Včera večer jsem si dal na Vevise "panáka". Ať ti to tam kamaráde nahoře jezdí. Už dva roky a pořád mi to připadá jako včera.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jj - Pavel - moc hodnej kluk....Vím, že to sem nepatří, ale od středy to má za sebou Pavel Wlasák - majitel a občasný guide firmy pořádající cesty na motorce v Gruzii. Byl jsem tam na výpravě před 2 týdny - moc příjemný kluk. Údajně se na něj převrátila čtyřkolka .... RIP
Hezké Bobe, na Vevise vzpomínám ještě poměrně často, ach jo
Ale Hanibal je pořád stejnej, tyjo a vy dva s Jarouškem taky, vy snad nestárnete
Joooo Machov a hospoda U Božky... Tyvole to byly časy... Do smrti nezapomenu
Upravil Kubrt dne 02.03.2023 20:59
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Hezké Bobe, na Vevise vzpomínám ještě poměrně často, ach jo
Ale Hanibal je pořád stejnej, tyjo a vy dva s Jarouškem taky, vy snad nestárnete
Joooo Machov a hospoda U Božky... Tyvole to byly časy... Do smrti nezapomenu
Kubrtoj,nedá se zapomenout,domluvím u Hanibala květen a sejdeme se tam a zavzpominame..
Bob napsal:
Kubrtoj,nedá se zapomenout,domluvím u Hanibala květen a sejdeme se tam a zavzpominame..
Teda já čumím. S Jarouškem objíždíte znánmá místa, kluci, kde berete čas? Taky bych se mrknul..... Hanibalova hospůdka je snad poslední v republice, kde stále stojí a možná i funguje to klasický komunistický "téčko" jako pípa.
Když to nebude kolem 12 května, což jsem ten víkend vždy v řiti, rád se přidám. V hospodě neprší A už bude i domácí odvětraná
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Když si vzpomenu na noční rozhovor ,,to není tvůj stan, je já tady spím, ne není"
Ještě že si tehdy Vevis vybral stan vedle mého.
Fotky jsou z Radarky....
Waltr přiložený následující obrázek: