schrek napsal:
jo myslis kabel k telefonu na pripojeni disku nebo flash pameti? Jinak ten HDMI mam doma uz dlouho taky z ciny za tech par korun pozlaceny konektory a super, jinak na co kupovat vic zarizeni a specialky kdyz poslouzi tohle nebo PMR vysilacky co mam taky
jasny kazda kamera ma svoje a kazdej vyuziva jinak, cena jasne hovori pro tu cinskou , jinak me to zas tak nepali mel jsem to GOPRO za 2,745 x te tvoji
Myslím že na připojení k telefonu? Jinak netuším jakej kabel jsi myslel. Koupil jsem dneska za 160kaček s pozlacenýma konektorama ten HDMI a microHDMI=Kamera do televize
A mezi náma i kdybych měl možnost tu tvou kameru koupit za stejné peníze jako ty tak bych si zase koupil tu čínu bo mi plně dostačuje
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
schrek napsal:
jo myslis kabel k telefonu na pripojeni disku nebo flash pameti? Jinak ten HDMI mam doma uz dlouho taky z ciny za tech par korun pozlaceny konektory a super, jinak na co kupovat vic zarizeni a specialky kdyz poslouzi tohle nebo PMR vysilacky co mam taky
jasny kazda kamera ma svoje a kazdej vyuziva jinak, cena jasne hovori pro tu cinskou , jinak me to zas tak nepali mel jsem to GOPRO za 2,745 x te tvoji
Myslím že na připojení k telefonu? Jinak netuším jakej kabel jsi myslel. Koupil jsem dneska za 160kaček s pozlacenýma konektorama ten HDMI a microHDMI=Kamera do televize
A mezi náma i kdybych měl možnost tu tvou kameru koupit za stejné peníze jako ty tak bych si zase koupil tu čínu bo mi plně dostačuje
jjj asi tak jak jsem uz napsal , cena super za tu kvalitu co to nataci, ale pro me diky ovladaci a super cene byla proste GOPRO jasna volba mezi tim co bylo navic sem o te cinske ani nevedel kdo vi jestli vubec uz byla na trhu
jinak kabel na propojeni sem mel z ciny za 44,- bral jsme tam komplet prislusenstvi k GOPRO vcetne krabice kam dam vsechno pohodlne na cesty, jo a ted sme vzal tohle http://www.ebay.c...1497.l2649
Upravil schrek dne 20.04.2014 20:15
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Luke.....dobra volba fakt. Ta kamera vypadá super.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jeste ne,poslal sice podaci cislo ale poslal to na 100% postou takze to pujde 3tydny Porad jeste se rozmyslim jestli si mam koupit jeste jednu
Ta kamera má výborný obraz, za ty peníze je asi nejlepší volba. Také jsem o ní uvažoval, ale pak jsem se rozhodl pro jinou. U těchto kamer mi nevyhovuje jejich velikost. Nějak si ji nedovedu představit na helmě- má aerodynamiku letící cihly.
Jelikož na RT to nemám tak jednoduchý jako vy, kteří máte na GS alespoň někde nějaký kus trubky na kterou lze kameru přichytit, hledal jsem vhodné umístění několik hodin. Chtěl sem aby byla pokud možno co nejvíc ukrytá, ale zase aby na ní byl dobrý přístup kvůli sejmutí.
Nakonec jsem držák umístil pod levý blikač, těsně ke kapotáži. Nevýhodou je částečné zakrytí zorného pole, ale také nijak neruší design.
Video je zde, ale ještě musím nastavit barvy. Tohle byla jen zkouška, zda se to nebude moc klepat a také jaký bude ruch od větru.
Potřeboval bych poradit nějaký program na střih videa, hlavně musí být zdarma a absolutně jednoduchý- navíc v češtině, ať u jeho používání neztratím nervy.
Už se tady někdo také dříve ptal zda je lepší nastavit kameru na 50Hz nebo 60Hz a nedostal odpověď, tak můžete mi někdo poradit v čem bude rozdíl?
Díky. YouTube Video dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Psal jsem vyrobci. Odpoved v srpnu by mela byt verze s wifi a dokonce by mela jit ovladat i ovladacem gopro ale to zatim nemohou zarucit, takze pro me jasna volba na zadni kameru takze jeste pockam.
Jo Radim zkontroluj si verzi firmwaru co mas v kamere psali ,ze mam udelat update, ze kamera pojede jeste lepe je na stazeni na jejich strankach.
Čeština můj koníček
berka napsal:
Ta kamera má výborný obraz, za ty peníze je asi nejlepší volba. Také jsem o ní uvažoval, ale pak jsem se rozhodl pro jinou. U těchto kamer mi nevyhovuje jejich velikost. Nějak si ji nedovedu představit na helmě- má aerodynamiku letící cihly.
Jelikož na RT to nemám tak jednoduchý jako vy, kteří máte na GS alespoň někde nějaký kus trubky na kterou lze kameru přichytit, hledal jsem vhodné umístění několik hodin. Chtěl sem aby byla pokud možno co nejvíc ukrytá, ale zase aby na ní byl dobrý přístup kvůli sejmutí.
Nakonec jsem držák umístil pod levý blikač, těsně ke kapotáži. Nevýhodou je částečné zakrytí zorného pole, ale také nijak neruší design.
Video je zde, ale ještě musím nastavit barvy. Tohle byla jen zkouška, zda se to nebude moc klepat a také jaký bude ruch od větru.
Potřeboval bych poradit nějaký program na střih videa, hlavně musí být zdarma a absolutně jednoduchý- navíc v češtině, ať u jeho používání neztratím nervy.
Už se tady někdo také dříve ptal zda je lepší nastavit kameru na 50Hz nebo 60Hz a nedostal odpověď, tak můžete mi někdo poradit v čem bude rozdíl?
Ty jsi z Rakovníka? Jen tak jsem kouknl do vlákna a pustil video a rikam si... to znám... :-D
Upravil YanekR dne 21.04.2014 18:38
Nevim jak cinsky DHL ale treba pro nemecky DHL je partner v CR Ceska posta nikoliv cesky DHL. Kdyz objednavam v nemecku a posilaji to pres DHL tak mi to doruci Ceska posta.
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Psal jsem vyrobci. Odpoved v srpnu by mela byt verze s wifi a dokonce by mela jit ovladat i ovladacem gopro ale to zatim nemohou zarucit, takze pro me jasna volba na zadni kameru takze jeste pockam.
Jo Radim zkontroluj si verzi firmwaru co mas v kamere psali ,ze mam udelat update, ze kamera pojede jeste lepe je na stazeni na jejich strankach.
Update firmveru uz jsem delal ve ctvrtek na tu jejich nejnovejsi verzi. Nema nic spolecnyho s kvalitou obrazu ale pridal par funkci navic
Mozna s tou druhou jeste pockam do toho srpna. Na ovladani zadni kamery by ten dalkac asi bodnul
schrek napsal:
Update firmveru uz jsem delal ve ctvrtek na tu jejich nejnovejsi verzi. Nema nic spolecnyho s kvalitou obrazu ale pridal par funkci navic
Mozna s tou druhou jeste pockam do toho srpna. Na ovladani zadni kamery by ten dalkac asi bodnul
Jasne, ze to nema vliv na kvalitu videa, jsem napsla, ze pojede lepe ne ze bude lepsi obraz, jednak prida funkce jak jsi napsal a jednak psali, ze je lepsi rizeni spotreby
Jinak prave ta zadni kamera by chtela dalkac, na predku nebo helme to jde i bez nej ale dozadu se opravdu nenatahnu
Čeština můj koníček
Taky jsem sháněl nejakej free soft na upravu a tvorbu videa ale nic pořádného jsem nenasel.
berka napsal:
... Potřeboval bych poradit nějaký program na střih videa, hlavně musí být zdarma a absolutně jednoduchý- navíc v češtině, ať u jeho používání neztratím nervy.
Díky. YouTube Video
Ta první věta mi přijde úplně absurdní. Zdarma a jednoduchý jsou programy, kde máš téměř nulové možnosti něco tvořit. Jakmile narazíš na cokoliv kreativního, tak zjistíš že to nejde. Pokud fakt jen chceš naházet záběry za sebe, upravit délku, dát tam prolínačky a nasadit nějakou hudbu, tak tohle ti zadarmo udělá třeba i Windows Movie Maker, který je zadarmo. Ale uvidíš, jak se v programu který je "absolutně jednoduchý" dělají věci, které dřív nebo později budeš chtít dělat - třeba i editovat délky klipů podle hudby, rozdělovat natočené klipy a vybírat z nich sekvence nebo nasazovat titulky apod. Prostě jedna časová osa na video a audio je málo. Zásadní problém je, že to nezvládá delší a složitější videa, které v pohodě zvládnu sestříhat přímo v telefonu (iMovie). Ale je to zadarmo a česky.
50/60Hz nastavení - pokud někde natáčíš starou televizní obrazovku nebo teoreticky nějaké světelné zdroje, tak při nastavení 50Hz (což je naše frekvence v síti 220V) by kamera neměla dělat moiré nebo jiné chyby a v zemích, kde je 60Hz bys měl nastavit jejich frekvenci pokud natáčíš v místnosti kde by to mohlo dělat problémy.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
to bude sranda na srazu, nejprve vsichni hadry Rockway a ted jeste vsichni ruzovy kamery to bude
Čeština můj koníček
pepe2000 napsal:
ještě že mám objednanou bílou a hadry RST Adventure
Jestli jsi zakliknul White barvu, tak v cine to znamena růžová