schrek napsal:
to je jasny ze sou pevnejsi, jinak co rikate na novy SIDI ARMADA
Schreku, ha mel vcera na noze sidi i formy a subjektivne jsou formy uzsi, takze bych rekl ze pokud ti byly sidi uzke, forma asi nesedne. Jo a normalne nosim 45, ale formy jsem nakonec vzal 46. Jsou to supr pohodlne boty. Jen mam ted dilema, vzit do rumunska tech 3 nebo formy
Já mám od Pardála SIDI Adventure a jsou skoro přesně podle recenzí. Neteče do nich, při koupi je lepší vzít o číslo větší než svojí běžnou velikost a padnou perfektně. Současně musím potvrdit, že vržou. Myslím že Schrek radil, že pomůže napustit kůži. Tak jsem tak udělal. Koupil toto: http://www.haniba...y72CleUWp0, ochrana včelím voskem sice asi super, ale stejně vrzaly. Nakonec pomohl sprej od Motorexu, který odstranil vrzání - v kloubu. Jinak nové BMW Santiaga jsem zkoušel a v porovnání se Sidi Adventure nic moc.
zetor napsal:
Že si koupim Alpinestars Toucan 2014...
Tak to uděláš chybu
Evidentně jsi je neměl v ruce společně se Sidi adv.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
jardal napsal:
Já mám od Pardála SIDI Adventure a jsou skoro přesně podle recenzí. Neteče do nich, při koupi je lepší vzít o číslo větší než svojí běžnou velikost a padnou perfektně. Současně musím potvrdit, že vržou. Myslím že Schrek radil, že pomůže napustit kůži. Tak jsem tak udělal. Koupil toto: http://www.haniba...y72CleUWp0, ochrana včelím voskem sice asi super, ale stejně vrzaly. Nakonec pomohl sprej od Motorexu, který odstranil vrzání - v kloubu. Jinak nové BMW Santiaga jsem zkoušel a v porovnání se Sidi Adventure nic moc.
ano sno-sela pomuze , ale musi rozdelat kloub a namazat to
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Sidi jsou mi male mam sirokou nohu v nartu a ted uvazuju prave o tech FORMACH, jen bych potreboval jestli je nekdo mate na Morave ve velikosti 44 abych je vyzkousel
Schreku, minulý týden jsem si byl kupovat boty...TCX... a byl tam i výběr značky Forma. Kde? MCF Slušovice. Takže můžeš vyzkoušet.
BMW R1200GS (2004)
Ahoj, kdo máte boty Rallye GS od BMW, hledal jsem tady a nic jsem nebyl schopen vygůglit. Jak jsou nepromokavé? Jak se v nich chodí? Díky za infa.
[img][/img]
aldags1 přiložený následující obrázek:
[28.09Kb]
Upravil aldags1 dne 24.03.2014 14:59
BMW 1200 GS a ///M3
aldaGS1: jsou to typicke plastaky s kloubem, takze chozeni na dlouhe trasy neeee, zadnou mebranu nemaji na nepromokavos, casem ti tam proste zacne tyct, maji jen gelovou botku teda pokud myslis ten posledni model, ty predchozi je nemeli
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
časem mu tam začne týct...to je pravda...jen tan čas je asi tak 3s.Ty jsi v nich najezdil asi hodně,že?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
...kompromis, ale porad jeste pomerne bytelne s moznosti trochu toho chozeni kolem. Mam je 3tim rokem, drzi, vypadaji porad gut a netece do nich ani po celodennim slejvaku.
Upravil Bubak dne 24.03.2014 17:05
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
...kompromis, ale porad jeste pomerne bytelne s moznosti trochu toho chozeni kolem. Mam je 3tim rokem, drzi, vypadaji porad gut a netece do nich ani po celodennim slejvaku.
Naprostej souhlas. Na to ze je to italskej výrobek, drzi treti sezonu. Jen vlozky budu muset vymenit, uz se zacinaji shrnovat...
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
Jen jestli to nesili rumuni - ted v kramku v Pfaffenhofenu, Sidi, Forma, TCX - Made in Romania. Jedine Daytona - Hergestellt in Bundes Republik Deutschland Ale taky nemecka svadlena je asi trochu narocnejsi co se tyce penez (jelikoz ikdyz sije sama pro sebe tak si musi platit prispevek odborum aby si vyjednala sama od sebe lepsi zamestnanecke podminky...) tak stoji o par eurominci (spis europapirku) vic
... to je fuk, uz jsme stejne v podstate zase jeden Reich. Ty moje W2 me proste dost prekvapily. Za ty prachy (v akci v Polu) paradni.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Jak se ti v nich řadí nahoru? Vysoká hrubá Vibram podrážka a k tomu mohutná špička se mi po první jízdě zdá trochu nešťastná kombinace. Já s nima musel dát řadičku do nejvyšší polohy a je to tak na hraně, chtělo by to ještě kousek. Nebo nižší stupačky / stavitelnou řadičku.
radovant napsal:
Jen jestli to nesili rumuni - ted v kramku v Pfaffenhofenu, Sidi, Forma, TCX - Made in Romania. Jedine Daytona - Hergestellt in Bundes Republik Deutschland Ale taky nemecka svadlena je asi trochu narocnejsi co se tyce penez (jelikoz ikdyz sije sama pro sebe tak si musi platit prispevek odborum aby si vyjednala sama od sebe lepsi zamestnanecke podminky...) tak stoji o par eurominci (spis europapirku) vic
ale Rumuni jsou podle mě na ty boty dobří, FORMA boty jsou super, mám BMW (FORMA DOMINATOR) a jsem spokojený.
Jsou to Enduro boty = nicmoc turistika :-)
Mám ale na chození, běžné ježdění SIDI ADVENTURE a jsou super
všude dobře, s kávou nejlíp