Ještě jednou odsud děkuju, že jste se na mne nevy... a že tričko bude. Adresu jsem posílal, snad dorazila v pohodě, prašule poletí zítra. Jo a pokud se setkáme při nějaké, k tomu vhodné příležitosti, pozvánka na to pivo natürlich platí. Díky starmo
Tak to jsem rád. Teď už abych byl zdravej a brambůrek taky ( mám ho u Cycliho v nemocnici ), poněvadž počasí volá :"pojď se projet" a já nic. Normálně lítám skoro celou zimu, ale teď...
Tak zatim M
Těm, od koho do dnešního dne nepřišly peníze za trika, byl zaslán znovu email s platebními podmínkami. Zároveň by mělo přijít potvrzení těm, kdo již zaplatili.
Aktualizoval jsem přijaté platby za trika a všem, kdo v posledních dnech zaplatili, bylo zasláno potvrzení o přijetí platby. Naposledy jsem zaslal email těm, kdo nějaké triko objednali, ale zatím nezaplatili. Pokud nepřijde platba do 10.2. nebude objednávka přijata. Myslím, že je poslední příležitost.
Miloši, možná ti ode mne přijde platba 2x.. dnes jsem to poslal ještě jednou, protože včera jsem tam neměl dost peněz, tak nevím, jak se s tím ČS popasuje
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Těch brzd je více každopádně kdo to nezaplatí do data, má smolíka.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis