Radosek napsal:
To alesvagner:
Shellka na Jižní spojce v pátek v 17:00 hod.
50°2'20.307"N, 14°28'2.083"E
Je to ta u křižovatky Jižní spojka - 5. května
OK, diky, kdyz tam budu, budu tam vcas. ;-)
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Tak som sa na poslednú chvíľu rozhodol vycestovať aj s batohom za sebou na stretko, Ddúfam že sa tam ešte miesto pre dvoch Slovákov nájde.
S pozdravom šišo.
tagže pánové,mám to provás fšechno nachystanýtombolu o topmožná bude i taška GEAR,kterých tam budu mít několik pro volný prodeja protože všichni top vyhrát nemůžete,tak mám i ceny úúúúúúúúúútěchymožná něco dotáhne i fifa
lístek bude stát 50 Kč,koupíte je u mě,až dorazím,což bude v páteksamotné losování proběhne v sobotu ve 20,00 v nějaké chlastací místnostilosovat se bude nejdřív o topcase,možná tažku GEAR(podle vybraných peněz)následovat bude cena útěchy v množství cca 8-9 ks+ co bude mít fifaale to není jistý
těším se na vás,dofám,že si to užijem,ať mám naco v dúchodu vzpomínat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
tagže pánové,mám to provás fšechno nachystanýtombolu o topmožná bude i taška GEAR,kterých tam budu mít několik pro volný prodeja protože všichni top vyhrát nemůžete,tak mám i ceny úúúúúúúúúútěchymožná něco dotáhne i fifa
lístek bude stát 50 Kč,koupíte je u mě,až dorazím,což bude v páteksamotné losování proběhne v sobotu ve 20,00 v nějaké chlastací místnostilosovat se bude nejdřív o topcase,možná tažku GEAR(podle vybraných peněz)následovat bude cena útěchy v množství cca 8-9 ks+ co bude mít fifaale to není jistý
...kurnik, to mne mrzí, že na Šumavu nemůžu!
...mohou se tomboly účastnit i nepřítomní? ...bych si alespoň jeden los taky rád koupil - podpořím zajímavý nápad a třeba se na mne usměje štěstí ...co ty na to Bystřické? ...stejně ti ještě dlužím birel na zapití našeho obchodu, tak bych ti dlužil birel + 50Kč
...na další vyjížďce "Moravské sekce" se vyrovnáme - já tobě birel + 50Kč a ty mně tu výhru (tedy případnou výhru) ...za tu srandu to stojí, ne?
bystricke napsal:
Tašku Gear jsem zrovna dnes koupil , takže mi rezervuj ten topcase, bude jim to spolu slušet.. A slibuju, že v důchodu budu vzpomínat, jak jsem v tombole vyhrál první cenu..
Upravil bluesbery dne 20.08.2009 23:23
pánové snad mi odpustíte že se dostavím asi autem, mám teď nějaký trable a jeden z nich je, že mám rozebranej celej zadek na GS a bohužel nevím jak stáhnout velký ložisko, nemám stahovák, takže to nestihnu dát dokupy
ale cestu kudy má jet vyjížďka jsem projel v tejdnu a myslím že se máte na co těšit
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
bystricke napsal:
...kurnik, to mne mrzí, že na Šumavu nemůžu!
...mohou se tomboly účastnit i nepřítomní? ...bych si alespoň jeden los taky rád koupil - podpořím zajímavý nápad a třeba se na mne usměje štěstí ...co ty na to Bystřické? ...stejně ti ještě dlužím birel na zapití našeho obchodu, tak bych ti dlužil birel + 50Kč
...na další vyjížďce "Moravské sekce" se vyrovnáme - já tobě birel + 50Kč a ty mně tu výhru (tedy případnou výhru) ...za tu srandu to stojí, ne?
jasně že to za tu srandu stojíakorát to musíš vymyslet tak,abychom se smáli oba,nejen ty*pissed*přijeď na šumavu
MotoPaja napsal:
pánové snad mi odpustíte že se dostavím asi autem, mám teď nějaký trable a jeden z nich je, že mám rozebranej celej zadek na GS a bohužel nevím jak stáhnout velký ložisko, nemám stahovák, takže to nestihnu dát dokupy
ale cestu kudy má jet vyjížďka jsem projel v tejdnu a myslím že se máte na co těšit
asi tu vyjížďku nedám,bo nemám taky stahovák
to Bystřické: budu mít volný jen jeden den (asi neděli) tak na tu Šumavu fakt nedorazím ...ale tomboly se tedy účastním - kupuji první los! ...prosím , napiš na něj Prezi a nezapomeň ho vložit do osudí mezi ostatní losované (doufám, že máš zajištěného notáře který potvrdí, že losovaná čísla jsou platná )
...a věř tomu, že pokud by se zadařilo a já vyhrál, tak tomu že vezeš topcase zpět na Moravu by se smála kupa lidí
Upravil prezi dne 20.08.2009 23:58
prezi napsal:
to Bystřické: budu mít volný jen jeden den (asi neděli) tak na tu Šumavu fakt nedorazím ...ale tomboly se tedy účastním - kupuji první los! ...prosím , napiš na něj Prezi a nezapomeň ho vložit do osudí mezi ostatní losované (doufám, že máš zajištěného notáře který potvrdí, že losovaná čísla jsou platná )
...a věř tomu, že pokud by se zadařilo a já vyhrál, tak tomu že vezeš topcase zpět na Moravu by se smála kupa lidí
hlavně potym,co by mi nedělali jelita béčákem na záda
v sobotu 19,55 máš možnost na šumavě
přeci prezi nebudeš furt leštit okolo komína
počasí to se nadá ovlivnit jaký bude takoví bude snad to nebude tak horký jak předpovídaj no a když jo tak třeba tu skejsnete o něco díl o povodních se od sud nedalo ani pěšky
No to by byl průůůser... v sobotu v poledne už zas musíme být v Praze! Pro jistotu postav k recepci nějakou pramici, co uveze nasedlaný GS. Nebo aspoň bévépéčko...