Až budu chtít motorku na kterou sednu a ta mě odveze xx desítek tisíc km tam i zpět, tak si koupím 12ctku. Teď chci zažít dobrodružství a jízdu si pořádně užít, tak to dopadlo takto.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
to nebylo na tebe
Tvůj počin chápu...máš to pěkný
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
D-A-G-R napsal:
Tak jsem si taky udělal radost a pořídil dospělou motorku aspoň teda doufám, že patří mezi dospělé motorky
Paráda Davide. Konečně jsi se pochlubil. Snažil jsem se udržet jazyk za zuby, abych tě "nenabonzoval" - Vevisovi jsem to ale prozradil - nešlo to jinak. Musím ho těma dobrejma "dvouventilovejma" zprávama probrat z té cyklistické letargie.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ivo Bohuslav napsal:
Se mi tak zdá, že Ti, kteří pořizují nové 2Vtily, začínají těžce porážet ty, co pořizují nové vodníky....................
Možná,že ten svět ještě není úplně v prd.....
Možná svět není v prdeli, možná jen čůráme proti větru To je jedno.
Každopádně 2 vently nabízejí možnost se poprat zase s karburátorem a zopomenou na všechny elektronické a softwarové fičury všude kolem.
Pája
Bohumil napsal:Supr krasny motorky ale stejne si myslim ze nejhezci mam ja s vevisem
...nemáte...tu nej má easyrider...viděno na vlastní bulve...
Vzhledově určitě ano.Ale komplet zrestaurovana.Bohužel to neni original provedeni Paris Dakar.Jeho motorka ma rok vyroby,kdy se toto provedeni ještě nedelalo.Tomu kdo se v tom neorientuje to bude možna jedno,ale někomu ne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bohumil napsal:Supr krasny motorky ale stejne si myslim ze nejhezci mam ja s vevisem
Vzhledově určitě ano.Ale komplet zrestaurovana.Bohužel to neni original provedeni Paris Dakar.Jeho motorka ma rok vyroby,kdy se toto provedeni ještě nedelalo.Tomu kdo se v tom neorientuje to bude možna jedno,ale někomu ne.
Jaký mám tedy rok výroby???????? Pokud vím tak prvni kusy byly 1984!!!!!! A podle vin mám 08/84
Upravil easyrider dne 03.01.2016 20:49
Jaký mám tedy rok výroby???????? Pokud vím tak prvni kusy byly 1984!!!!!! A podle vin mám 08/84
Tak to promin.To uz se delali.Nevim jakou mas podle vin puvodni barvu, original je Sonderlackierung (999).Ale vzhledove mas urcite nejhezci.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!