všem co přijedou v pátek tak na kempu to bude probíhat následovně pokud přijedete asi do 16 30h tak paní u vstupu jěště nebude tak je dovoleno ject směrem k modrým chatkám a tam založit tábor louka je prostorná,, od brány do leva je to vidět,, poté až se paní dostaví, si každý přijde zaplatit to co má u placení vyplní dva lehounké formuláře které jsem připravil , díky ..
bude tam ještě jedna věc a tou je kasička na drobné z nápisem
DOBROVOLNÝ PŘÍSPĚVEK za coš se omlouvám mělo to bít bez čehokoliv ,ale jak píšu je to zcela dobrovolné . na náklady spojené z pořadatelstvím každý kdo něco takového dělal ví o čem to je .
po všech formalitách se začne,,, modří vědí ,, restaurace je velmi suprová viz,, odkaz paní vedoucí je velmi vstřícná,, tak by se neměl opakovat problém ze zavírací dobou
v sobotu na projíždku vyrazíme tak nějak,, Já bych myslel okolo 10 30h až 11 30 cca 75 km delší trasou po Šumavě,, na místo oběda, kde je velmi pěkný výhled a kde se setkává saharský vzduch s severním tak průduškáři budou dýchat zhluboka , po oběde to nechávám na každém kam si pojede mužem se dohodnout co dál podle toho jak bude silná parta
asi v 19 h vyhlásím dva vítěze ankety a ocením i ty co byli za nima a speciálně pro ,, EMILA,,, ohodnotím i toho kdo má na svém motu nejméně km no a pak opět klábosení a papání údajně by měl bít v provozu gril říkám údajně protože posledně byl slíben a nebylo nic ,,, že jo pane BIGR
počasí neovlivním za to nemohu nejsem komouš z Ruska tak se na to také je třeba připravit to víte Šumava když ho miluješ není co řešit
to Bigr jen na tom Žíchovci mělo bít grilování a ten chlapík se na mne vykašlal a vím že Ty jsi se po nějakém tom grilovaném masíku scháněl nemyslím to zle akorát mě to štvalo že jsem napsal že bude gril a on nebyl když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
to Bigr jen na tom Žíchovci mělo bít grilování a ten chlapík se na mne vykašlal a vím že Ty jsi se po nějakém tom grilovaném masíku scháněl nemyslím to zle akorát mě to štvalo že jsem napsal že bude gril a on nebyl
Tak to si už nepamatuju... Asi se hlásí stáří...Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jo, jo...prosím...když není ten pracovní víkend ani cvičení...
Sice dost možná na Šumavě budeme, ale asi z druhé strany hřebenu, pokud by nevyšla současná předpověď a nepojedeme serfovat "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."