((zapni Aktuální radarová data (vyžaduje JavaScript) a zadej si Náchod))
Upravil Hrabe_X dne 14.05.2010 09:17
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Počasí sice nahoven,ale mám pujčenej čupr nemok,ve kterým se dají provozovat určitě i jiný věci Každopádně Starosta už je na cestě ke mě,bo už ho to doma nebaví a já furt nemam ty svinskou E10...po*raný e shopy*pissed* tak až uslyšíte přijíždět bandu strojů doprovázenou nezkutečným hukotem,tak to jsme my s moji volítanou Karoo
Počasí zdar,Machovu obvzlášť
Upravil Kubrt dne 14.05.2010 09:32
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já mám jenom promoky- jestli se do toho odvážím, bude to zase potápěčskej kurz jako u Fífy.
Štěstí, že mám ještě milimetr vzorku na mejch 10ti letejch T66X,který jsem našel ve dřevníku. Ty budou lepit, že pojedu jako Verner na olympiádě.
Upravil Hrabe_X dne 14.05.2010 09:46
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal(a):
Já mám jenom promoky- jestli se do toho odvážím, bude to zase potápěčskej kurz jako u Fífy.
Štěstí, že mám ještě milimetr vzorku na mejch 10ti letejch T66X,který jsem našel ve dřevníku. Ty budou lepit, že pojedu jako Verner na olympiádě.
Dobře Ty
moc se tady nezdržuj a mazej balit ať nepřitáhneš za tmy
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Takze jsem se prave vratil z projeti zitrejsi projizdky.Jel jsem to v klidu v desti 2,5h.Klouzlo mi to jen dvakrat.Ale jednou fest obe kola.Ted tady prsi jen tak jemne.Jo moje motorka ukazuje na 100km o 7km vic nez navigace.Km na projizdku jsou psane podle navigace,tak kdo pojede(jestli nekdo pojede)vyjizdku pouze podle tacho,tak si to musi na prvnich 20km vychytat a pak dopocitat.
Jinak na spani venku,bude k dispozici i zahradni chatka(pro ty co maj u stanu malej vodni sloupec).A pro ty,kdo se stanem vymeknou,jeste stale zbyva dost mist na ubytovne.Venkovni stan nakonec postavime ne na louce,ale vedle hospody na jemnem sterku.
Jinak trochu pocitam s tim,ze ti co maji stan s pulmetrovym vodnim sloupcem,nepromokave obleceni+nepromok,gumy ktere na vode drzej jak na suchu,tak ze ti asi neprijedou.Chapu,ze jim do toho na posledni chvili neco prijde.
PS:Nebojte,nechumeli tady,prutrze tu taky nejsou,zima moc neni,ale bourky z tepla taky nehrozej!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Servisák to vzdal vyměklina jedna ale já a Starosta ne.Remus se mnou nekomunikuje
hlavně vem k rumu kolaloku a večer uděláme lomcováka
vevis napsal(a):
....Nebojte,nechumeli tady,prutrze tu taky nejsou,zima moc neni...
...jinak se přesouvá místo setkání o 200 metrů vedle původně zamýšleného místa. Důvodem je obnovení provozu skokanského můstku, neboť pro skoky na lyžích jsou ideální sněhové podmínky...
vevis napsal(a):
....Nebojte,nechumeli tady,prutrze tu taky nejsou,zima moc neni...
...jinak se přesouvá místo setkání o 200 metrů vedle původně zamýšleného místa. Důvodem je obnovení provozu skokanského můstku, neboť pro skoky na lyžích jsou ideální sněhové podmínky...
Jo, ale skakat se bude na vodnich lyzich. Tak nezapomente na neopreny.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Zaskakat si muzete,ale na najezdu chybi docela dost prken!Tak ty skoky budou spis hluboky nez daleky!
Juchůůů....
Tak v Bruntále už NEPRŠÍ!!!!!! Tomu už se totiž ani déšť říkat nedá...
Už i žáby přestaly migrovat, bo teď už mají rybník fšude.
No, ale zase se u nás aspoň sníží nezaměstnanost, protože Bruntál obnovuje těžbu bahna....
Batman forever :-)
Tak hlavne prijedte!Na 12h jsme meli jit stavet stan,ale zacinam premyslet,ze se na to vykaslem.Pokud lidi prijedou mokry a prochladly,tak si asi radi sednou do tepla!Navic ze zadu je k hospode pristavena nova pergola pro asi 20lidi.Napojena primo na hospodu.Pokud se pocasi zlepsi,stan je za 1h postavenej.Kazdopadne od 14h se dava delat preduzena kyta!
joni napsal(a):
Juchůůů....
Tak v Bruntále už NEPRŠÍ!!!!!! Tomu už se totiž ani déšť říkat nedá...
Už i žáby přestaly migrovat, bo teď už mají rybník fšude.
No, ale zase se u nás aspoň sníží nezaměstnanost, protože Bruntál obnovuje těžbu bahna....
tak v Praze pokud tu nejake jsou, taky maji vsude rybnik od rana jeste neprestalo a bahno tu asi tezit nebudou
Všechno bude, neboj mámo
Karlos napsal(a):
Protože to mám skoro nejdál dorazim kolem 18-19 hodiny. Doufám že počasí vydrží
Co kybych se pridal? Sraz nekde na Pasach? Ja jen abych do toho MAchova trefil. Jsem z Broumova.
Upravil spea - ToM dne 14.05.2010 12:49
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu