Pertla napsal:
Jancku člověče, trošku si pohraj s kompozicí. řemínek nahoře je ušmiknutý ... když by nebyl, bylo by to fajn. Ne že bych prudil ... Ale pokud si dělal výřez, tak to zkus a uvidíš sám.
Hoj, o kompozici vim, bohuzel je to takto natesno vyfoceno: -(
Ale diky za pripominku. Jsem pouhy ucednik.
Splněný sen moje 1100GS
Marku dekuji za orez, hned to vypada lepe.
Co se tyka prim sport 1 tak jsou to velice cenene primky a pokud si je mel rad, tak smele do nich.
Ja zkousel par mechanik, ale nakonec mi sedly prave sinn ux. Sice baterkace, ale termokompenzovane. A jsou to jedine hodinky na svete, ktere jsou kompletne naplnene olejem. A jako bonus jsou z nemecke ponorkove oceli, coz si myslim, ze se k 11ks moc pekne doplnuje.
Ale nejvetsi chronoodbornik je tu Ivan. Ale myslim, ze Sporty ti urcite rozmlouvat nebude.
Jo a jeste jednou se omlouvam za neuvazenou kritiku Tvych hodinek.
Splněný sen moje 1100GS
Odborník na hodinky nejsem, větší je třeba Cyril z Cyrilmoto, ale ten sem tak často nechodí, jinak pro chronomagory doporučuju www.chronomag.cz. Omlouvám se za OT.
Ivan napsal:
Odborník na hodinky nejsem, větší je třeba Cyril z Cyrilmoto, ale ten sem tak často nechodí, jinak pro chronomagory doporučuju www.chronomag.cz. Omlouvám se za OT.
Ivane jak muzes doporucit chronomag, kdyz vis, jak se tam siri ta infekcni choroba jejiz lecba je tak draha.
Marku ta uprava toho reminku je super. Ja upravuju v lightroomu a ve photoshopu neumim skoro nic. Navic mam oko z kasparovy kravy, tak se snazim upravovat minimalne.
Splněný sen moje 1100GS
Jencekgs - na chronomagu se dají náhodou koupit krásné hodinky, jsou tam odborníci, je tam téma o motorkách a taky vlákno, co máte zrovna na ruce, tak to denně cvaknu mobilem (promiň Marku), za poslední dny to bylo:
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivanku, to ja vse vim co je na chronomagu. Jen jsem chtel upozornit na to, ze jsem sel pro radu na hodinky od 3-5tkc a jak jsem dopadl, vidis vyse.
Nekolikrat jswm si tam spolu i psali, treba kolem tech Stajnu.
Jinak je tam opravdu hrozne moc informaci a me trvalo dva roky zkouseni, nez jsem si ujasnil co mi vyhovuje a zstal u komba Traser ss a Sinn ux. Na rozdil od Tebe snesu jen jedny poradne hodinky. Rad je nosim kazdej den a kdyz omrzi, tak je prezuju a jede se dal: -))
Ty Mars jsou fakt super a u Stajnu jsem zamackl slzu.
Splněný sen moje 1100GS
No jo, chronomagorství je drahé a focení jen o trochu levnější:-)
Marek - no vidíš, ukážeš mi, jak fotit hodinky, tedy pokud budeš tak hodný:-)! Nemyslím abych to uměl jako Ty, to je jistě tajemství, mně stačí jen takový "okresní přebor", i tak budu na Chronomagu za borce...:-)
Je to jako s kazdym konickem, pokud zvitezi srdce nad hlavou, tak pak je to pro penezenku velka hrozba.
Ja kdyz koupil zrcadlo pred asi 3 roky zpet, rekl jsem si, ze radsi budu studovat a trenovat nez kupovat techniku bez znalosti. Mam eos d 40 a tamron 17-50 2.8 a letos koupil 100 2.8 macro a porad si myslim, ze mam techniku daleko lepsi, nez me znalosti a kdybych vyvalil desitky tisic za techniku, vysledwk by byl az na drobnosti porad stejny.
Splněný sen moje 1100GS
Mrknite na fotky mojho mladeho. https://youpic.co...j-slovakia
Upravil JRM66 dne 07.11.2014 19:20
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Marku máš to lépe vyvážené
Já jsem strávil ve photoshopu dvě hodiny, vůbec v tom neumím, tak je to boj.
Díky moc. Použil jsem čelovku a bílou A4 před ní. Výběr asi ze 30 fotek. Fakt jsem s tím focením bojoval. Musím vymyslet nějaké uchycení na čelovku.
Splněný sen moje 1100GS