Aby jsme to v sobotu nemeli trapnych 20 km, Tak jsme vyrazili uz dnes. Prave nocujeme nekde u svratky. A v sobotu to budeme mit hoodne daleko. Mam dotaz na organizatory, navstevniky a kubrtika, v sobotu by se za nama rad dojel podivat kamarad na lc8. Nezlyncujete ho? Na necem zacit musel a az vyzraje, urcite presedla na tu pravou znacku. Mam pocit, ze dnes s nekym z vas mluvil. Kdo z vas jezdi dragstery?:-)
Dragstery jezdí Remus,myslím z našeho nejbližšího okolí.Mě osobně jakošto organizátorovi ta KáTeMka vadit nebude,sám mám velice dobrýho kámoše s lc8 (ale pšt,ať nedostanu na kokos ),takže je vítán
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
falcons napsal(a):
tak mě napadlo jestli někdo nevyráží v sobotu od prahy nebo okolí (jsem z Příbrami), že bych se tak nějak připojil, abych nejel sám (já se totiž sám bojim do lesa )
Tak z Prahy vyrážím např. já, ještě nevím v kolik, chtěl jsem na prohlídku kladrubáků, ale nevím kdy se jede, jestli se vůbec pojede, páč páteční hoši možná budou vyspávat opice
Prouky : Ty koně nejsou tak uplně v mojí režii,ale mužem to hodit na sobotu někdy odpoledne,abychom mohli jet taky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Fífa to měl myslím v merku... já bych se taky sklouznul,když nás pojede víc.Se dohodnem na místě srazíku
Podle posledních informací od něj co mám,tak by měl být.Když né v pátek odpoledne tak až večer,nebo v sobotu.Ano,krapet se mu narušil plán...
falcons napsal(a):
tak mě napadlo jestli někdo nevyráží v sobotu od prahy nebo okolí (jsem z Příbrami), že bych se tak nějak připojil, abych nejel sám (já se totiž sám bojim do lesa )
Tak z Prahy vyrážím např. já, ještě nevím v kolik, chtěl jsem na prohlídku kladrubáků, ale nevím kdy se jede, jestli se vůbec pojede, páč páteční hoši možná budou vyspávat opice
já bych to viděl už někdy na sobotu dopoledne, třeba v 11 někde na nějaké pumpě. bude krásně, tak abysme se mohli už i osvěžit ve vodě v kempu. Kladrubáci by mě taky zajímali, vidět slavný kladrubský rod koníků.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
já bych to viděl už někdy na sobotu dopoledne, třeba v 11 někde na nějaké pumpě. bude krásně, tak abysme se mohli už i osvěžit ve vodě v kempu. Kladrubáci by mě taky zajímali, vidět slavný kladrubský rod koníků.[/quote]
Tak to je prima, avšak to bychom přijeli k polednímu, rovnou k obědu! Já nerad vstávám brzo, ale navrhuju se sejít už v 10 h. na pumpě. Z Prahy je to směr Český Brod, Kolín, takže někde na výpadovce u pumpy tímto směrem, podívám se, jestli tam nějaké takové vhodné místečko je. Nebo se můžeme sejít už někde v Praze na Smíchově a rozmyslet se, jestli centrem nebo po spojce!
Upravil barokar dne 20.08.2010 09:16
prouky napsal(a):
já bych to viděl už někdy na sobotu dopoledne, třeba v 11 někde na nějaké pumpě. bude krásně, tak abysme se mohli už i osvěžit ve vodě v kempu. Kladrubáci by mě taky zajímali, vidět slavný kladrubský rod koníků.
Tak to je prima, avšak to bychom přijeli k polednímu, rovnou k obědu! Já nerad vstávám brzo, ale navrhuju se sejít už v 10 h. na pumpě. Z Prahy je to směr Český Brod, Kolín, takže někde na výpadovce u pumpy tímto směrem, podívám se, jestli tam nějaké takové vhodné místečko je. Nebo se můžeme sejít už někde v Praze na Smíchově a rozmyslet se, jestli centrem nebo po spojce![/quote]
jo v 10 taky snad dobrý, měl bych to stihnout, dneska večer jedu na menší párty do Prahy, ale jedu autem, takže ráno musim do příbrami, vyměnit auto za motorku a zpátky, ale 10:00 je v pohodě. já to v praze nijak zvlášť neznám, tak s výběrem místa asi moc nepomůžu, ale dopravim se kamkoli.
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Kubrt napsal(a):
Podle posledních informací od něj co mám,tak by měl být.Když né v pátek odpoledne tak až večer,nebo v sobotu.Ano,krapet se mu narušil plán...
Ať tam Remus v sobotu večer je! Záznam koncertu Václava Havla, který dávaj na ČT2 si může nahrát na vídejo. :-DDDDDDDDDD
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Aha, to jsem netušil, po párty z Prahy domů autem a zpět do Prahy na motorce!
Asi někoho vezeš s sebou, jinak bys pravděpodobně jel na párty na mašině a druhý den ráno pokračoval v krasojízdě do kempu.
Tak tou 10. si v tomto případě nejsem zcela jist, ale uvidíš sám-dej mi vědět zítra do 9.00h jestli stíháš, tel:774671622. Jinak vyrazím sám.
Napiš, kudy do Prahy přijedeš, já najdu optimální treffpunkt.
prouky napsal(a):
Asi někoho vezeš s sebou, jinak bys pravděpodobně jel na párty na mašině a druhý den ráno pokračoval v krasojízdě do kempu.
Tak tou 10. si v tomto případě nejsem zcela jist, ale uvidíš sám-dej mi vědět zítra do 9.00h jestli stíháš, tel:774671622. Jinak vyrazím sám.
neměla by to být nějaká velká párty, takže to snad bude v pohodě. Autem tam dneska jedu sám, alo vezu nějaký věci a na mašinu bych to neposkládal. navíc ani nevim kde bych to zaparkoval v praze přes noc.
Přijedu od Příbrami po Strakonický, takže na Baranďák.
kdybych ráno nestíhal, tak do 9:00 bych zavolal, nebo napsal sms, ale myslim že to bude v pohodě
směrový ukazatele jsou nainstalovány.Koukejte po cedulích a stromech + na zemi na pár místech je nastříkanej nápis BMWGS a směrovka
TOLI napsal(a):
Já dorazím v sobotu po poledni,propiju se do neděle a kolem poledne zase odjezd. Dal bych i pátek ale je to velice nepravděpodobné.
Taky to vidim po obede, ze bych jel. Pokud jedes z Prahy, tak se muzeme dohodnout a vyrazit ve 2, pripadne by se mohl jeste nekdo pridat. Ja bydlim na Proseku.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
prouky napsal(a):
neměla by to být nějaká velká párty, takže to snad bude v pohodě. Autem tam dneska jedu sám, alo vezu nějaký věci a na mašinu bych to neposkládal. navíc ani nevim kde bych to zaparkoval v praze přes noc.
Přijedu od Příbrami po Strakonický, takže na Baranďák.
kdybych ráno nestíhal, tak do 9:00 bych zavolal, nebo napsal sms, ale myslim že to bude v pohodě
Dobrá, místo setkání benzina OMV na Jižní spojce- pojedeš Strakonická-Barandovský most-Jižní spojka a na ní je to 1. benzinka v našem směru. Sraz v 10.00. Čekám do 10.15, pak vyrážím.