ta hodnota 714 je snich na fagarasi tuhle tam napadlo 238 novyho ale jezdi lanovka pokud dovoli pocasi 30 lei tam i zpet Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Date inregistrate la 2008-04-12 13:00
Nebulozitate
Temperatura: 6.6°C
Presiune 797.3 mb Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Dnes večer dávaj ve 20:40 na ČT1 film co se natáčel ve Svaté Heleně - Ábelův černý pes.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
vazeni pani zkuseni. kolik je treba naplanovat si min. dnu na cestu do rumunska, pokud chce clovek neco malo videt? predpokladejme, ze to mam na hranice CR-SK 20km.
kujuuuuuuuu
Jestli chceš opravdu něco málo vidět a nebrat to jen jako průjezd, tak si vezmi týden volna - mělo by to pro začátek stačit - ale i tak samosebou nepoznáš všechno. Ono je dobrý nechat si taky něco na jindy.
jak já bech jel ale zdravíčko mi radí letos venechat.zmijón povedal, že se mnou letos nejede, že bech tam mohl zakukat tak mi nezbévá než mu dát za pravdu.tedkom/kolem 15/ tak jede parta vod toníka z oslavan.příští rok tuty pojedu i dybych mjel jet na javetě
cujka cujka YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Date inregistrate la 2008-11-09 09:00
Nebulozitate
Temperatura: 3.7°C
Presiune 806.5 mb
Prognoza pentru regiunea
TRANSILVANIA
Datele sunt valabile in perioada:
09.11.2008, 7:00 - 09.11.2008, 19:00
Nebulozitate cer partial noros
Vant slab
Presiune usor variabila Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Mizející vánoční svět českých vesnic v Banátu. Režie: P. Stodůlka
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Ahoj všem,
letos bych se chtěl poprvé podívat na motorce do Rumunska, zatím jsem se domluvil s kámošem s V-Stromem, předběžně jsme vybrali oblast Banátu, pokud by mi někdo doporučil co stojí za to vidět a čemu se vyhnout, budu vděčný.
Pokud by se někdo chtěl připojit, tak je jistě možnost, ale nerad bych z toho zase dělal hromadný zájezd (maximálně tak 4-5 motorek) Chtěli bychom v termínu 17.7. až 26.7.2009 a použít autovlak Praha -Poprad.
Dík Luboš
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Zkus si přečíst cestopisy, nebo toto či jiné téma. O Banátu tady toho jsou tuny.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi