Ja mam FF50 s xenon a svieti to ako cez den + k tomu hlavne dialkove prerobene na xenon. Obrazky pravo dole a vedla svetla je ako to svieti http://dmoto.sk/p...torku.html
Upravil bubak99 dne 12.04.2013 00:15
Čeština můj koníček
Dani-L napsal:
Poláci začali vyrábět LEDkový světla CDC2. Jsou homologovaný (E20) jako mlhovky a příkon je á9W. Což je důležitej parametr pro nás se slabým altíkem. ? 84mm
LukyGs napsal:
Kluci, nevíte někdo co je tohle za světla? Měl jsem je na jedenáctce ale nikdy jsem s nima nesvítil tak nevím jestli jsou dálka nebo potkávací. No a taky by mě zajímalo jestli kdyby je někdo měl jak vyřešil uchycení těch světel a zapojení do el.
Měl jsem je od Wunderlichu i s držákama, nový jsem si pak ještě koupil samostatně za pár korun (cca 700) - dají se sehnat na netu, myslím že je má Trávníček.
Svítí dobře, jsou to spíš dálková než mlhová světla. Používal jsem je jako přídavné pro trvalé svícení přes den i v noci spolu s tlumenými, při zapnutí dálkových se nevypínaly, zapojený jsem je měl přes relé, spínané obrysovým světlem na jeden společný vypínač pro obě světla.
Byly OK, akorát mě vadila jedna věc - na horní hraně je dírka, přelepená lepící páskou (černý kolečko) - předpokládám, že slouží k případnému odpaření vlhkosti - vzhledem k tomu, že jsme s nimi svítil pořád, páska se vyhřála a dovnitř šla voda - proto jsem si pak koupil nový (neslavně dopadl pokus vyčistit paraboly...)
Ad držáky - na něčem ti to světlo leží, ne? to je držák - má to plechovou hrazdičku, za kterou se to dá přidělat - jestli ale myslíš nějakou disajnovku jako od wunderlicha atd..., tak to samozřejmě za 700 nemá...
Zkus vzít inspiraci tady, je to jednoduchý, laciný, elegantní...
Autora nápadu znám, chvíli jsem to na motorce taky tak měl, pak jsem ale adaptoval držáky od wunderlichu - co s nimi, když se zbytečně váleli v regále, že
izolačka drží jen nemocný blinkr po gravitačním cvičení... BMW GS = stroj na radost
LukyGs: to budou slaby svetla navic tam neuvadi ani vykon diodi jen prikon , kterej je ovnlivnenej menicem napeti, aby to mohlojit na 9-60V
jezek: jsou to ty samy jak VisionX Soltice Solo jen za podstatne jinou cenu, uvidim srovnani s tema co ma ruda na RADARCE
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
servisak napsal:
všechno jde připojit, jen zaleží jak se s tím chceš mazlit
No v zimě času dost,tak se klidně pomazlím :-) chtěl bych pozjišťovat jestli k tomu potřebuji nějaké relátko (jak jsem někde četl u nějakých světel) a k čemu to je lepší připojit ?! Jestli někde přímo na světla,nebo na baterku ? ..... díky.
tak prosímtě kup si světla přidělej si je na moto a elektriku si nech raději udělat. Určitě vždy rele vždy extra vypínač a zbytek už je sranda
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ale je fakt,že bych to mohl přehodnotit a koupit třeba ty mlhovky :-) musím ale zjistit,jestli jsou nějaké i právě tohoto tvaru?! Moc se mi ty světla líííbííí :-) ....
kup si jednu mlhu a jednu dálku a zapoj to tak aby mlha byla v pravo osvětluje ti škarpu a svíti pořád a na levo dálkové světli ktere svítí jen s dálkou a maš to aspon trošku cajk
... servis a diagnostika BMW Motorrad