ZMĚNA!!! Offroad závod Polabská rallye 28.11.2009 ???
Přidané 29.11.2009 18:56
[b]Hicks napsal(a):
poradilo se ti to chcipnout driv nez se dostala voda do valcu?
Já se v tý vodě nesvalil. Chcípnul mi motor tři metry před koncem brodu a bylo vymalováno. Nebylo to letos poprvé, takže jsem věděl, co mně čeká
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Přidané 29.11.2009 19:00
Všem 12tkářům...... tuto slabost bychom měli nějak odstranit, je to vopruz. Jek je voda po kolena, je to v prrr.....
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Přidané 29.11.2009 19:22
Už jsme nad tím na břehu špekulovali. Kus bazénové hadice a vyvézt to někam ke krku řízení?
Pokud je k sání dobrý přístup po sundání toho bočního plastového krytu, tak by to mohlo jít celkem operativně instalovat.
BMW GS = stroj na radost
Přidané 29.11.2009 19:44
Sečteno a podtrženo!
Jsem rád, že jste dorazili v tak hojném počtu a zvládli trať bez obtíží, tedy až na pár propíchnutých pneu a utopených GS .
Poděkování patří teamu Hajnýho, který obětoval svého závodního ducha a nechal za sebe připřáhnout vláček závodníků bez dobře fungující trasy v GPS. Opravdu si cením toho, že vzal nešťastníky na milost a umožnil tak Reného partě pokračovat v závodě. Možná si to později vyčítal ..
Toli a MikiberG se od začátku potýkali s nepřízní GPS, přesto trať projeli kompletní a nenechali se zastrašit ani hejnem myslivců, kteří měli v části trati hon.
K teamu Baghira- kluci jeli opravdu dobře a užívali si to! Důkazem toho je, že večer na části již zmiňované trialové trati proháněli své stroje bez ohledu na vzdálenost číhajících myslivců!
Ani team Ivča se nenechal zahanbit a a trasu projeli sice o něco pomaleji, ale naprosto bezchybně!
Team vedeny JardouGSA si počínal velice obratně. Přesto jim zbyl čas na muškaření v Chrudimce a následnou výměnu oleje, protože když se Jarda po projetí řekou podíval do okénka na kontrolu oleje, prohánělo se mu tam hejno jeseterů Radek navíc předvedl artistické číslo před babkou sbírající bylinky- zřejmě byla ucházející, proto chtěl zamachrovat a ustlal si..
Zbytek teamu neměl nejmenší problém a cestu si užívali- vždyť jeli na KTM a Hondě
Také musím poděkovat dokumentátorům- Vláďovi, Starostovi, Bubovi, Kubrtovi a Tomášovi za skvělé foto i akční videa! Tomas dokonce jako první vyzkoušel brod, ve kterém bohužel neuspěl. Ptáte se na čem jel? Myslím, že je to jasné
Snad jsem na nikoho nezapomněl! Pořadí jsem na konec neurčoval...
P.S. Na jaro chystám druhé kolo
Díky, Remus
Upravil Remus511 dne 29.11.2009 19:46
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Přidané 29.11.2009 20:16
Druhé kolo by mohlo být fajn a třeba se povede vychytat navigace a nebude se jezdit ve vláčku.A mě se třeba povede vytvořit nějaký team a jel bych jako závodník a né dokumentarista.
Přidané 29.11.2009 20:23
Řek´bych, že my všichni nezúčastnění máme téměř shodnou radost jako ti naši přátelé ze zdejšího webíku, jež se včera tak báječně vyřádili na Remusově enduroakci.. Mně osobně posiluje a nalévá optimismu, že ještě lze uskutečnit takovou, takříkajíc familierní rally, - bez úhony přírody, zdraví startujících a protivenství veřejnosti, u mne je to za 100 bodů
Omlouvám se, že jsem svůj příspěvek původně umístil do jiného tématu
Přidané 29.11.2009 20:24
starosta napsal(a):
Druhé kolo by mohlo být fajn a třeba se povede vychytat navigace a nebude se jezdit ve vláčku.A mě se třeba povede vytvořit nějaký team a jel bych jako závodník a né dokumentarista.
Hele,já o tom taky uvažuju,že už nepojedu jako PRESS teama,le že to kusim project.Všechno se dá objet
A věděl bych o dalším do teamu...sic nemá BMW... v pátek jsme s nim sosali pifko.
Upravil Kubrt dne 29.11.2009 20:25
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 29.11.2009 20:33
Kubrt napsal(a):
starosta napsal(a):
Hele,já o tom taky uvažuju,že už nepojedu jako PRESS teama,le že to kusim project.Všechno se dá objet
A věděl bych o dalším do teamu...sic nemá BMW... v pátek jsme s nim sosali pifko.
Přidané 29.11.2009 20:57
starosta napsal(a):
Kubrt napsal(a):
starosta napsal(a):
a to už bude mít tu KTMku?
To nevim čeče.Na to je ještě dost času...
A jen odbočim,jestlipak víte,co znamená zkratka KTM?
1. Kamarádi Teplého Mléka
2.Kick Ten Minutes
Dneska mi to říkal jeden offrouďák sedlající Husqvarnu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 29.11.2009 21:16
2.Kick Ten Minutes
Já znám trošku prozajičtější vysvětlení názvu-
1)Krásný Terénní Motocykl
2)Každej Tejden Motor
3)Kokot Tlačí Motorku
4)Kdo To Má furt opravovat
Nezlobte se já prostě musel.
Upravil toli dne 29.11.2009 21:16
Přidané 29.11.2009 21:17
TOLI napsal(a):
2.Kick Ten Minutes
Já znám trošku prozajičtější vysvětlení názvu-
1)Krásný Terénní Motocykl
2)Každej Tejden Motor
3)Kokot Tlačí Motorku
4)Kdo To Má furt opravovat
Nezlobte se já prostě musel.
Nic se neděje,nezlobím se
Přidané 30.11.2009 07:32
Teda chlapi, ten brod na videu byl parádní. Koukal jsem na to včera v devět večer a ačkoli jsem seděl v obýváku, zábly mě za Vás nohy...
Doufám, že příští rok na jaře budu moci jet s Vámi. Díky za fotky a videa.
Jo, ta fotka s Kubrtem a Starostou: To jste si chlapi vezli s sebou jako navigaci? To byl nový Garmin 580, jo???
radosek přiložený následující obrázek:
Přidané 30.11.2009 07:39
Ne ne, to je ta Remusova trasa, jak ji rozesílal závodníkum a v těch Garminech jim to nešlo... Asi málo paměti, nemohlo se to tam vejít
BMW GS = stroj na radost
Ještě musím poděkovat za pomoc při rozborce/zborce mé utopené 12ctky. Kubrt se dobrovolně namočil, Vláďa mi pomohl z odbahněním a pak nám zajeli pro pár litrů oleje a všechno dobře dopadlo, motor běží, maže, necuká
Přes zimu musíme něco vymyslet, jak psal Jarda, soudruzi to sání udělali proklatě nízko
Přidané 30.11.2009 09:19
Remus511 napsal(a):
Sečteno a podtrženo!
Jsem rád, že jste dorazili v tak hojném počtu a zvládli trať bez obtíží, tedy až na pár propíchnutých pneu a utopených GS .
Poděkování patří teamu Hajnýho, který obětoval svého závodního ducha a nechal za sebe připřáhnout vláček závodníků bez dobře fungující trasy v GPS. Opravdu si cením toho, že vzal nešťastníky na milost a umožnil tak Reného partě pokračovat v závodě. Možná si to později vyčítal ..
Toli a MikiberG se od začátku potýkali s nepřízní GPS, přesto trať projeli kompletní a nenechali se zastrašit ani hejnem myslivců, kteří měli v části trati hon.
K teamu Baghira- kluci jeli opravdu dobře a užívali si to! Důkazem toho je, že večer na části již zmiňované trialové trati proháněli své stroje bez ohledu na vzdálenost číhajících myslivců!
Ani team Ivča se nenechal zahanbit a a trasu projeli sice o něco pomaleji, ale naprosto bezchybně!
Team vedeny JardouGSA si počínal velice obratně. Přesto jim zbyl čas na muškaření v Chrudimce a následnou výměnu oleje, protože když se Jarda po projetí řekou podíval do okénka na kontrolu oleje, prohánělo se mu tam hejno jeseterů Radek navíc předvedl artistické číslo před babkou sbírající bylinky- zřejmě byla ucházející, proto chtěl zamachrovat a ustlal si..
Zbytek teamu neměl nejmenší problém a cestu si užívali- vždyť jeli na KTM a Hondě
Také musím poděkovat dokumentátorům- Vláďovi, Starostovi, Bubovi, Kubrtovi a Tomášovi za skvělé foto i akční videa! Tomas dokonce jako první vyzkoušel brod, ve kterém bohužel neuspěl. Ptáte se na čem jel? Myslím, že je to jasné
Snad jsem na nikoho nezapomněl! Pořadí jsem na konec neurčoval...
P.S. Na jaro chystám druhé kolo
Díky, Remus
A kdo vlastně vyhrál, všichni? Kolik lidí nedojelo? To abych věděl, jak je to náročné a jestli má cenu na jaře jet
Přidané 30.11.2009 10:59
Na jaro bych rád připravil trať o něco delší.. cca 220km. S tou obtížností je to složitý, nevím zda zaprší a jakou pěšinu si v lese vybereš
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **