Pertla napsal:
Díky pánové, to nejlepší jsem si skoval do DVD
Clovece bomba. Teaser je pekne sestrihany. Me to nejvic bavi jezdit, strihat pak vubec ne a musim se k tomu dokopavat. Ale jak sjem ty nazvy a mista videl tak se mi to uplne vybavilo! V cem to strihas? Ja bojuju s lightworks, ale je to moc slozite na hobby strihani... Spis hledam neco primitovniho aby mi to nezabralo moc casu
Pertla napsal:
Díky pánové, to nejlepší jsem si skoval do DVD
Clovece bomba. Teaser je pekne sestrihany. Me to nejvic bavi jezdit, strihat pak vubec ne a musim se k tomu dokopavat. Ale jak sjem ty nazvy a mista videl tak se mi to uplne vybavilo! V cem to strihas? Ja bojuju s lightworks, ale je to moc slozite na hobby strihani... Spis hledam neco primitovniho aby mi to nezabralo moc casu
Díky, snažil jsem se
Používal jsem Pinnacle ... ale bylo to ukrutně pomalý a byl jsem z toho fakt rozmrzelý ... teď používám MAGIX a jsem nadmíru spokojen ... stříhá se rychle, jednoduše a hlavně to dělá výstupy docelalogicky a dost rychle (tenhle 5ti minutový za cca 15 minut.. )
schrek> Po ovladači jsem strašně toužil ... ale nakonec ... kdž chci fotit sebe ... použiju zpoždění 5s (gopro to umělo samo od sebe cca 2s a až pak udělalo obrázek) a na ovládání videa mi stačí ruka .. Zvykneš si..
Ale to sem nepatří, takže kdyžtak do jinéh vlákna ať to tu nezasíráme pro ostatní
Kdyžvidím zájem ... na DVD máknu ... ale jak říkám, dělám to ve volné chvíli, namluvit si komentář taky nebude sranda ... takže mi dejte tak měsíc dva ... základ mám rozmyšlený, teď to jen dodělat
Pro Jaryse to bude speciálně i s podpisem obou účastníků
Upravil Pertla dne 08.10.2013 02:48
Pertla napsal:
Kdyžvidím zájem ... na DVD máknu ... ale jak říkám, dělám to ve volné chvíli, namluvit si komentář taky nebude sranda ... takže mi dejte tak měsíc dva ... základ mám rozmyšlený, teď to jen dodělat
Pro Jaryse to bude speciálně i s podpisem obou účastníků
Hey, já chci taky s podpisy účastníků .. přemýšlím jen matně se závojem po rumu, jestli's na pevnosti něco točil, nebo ne... Jinak ukázka parádní, už se těším až uvidím kudy jste jeli a kde jste končili na Ligurce )
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Tak konečně i naše vyprava se dočkala videa - prosim o schovivavost jak s obsahem tak se zpracovanim :-) je to bohuncina prvotina a taky dostupny material byl ponekud roztreseny -i tak myslim ze se na to da koukat :-) http://www.youtub...r_embedded PS: cestopis uz se taky vari
Upravil milanek dne 17.10.2013 07:58
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek napsal:
Tak konečně i naše vyprava se dočkala videa - prosim o schovivavost jak s obsahem tak se zpracovanim :-) je to bohuncina prvotina a taky dostupny material byl ponekud roztreseny -i tak myslim ze se na to da koukat :-) http://www.youtub...e=youtu.be PS: cestopis uz se taky vari
Je to pěkný vidět, jak se několik band motá každoročně ve stejných místech. Koukam, že jste na Savoye taky dobře ulítlí. Pěkné, hezky jste si to užili.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Dnes jsem konecne uploadnul vidoe z Alp co jsme absolvovaly s jenckem v lete 2013. Je to moje uplne prvni video, tak jako popravde nic moc, pristi dovolenou se pokusim udelat trochu zajimaveji
hezky :-) - zvlast se mi libi ze sem si projel znova vetsinu toho co znam :-) - je neskutecnej rozdil kolik udela 14 dni my tam byli koncem cervence a 90% toho snehu byli fuc
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Diky My jsme nedali ani parpaillon - bylo tam uprostred tolik ledu ze se to nedalo projet - a ani Vaiata Maira, tam nas varovali lidi na nenalozenych E800GS ze jsou tam takove plany ledu ze tri s pomoci lana meli co delat. No my jsme byly dva a navic bez lan a s motorkama plne nalozenyma...