Kubrt napsal(a):
to MartasUSA : na posledních dvou motorkách jsem měl a mám nehomologovaný vejfuk(y) a zatím jsem na STK neměl problém.Je teda pravda,že kdyby měli nějaký řeči tak jsem tam mohl(mužu) šoupnout na tu chvíli origo lauf.Ale jak jsem psal,zatim jsem neměl problém
Ale notak nestyď se a pochlub se jakou máš vychytávku na Báwku!!!
No tak jo,no,od včerejška nemám v mašině ABS modul s posilovačem.Odporoučel se do věčných lovišť,tak jsme ho vycukli ven
No vidíš a ani to nebolelo! Ty jsi tak skromnej Radime!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Kubrt napsal(a):
to MartasUSA : na posledních dvou motorkách jsem měl a mám nehomologovaný vejfuk(y) a zatím jsem na STK neměl problém.Je teda pravda,že kdyby měli nějaký řeči tak jsem tam mohl(mužu) šoupnout na tu chvíli origo lauf.Ale jak jsem psal,zatim jsem neměl problém
No tak jo,no,od včerejška nemám v mašině ABS modul s posilovačem.Odporoučel se do věčných lovišť,tak jsme ho vycukli ven
Ty seš kunda z ryby
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Kubrt napsal(a):
Jojo. Taky mam jeste ty dve originalni roury Radeji si je necham kdybych to musel na chvilku prehodit
Kdo jinemu jamu kopa sam do ni ....... kuuwa jedu do ni.
S tim ABS me to taky napadlo. Musim porad stavet a vypinat to. Nekdy v terenu me to fakt uz dost se*e.
Kdo jinemu jamu kopa sam do ni ....... kuuwa jedu do ni.
S ABS už jsem měl taky své plány ale nakonec mi přijde nejjednodušší přerušit drát k čidlu předního kola-na vypínač a když vypneš tak to hodí chybu a jedeš bez abs ,když zapneš tak abs sice nenaskočí ale stačí abys za jízdy otočil tam a zpátky klíčkem a máš znovu abs v chodu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kubrt napsal(a):
Ty seš kunda z ryby
Sám seš
Upravil Kubrt dne 11.02.2010 19:26
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
MartasUSA napsal(a):
S tim ABS me to taky napadlo. Musim porad stavet a vypinat to. Nekdy v terenu me to fakt uz dost se*e.
No,tak já si do terénu ABS vypínal... A teď už nemusím,poněvač je furt vypnutý
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Remus511 napsal(a):
Kolikrát si za to vyndání Servisakovi dal?
Ani jednou ty homiku,sem si to vyndal sám
Remus511 napsal(a):
Kolikrát si za to vyndání Servisakovi dal?
Ani jednou ty homiku,sem si to vyndal sám
To ani neříkej... Určitě jsi sundal nechtíc pravej válec a levou převodovku.
Ikdepak...všechno to šlo jak po másle,nejsem žádný béčko
Jen taková technická k tomuto. Předem říkám, že mě osobně to je šumák. Ale to, že to je nepovolenej zásah do brzd a že toto nejde vyřešit ani oficielní cestou, jakožto změnu na brzdách, to je asi jasný. Prostě brzdy jsou od výroby od výrobce takový a jiný bejt nemůžou. Zkrátky když přijedeš na STK, tak by jsi měl dostat známku samosebou na měsíc a problém vyřešit. Což znamená namontovat ABS, jelikož ho máš zapsaný v techničáku, ale na motorce není. Zjistíš to podle kontrolek, že vykazují chybu a nebo (jak spousta koumáku dělá) naopak kontrolka nesvítí, ale v TP je ABS zapsaný, takže svítit by měla. Do závad ti napíšou třeba "Vozidlo není vybaveno zaevidovaným ABS" a pošle tě za úředníkem, ať to vyřešíte. Ten ti řekne, ať mu doneseš od akreditora doklad za kterej zádně zaplatíš (a v BMW si myslím, že ne málo), že vozidlo bylo vyrobeno bez ABS. Jenže podle VIN bylo s ABS. A tím skončila na věky věků tvoje platná STK na tvým motocyklu a nebo to ABS dáš zpět , tak aby bylo funkční.
Pak se ti ještě může stát, že ABS nějakým omylem (nejspíš úředním) není zapsaný a tak seš v poho.
Druhá věc, je ta, že bude nehoda za kterou ty nebudeš moct a někdo ti zruší motorku. Budeš chtít po pojištovně prachy. Příjde likvidátor, kterej zjistí, že tam není ABS (nejsou tak blby, jak si kdekdo myslí) a v TP je a řekne ti "Pane vám nesouhlasí TP se skutečností, tak to od nás neuvidíte ani korunu, je nám líto"
Samozřejmě věřim, že ti motorka brzdí, nepřeju ti aby tě potkala nějaká věc, co jsem tady popsal, ale spíš to myslím tak, že aby jsi se nedivil kdyby tě náhodou něco takovýho fakt potkalo, že to taky může i takhle dopadnout.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
MikiberG napsal(a):
Sharki: Já mám variantu jen levej a pravej mám na vercaik a je to asi tak jako s laďákem.... jezdím pořád s 1tlumivkou aby to nervalo uši... ale i s tou tlumivkou je to nebe a dudy.... ladil jsem to tak aby to ty tlumivky moc neovlivňovali..... mám do toho udělaný 2 tlumivky a tu druhou používám na cestování nebo Rafušáky a pod.
No a máš to vykuchaný celý,nebo jenom tu píštalku? Taky uvažuju ,že na konec vrknu závit a zátku z dírou.To ladění potom už bych dělal pouze velikostí té díry.Tak nějak?
bubak
Chlapi prosim vás ted sem dokoukal Flynn Carsen honba za kopím osudu. a v poslední scéně tam vlítne ta jeho kočička na červenym F650GS a když pak vodjíždí tak ta motorka má takovej zajímavej zvuk. nevíte co tam má za vejfuky
Tančící Havran
když sundáváš víko spojky Je tam jedna trubka ktrerá ti bude vadit tu odděláš abys sundal víko! lze tuto trubku nahradit nějakou "pančeřovou" hadicí ? ? pokud ano kde ji sehnat ? ? dík
Upravil svaca04 dne 15.09.2011 19:11
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
TOLI napsal:
Při konverzi na F650GS Rallye se ten nátrubek celej uřízne těsně před tim čidlem.Jinak já ten otvor mám taky zvětšenej jakoby ta část co je nalevo(do masky) tak je ufyklá jinak je sání stejně dlouhý.
Řezat ten nátrubek uprostřed(jako u rallye verze) se ale nedoporučuje páč tam pak tudyma lítá spousta vody a bordelu.
Neměl bys někde fotku, abych si to dokázal představit případně upravit? Ten vykuchanej výfuk, neřve to moc?
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !