V pondělí jsem jel přes čáru u Nového mesta nad Váhom. Auto mi zahlásilo, ze mám olej pod minimem. Dal jsem do google Maps nejbližšího dealera BMW - a byl ode me 15 minut. V Trencianske Ture. Nakonec jsem zjistil, ze mám litrovku oleje v kufru...
Odkud jsi se teda asi nedozvíme
pod trvalým dohledem
Hele kdyz chce tak at jede.. evidentne ho nezajima kvalita ale cena.. je rozhodnutej jet do Renocaru. Ja bych si tam motorku nedal ale jiny servis mu doporucit nemuzu protoze kdyz to chci udelat tak se vzteka jak.pominutej .tak at si dela co chce.. reknu to po jeho.. pojeb sa...
Normalni beloch by napsal napriklad: jsem.z Kolina, mam to do renocaru 150 a na sk 400. Vyplati se tam jet? Je to levnejsi. Jsou dobri? Ale k.okot nenapise vlastne nic a vzteka se kdyz mu nekdo chce poradit a láme z nej nejaky info aby mohl poradit co nejlépe.. takze rada pro tebe: jed do renocaru. Nic jinyho stejne slyset nechces. Usetris 70 euro ( nebo nevim kolik) spokojenej. Ale ty uz mi vlastne neodpovis... uz jsi napsal ze uz psat nebudes.. skoda. Mohl jsi nas jeste pobavit...
Upravil bmwgsa dne 07.07.2020 21:22
Čaute,
jezdím do Brna s LC, rovněž jsem ho tam kupoval, a nemohu říci křivého slova, vždy absolutní spokojenost. Nyní najeto 40 000 a každá garančka nebo potřeba servisu bez jediného problému. Délka servisu většinou kratší než odhadovaná doba, vždy ochotný a příjemný personál. Kamarád se tam třeba nikdy nedovolal, ani na mail mu nereagovali, tak jezdí do Ostravy, a je rovněž spokojený. Asi je to trochu i o štěstí, mechanikovi, vedení...
Tak koukám, že uživatel "yenkie" smazal své příspěvky, takže to tady nedává moc smysl ...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0