zajímavý vlákno... budu ho sledovat a dle Vašich testů možná taky přejdu z TKC na Mitasky...tak hoši,jezděte jezděte
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mám je taky doma, přezuju namísto totálně sjetých TKC, zkušenosti dám vědět snad už příští týden, jestli teda vydrží počasí :-) Cena s dopravou 3600...
dnes som s nimi zazil prvu (dost negativnu skusenost)
vychadzal som od kamosa zo servisu... vsetko v pohode, prejdem po asfaltke krizovatku, vyhodim blinker doprava k avionu a skoro som sa vydrbal co mi predne koleso zacalo balansovat... nerozumiem ako je to mozne ale zrazu som v prednej gume nemal vzduch
po nafukani v servise (dali sme jej na skusku 4 bary) vsetko absolutne v pohode.. ziaden defekt netesnost, ventil je ok
nechapem tomu
mala zvlastnost - predna pri nafukani nedosadla z prenikavym zvukom ani predtym ani teraz... pojazdil som s nou asi 50km (predpisovo ) po BA a zatial je to ok
raptor napsal(a):
dnes som s nimi zazil prvu (dost negativnu skusenost)
vychadzal som od kamosa zo servisu... vsetko v pohode, prejdem po asfaltke krizovatku, vyhodim blinker doprava k avionu a skoro som sa vydrbal co mi predne koleso zacalo balansovat... nerozumiem ako je to mozne ale zrazu som v prednej gume nemal vzduch
po nafukani v servise (dali sme jej na skusku 4 bary) vsetko absolutne v pohode.. ziaden defekt netesnost, ventil je ok
nechapem tomu
mala zvlastnost - predna pri nafukani nedosadla z prenikavym zvukom ani predtym ani teraz... pojazdil som s nou asi 50km (predpisovo ) po BA a zatial je to ok
Jsem lama, ale jak se to pozna (krom toho, ze ti najednou "ujde plyn" - jde ta vada nejak identifikovat driv, nez to nazujes?
David - Brno, 1150 GS.