe budu děalt jen legraci. Za nic víc mi nestojíš. Pac a pusu.
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
Snad uklidním atmosféru od sraček a to informací, která tu doufám ještě není... Pasul Gutai spojující Baia Mare a Sighetu Marmatei na UK hranicích je v novém a luxusním kabátu. Já pamatuji ještě brutální rumunskou pološotolinu, nicméně nyní asfalt nejlepší kvality. Značka pozor 22km zatáček zůstala na svém místě
Hojte, mám v plánu příští rok sjet opět rumuny a chtěl bych se podívat k toxickému jezeru v Geamaně. Nemá někdo zkušenost z které strany se dá k jezeru dojet? Případně nějaké další postřehy? Díky
Upravil Radig dne 06.12.2018 17:33
Radig napsal:
Hojte, mám v plánu příští rok sjet opět rumuny a chtěl bych se podívat k toxickému jezeru v Geamaně. Nemá někdo zkušenost z které strany se dá k jezeru dojet? Případně nějaké další postřehy? Díky
Ahoj, díky za info ... z které strany se tam dá dojet? Má drahá polovička pojede sólo na své motce a není v terénu moc vyježděná. Je tam nějak obzvlášť náročný terén? Budeme ubytovaní někde kolem Abrudu, tak nevím z které strany se tam pustit. Díky
Vcera projeta DN66A z jihu na severovychod. Od Cerna-Sat je masakr, jeli jsme po hrozny bource, bylo to na hrane sjizdnosti s Dakarem na TKC80. Doporucuju si vyhradit cely den, rozhodne bez spolujezdce a minimalne ve 2 lidech. Je to 50km bez signalu mobilu a s minimalni dostupny pomoci. S sebou pilku a sekyru, nas hodne zdrzel padlej strom. Medvedy jsme nevideli, ale jsou tam a ted s mladatama bych je potkat nechtel. Vetsina trasy je v lese, vyhledu malo. Ale zazitek byl intenzivni...
Upravil Slavek-xxx dne 30.05.2019 21:20
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
To děláme, ale Novou Moldavu jsme nakonec raději opustili. Samej cigoš co se nám snažil pořad něco prodat. Tak jsme popojeli do Dubové a v hospodě nám poradili penzion s česky hovořícím majitelem
Slavek-xxx napsal:
Vcera projeta DN66A z jihu na severovychod. Od Cerna-Sat je masakr, jeli jsme po hrozny bource, bylo to na hrane sjizdnosti s Dakarem na TKC80. Doporucuju si vyhradit cely den, rozhodne bez spolujezdce a minimalne ve 2 lidech. Je to 50km bez signalu mobilu a s minimalni dostupny pomoci. S sebou pilku a sekyru, nas hodne zdrzel padlej strom. Medvedy jsme nevideli, ale jsou tam a ted s mladatama bych je potkat nechtel. Vetsina trasy je v lese, vyhledu malo. Ale zazitek byl intenzivni...
Tak medvědi jsou!Nepustili nás na Drákulův hrad,že tam jsou medvědi.Věřit se mi tomu nechtělo a co čert nechtěl v zatáčce pod hradem medvědice a dvě mláďata.Ráno tam dokonce někdo stanoval.My měli naštěstí a spali jsme v pensionu.
Dobrý pozorovatel uvidí i na nekvalitní fotce za motorkou.
PavelDR přiložený následující obrázek: