starosta napsal:
Tak vybrané fotky na klendář jsou fajn kromě té s tím velbloudem.Ta mě tam teda nesedí obsahem nehledě na to že mě příjde přepálená.
velbloud je kontroverzni -- nekomu se totiz libi skoro nejvic ze vseho...
obsahem tam myslim padne perfektne -- Milan z TT je aktivnim clenem fora a vubec BMW komunity, navic ma BMW hadry.. nejde o velblouda, ale o kombinaci Milana, vemblouda a bmw moto vybaveni.
...
bud rad, ze se ti libi dalsich 12 D
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mě se výběr líbí.
Že tam není 1100GS? Škoda,snad do příštího kalendáře něco nafotíme.A nebo si příště uděláme vlastní jen s 1100GS
Mě se líbí tato,ale není moje(foto Advrider)
Tím pádem podle mě jsou fotky vybírné podle toho kdo je fotil a né podle obsahu sorry ale klendář chtít nebudu a klídně mě kvuli tomu ukamenujte.
Jináč ostatních 12 celkem ujde ale super fotek je pro mě jen 5 to není ani půlka.Ale jak už někdo psal co člověk to názor.
starosta napsal:
Tím pádem podle mě jsou fotky vybírné podle toho kdo je fotil a né podle obsahu sorry ale klendář chtít nebudu a klídně mě kvuli tomu ukamenujte.
Jináč ostatních 12 celkem ujde ale super fotek je pro mě jen 5 to není ani půlka.Ale jak už někdo psal co člověk to názor.
jenom pro pripomenuti -- Milda je NA fotce, nikoliv ten, co to fotil.
jestli nas obvinujes ze nekomu stranime -- je to pravda. Stranime vsem, kdo umi fotit a OCHOTNE posilaji pekne fotky
jako napriklad:
- PetrS (AU) -- hlavni foto kalendare
- osazenstvo Touratechu -- a to jak TomasTT, tak Milda
- Pipo (ma tam jednu, protoze osmikilari poslali snad vetsinu uzasnych fotek)
- Doc
- Jarax
- Vevis
- samecek od Mamma Mia -- patagonie
- Bluesberry, Sadilek, JardaGS650,
snazili jsme se o co nejvetsi vyvazenost -- jak kvality foto, modelu, tak krajin, uzivatelu...
chtel bych tam i Emila a Bohumila z Garmische.. ale nevim, jak bychom s tim prisli nekam za sponzory.
Upravil hicks dne 12.12.2010 10:22
17 cm
jt napsal:
Mě se výběr líbí.
Že tam není 1100GS? Škoda,snad do příštího kalendáře něco nafotíme.A nebo si příště uděláme vlastní jen s 1100GS
Mě se líbí tato,ale není moje(foto Advrider)
BOZI FOTO.
nechces autora donutit at si tu zridi ucet?
17 cm
Nedá mi to a musím podpořit "antivelbloudáře". Zbytek fotek je fajn. Některé jsou hodně dobré, některé méně ale "velbloud" imho je mimo mísu.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
bawikgs napsal:
Nedá mi to a musím podpořit "antivelbloudáře". Zbytek fotek je fajn. Některé jsou hodně dobré, některé méně ale "velbloud" imho je mimo mísu.
pokud je kontroverzni jenom 1 fotka z celeho kalendare, je to uspech, ktery jsem necekal
17 cm
Podle mého názoru, by do budoucna nebylo špatné ze zaslaných fotek vybrat řekněme 15-20 nejlepších formou hlasování (anketa) a z nich by pak porota vybrala finálovou 13.ku. Výběr by pak odovídal nejlépe vkusu většiny Géesáků. Jinak velbloud mi taky moc nevoní, ostatní jsou hezké až skvělé..
bluesbery napsal:
Podle mého názoru, by do budoucna nebylo špatné ze zaslaných fotek vybrat řekněme 15-20 nejlepších formou hlasování (anketa) a z nich by pak porota vybrala finálovou 13.ku. Výběr by pak odovídal nejlépe vkusu většiny Géesáků. Jinak velbloud mi taky moc nevoní, ostatní jsou hezké až skvělé..
to uz jsme to resili.
Na jednu stranu to vypada dobre, ale realizace je vice nez komplikovana a kdyz to promyslis poradne, prijdes na pomerne prusvihy.
Prvni z nich je, ze hlasovani se bude ucastnit s nejvetsi pravdepodobnosti MALO lidi, pripadne to MALO lidi PORADNE projde.
Takze jedine, co ziskas.. je trochu vetsi porota s nulovou kontrolou.
ja bych byl radeji pro sirsi porotu, co udela vyber do jednotlivych kol a bude to obcas konzultovat s forem.
---
Ovsem je tu jedna vec , ktere se muzou ucastnit (skoro) vsichni.
FOTIT TAK, ABY BYLA PRISTI ROK OSTREJSI KONKURENCE.
---
pripadne to hlasovani by vybralo cca 30 a vic do DALSIHO kola.. pak uz by to resila porota.
---
dalsi problem -- POSTUPNE zasilani foto.. tj. ZNOVU A ZNOVU prochazet zaslane fotky.
kdyz urcis deadline, stejne to plno lidi nestihne atd..
---
mozna nejake prubezne hlasovani a porota by proste brala hlasy v uvahu.
Upravil hicks dne 12.12.2010 11:16
17 cm
ale jsou tu nazory, ze se tahle fotka libi ze vsech nejvic..
17 cm
Velbloud mi taky nesedi.Uz jenom to,ze nekdo jede na projizdku na velbloudovi v moto helme prilis ukazuje na to,ze je to hlavne kvuli te fotce.A co je zajimave na foto č.6 mi asi unika.Z motorky je tam akorat pristrojova deska a ze by tam byli nejak pekne videt nejaky serpentiny,nebo neco jinak vyjimecneho jsem si nevsiml.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Velbloud mi taky nesedi.Uz jenom to,ze nekdo jede na projizdku na velbloudovi v moto helme prilis ukazuje na to,ze je to hlavne kvuli te fotce.A co je zajimave na foto č.6 mi asi unika.Z motorky je tam akorat pristrojova deska a ze by tam byli nejak pekne videt nejaky serpentiny,nebo neco jinak vyjimecneho jsem si nevsiml.
ja bych na velblouda bez helmy a pateraku take nevylezl, zvlast pokud ji ma clovek po ruce...
nemyslim, ze to je naaranzovane.. a i kdyby bylo...
17 cm
starosta napsal:
ja bych na velblouda bez helmy a pateraku take nevylezl, zvlast pokud ji ma clovek po ruce...
.....a myslíš že by jsi vubec na toho velblouba vylezl?
ehm...
17 cm
jt napsal:
Když se na ni dívám znovu,začínám si všímat víc toho malýho kluka jak táhne gringa za malej bakšiš.(bohužel toto k našemu cestování patří)
nejsem zadnej odbornik na foceni ale musim se vyjadrit k dane fotce.dle meho lajckeho nazoru fotka z velbloudem nema ani korunovou hodnotu viz za 1-na prave strane fotky pulka dalsiho velblouda.za 2-na leve strane jezdec asi na koni na hrane fotky.za 3- ty auta v pozadi taky nic moc.za 4-nekdo tam posedava a taky tim kazi snimek a naslo by se toho vic.byt na fotce jen velbloud+jezdec+maly tahoun v krajine tak ani neceknu.ale jak jsem psal na zacatku je to jen muj lajcky nazor, kalendar nechci a tudiz tam muzete mit fotky jake uznate za vhodne.
Asi jsem trochu zaujaty tim,ze na velbloudu jsem se svezl i s zenou a malou dcerou na Dzerbe.Kdyz si vzpomenu,jak tam celej den chodej a lakaj turisty na velblouda,pak se z nich snazej dostat za to nesmyslny penize atd.Takze kdyz tady vidim ty terenni auta,tak z ty fotky mam ty samy pocity,jako z toho svezeni na ty Dzerbe.S nejakym zazitkem,natoz dobrodruzstvim to nema nic spolecneho.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Asi jsem trochu zaujaty tim,ze na velbloudu jsem se svezl i s zenou a malou dcerou na Dzerbe.Kdyz si vzpomenu,jak tam celej den chodej a lakaj turisty na velblouda,pak se z nich snazej dostat za to nesmyslny penize atd.Takze kdyz tady vidim ty terenni auta,tak z ty fotky mam ty samy pocity,jako z toho svezeni na ty Dzerbe.S nejakym zazitkem,natoz dobrodruzstvim to nema nic spolecneho.
jasne, ale tohle neni Djerba, ale mongolsko.. kde Milan jezdi na motorkach.
...coz je samo o sebe hodne adventurni zalezitost...
fotka dobre kontrastuje se zbytkem.
byt vami, velblouda neresim.
chybi nam spise akcni fotka 11tistofky ci dvouventila.
17 cm