jeho voličům zřejmě stačí, že je slušnej, nechlastá a nevypadá jak mrtvola a hlavně necpe se na východ, trošku málo,
havel proti němu chlastal ligu mistrů ale media to nezajímalo
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
madmike83 napsal:
Jo začal další boj o korýtka u Drahoše, když to vidím pokud Zeman teď 14 dní bude schopnej normálně vystupovat, dám to raději jemu. Navíc už i Drahoš najednou nechce migranty...
jen pro upřesnění, nejedná se o prosté migranty, ale o trojské koně v zájmu jejich věci a to je cílené šíření nenávistné ideologie .. z naší historie známe jako pátá kolona https://cs.wikipe...tá_kolonaR1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Koukal jsem na video z odemykani mistnosti s korunovacnimi klenoty a zrejme jsem se spletl, kdyz jsem Milosovi prorokoval statni pohreb do dvou let.. Bude to asi o neco driv. Za poslednich par let viditelne sesel...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Mně stačí, že je servilní k Rusku a Číně, pomalu každá druhá věc co řekne je lež, neumí se omluvit za nic, je alkoholik, neumí se chovat, na potkání uráží, je zákeřný, mstivý, názory mění podle toho jak se mu to zrovna hodí, nejbližší spolupracovníci jsou bolševický pisálek, agent Ruska a pochybný podnikatel a tisíc jiných věcí. A až na posledním místě, že je evidentně nemocný a to zřejmě už i psychicky.
A několik pozitivních věcí na něm to rozhodně nevyváží.
Koukal jsem na video z odemykani mistnosti s korunovacnimi klenoty a zrejme jsem se spletl, kdyz jsem Milosovi prorokoval statni pohreb do dvou let.. Bude to asi o neco driv. Za poslednich par let viditelne sesel...
Ten nepřítomný pohled je jasně vypovídající...
Mně stačí, že je servilní k Rusku a Číně, pomalu každá druhá věc co řekne je lež, neumí se omluvit za nic, je alkoholik, neumí se chovat, na potkání uráží, je zákeřný, mstivý, názory mění podle toho jak se mu to zrovna hodí, nejbližší spolupracovníci jsou
Ovar je hroznej, ale my ted bojujeme o Dublin 4 a evropskou socialni chartu ci jak se to jmenuje.
Drahos je vhodnej maximalne do vylozene mirovy, nekonfliktni situace. Ale v ty my ted proste NEJSME.
Viz vochlasta a celkem hulvat Churchill a distingovany Chamberlain....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ripper napsal:
Mně stačí, že je servilní k Rusku a Číně, pomalu každá druhá věc co řekne je lež, neumí se omluvit za nic, je alkoholik, neumí se chovat, na potkání uráží, je zákeřný, mstivý, názory mění podle toho jak se mu to zrovna hodí, nejbližší spolupracovníci jsou
Ovar je hroznej, ale my ted bojujeme o Dublin 4 a evropskou socialni chartu ci jak se to jmenuje.
Drahos je vhodnej maximalne do vylozene mirovy, nekonfliktni situace. Ale v ty my ted proste NEJSME.
Viz vochlasta a celkem hulvat Churchill a distingovany Chamberlain....
Hixi, v tomto vlákně mám s Tebou vysokou shodu
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
17 cm
)
17 cm
Slavek-xxx napsal:
Ten nepřítomný pohled je jasně vypovídající...
Mno neviděl bych to tak tragicky, i když souhlasím, že za poslední rok zchátral fest. Ale i zhubl a tento zjev může být výsledkem (netvrdím,že zhubl,protože je zdravej).... nicméně Šláfrenberk před 5ti lety chrápal, jakmile s ním někdo co minutu nezatřásl,taky sotva lezl a já mu tehdy typoval rok, maximálně dva a straší tu dodnes a pokud se ho bude chtít svět zbavit,nejspíš ho budou muset zastřelit. A chlastu přes něj asi taky proteklo habakuk.
Anebo Venca Flaška Ruzyně kterého poslední volební období rozmrazili jen na zvláštní příležitosti. Ten taky měl bejt minimálně několik let mrtvej, když by doktoři nedělali zázraky.
Pokud bude Zeman prezidentem, dá si záležet, aby své soky ještě 5let s*al. A je tu jedna výhoda, pokud vydrží, nebude mu doživotní renta vyplácena moc dlouhou dobu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
stifler napsal:
Drahoše bych přirovnal k Háchovi ať vyberu z naší historie
nebo druhej Van der Bellen, Kiska ci TRUDEAU (fuuuj!)
17 cm
To hicks,stifler, Hrabe_X, GSSG, walda a další kdo se chtějí přidat. Hošani ještě si udělejte foto ze společného honění ať to tu máte komplet.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
vorel napsal:
Smysl pro humor ti upřít nemuzu
Navrhnu tě Jirkovi na medaili
Eště si pohlidej shodu podnětu s víš čím
kterymu Jyrkovi?
Jirkovi D.?
Dopytovy vogo
...ty mne tu napominas s pravopisem?
17 cm
Zdenal RT napsal:
To hicks,stifler, Hrabe_X, GSSG, walda a další kdo se chtějí přidat. Hošani ještě si udělejte foto ze společného honění ať to tu máte komplet.
kdyz uz jsi zacal s tema prasarnama.. tak ja to vidim spis na gangbang a facial, pricemz ty jses ten co kleci
Upravil hicks dne 15.01.2018 19:18
17 cm
madmike83 napsal:
Jo začal další boj o korýtka u Drahoše, když to vidím pokud Zeman teď 14 dní bude schopnej normálně vystupovat, dám to raději jemu. Navíc už i Drahoš najednou nechce migranty...
Obávám se, že změn názorů a úhybných manévrů předvede ještě nepočítaně. Jde mu o hlasy lidí a tak jim naservíruje, co chtějí slyšet a namaže med kolem huby.
Když vidím, kdo stojí za ním v pozadí, tak nechci nikoho ovlivňovat, ale nemám z něj dobrej pocit. Teď ještě potřebuje hlasy, ale až se v případě výhry odkope a promluvěj skrz něj ti co ho platí, tak budeme na opilého děda z Vysočiny možná vzpomínat.
tak hlavně esli máš dobrej pocit z Nejedlýho a Mináře
tak to teď bude pořád, coby kdyby proti tomu čeho jsme byli svědky
po mým vidíš trávu růst
říkám si hurikán
Zdenal RT napsal:
Bohužel nemám tyto choutky. Že jsi pohonil s kamarády nad volbou prezidenta přeci neznamená, že to dělá každý.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /