Je hezky. Neprší, nechumelí, silnice jsou vymrzlí a suchý.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Někde jsem četl, že BMW je snad jediná motorka s kterou se dá jezdit i v zimě. Prý ji nevadí sůl, protože má nerezový výfuky atd, atd... (tušim, že to bylo v Supermotu před pár lety)
Takže cesty plný soli nejsou překážkou.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Hezká blbost.Trpí ráfky i ostatní součástky.Viděl jsem na obrázku 1150 na elefantu a byla hezky ožraná.Sůl je sviňa,hlavně na hlinik a chrom.
BMW R 1100GS vzor kačer
Když v létě patřičně impregnuješ bahnem a prachem, tak se sůl nikdy nedostane tam, kde by mohla uškodit.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
to co ukazuje Cycli na druhem obrazku jsem mel take na 1150 a nejel jsem ani jednou po posolenych silnicich v zimni Evrope. Ale stejny ucinek ma bohuzel i sul v ovzdusi v blizkosti more, takze si nevyberes.
Jedine antikorozni misto je v centralni Sahare a trochu niz, daleko od starych vyschlym solnych jezer, ale tam zase nemaj cepovany.., ale jenom lahvace a nekdy i teply...
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Před hodně lety jsem měl Suzuki Intrudera,který byl dovezen z Ameriky a ten měl taky podobné stopy na chromu.Bylo to přepravou po moři.Když jsem před čtyřmi roky kupoval v lednu svou 1100GS a trval na krátké zkuš. jízdě po Varech,tak byl majitel zděšen a rozmlouval mi to.Nakonec jsme to projeli a moto muselo ihned do Wapky.
BMW R 1100GS vzor kačer
Dneska luxus,v Prostějově 4 x GS pak sem viděl XTZ,CBR,Tiger a po cestě dom sem eště pokecal s novým kamarádem na 1200 ADV. Krásných 150 km,já su tak ščasné...
Já dnes vyjížděl až ve čtvrt na čtyři, ale dal jsem s Lubossem nějakých 70 km. Není to moc, ale i tak to je dobrý.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Pak jsme pojezdili po motokrosové trati a spokojení , špinavý a zpocení odjeli domů. Dneska bylo docela teplo. Celou dobu tak kolem -3°C
Cycli přiložený následující obrázek:
[58.13Kb]
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi