všem co přijedou v pátek tak na kempu to bude probíhat následovně pokud přijedete asi do 16 30h tak paní u vstupu jěště nebude tak je dovoleno ject směrem k modrým chatkám a tam založit tábor louka je prostorná,, od brány do leva je to vidět,, poté až se paní dostaví, si každý přijde zaplatit to co má u placení vyplní dva lehounké formuláře které jsem připravil , díky ..
bude tam ještě jedna věc a tou je kasička na drobné z nápisem
DOBROVOLNÝ PŘÍSPĚVEK za coš se omlouvám mělo to bít bez čehokoliv ,ale jak píšu je to zcela dobrovolné . na náklady spojené z pořadatelstvím každý kdo něco takového dělal ví o čem to je .
po všech formalitách se začne,,, modří vědí ,, restaurace je velmi suprová viz,, odkaz paní vedoucí je velmi vstřícná,, tak by se neměl opakovat problém ze zavírací dobou
v sobotu na projíždku vyrazíme tak nějak,, Já bych myslel okolo 10 30h až 11 30 cca 75 km delší trasou po Šumavě,, na místo oběda, kde je velmi pěkný výhled a kde se setkává saharský vzduch s severním tak průduškáři budou dýchat zhluboka , po oběde to nechávám na každém kam si pojede mužem se dohodnout co dál podle toho jak bude silná parta
asi v 19 h vyhlásím dva vítěze ankety a ocením i ty co byli za nima a speciálně pro ,, EMILA,,, ohodnotím i toho kdo má na svém motu nejméně km no a pak opět klábosení a papání údajně by měl bít v provozu gril říkám údajně protože posledně byl slíben a nebylo nic ,,, že jo pane BIGR
počasí neovlivním za to nemohu nejsem komouš z Ruska tak se na to také je třeba připravit to víte Šumava
když ho miluješ není co řešit
to Bigr jen na tom Žíchovci mělo bít grilování a ten chlapík se na mne vykašlal a vím že Ty jsi se po nějakém tom grilovaném masíku scháněl nemyslím to zle akorát mě to štvalo že jsem napsal že bude gril a on nebyl
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
to Bigr jen na tom Žíchovci mělo bít grilování a ten chlapík se na mne vykašlal a vím že Ty jsi se po nějakém tom grilovaném masíku scháněl nemyslím to zle akorát mě to štvalo že jsem napsal že bude gril a on nebyl
Tak to si už nepamatuju... Asi se hlásí stáří...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jo, jo...prosím...když není ten pracovní víkend ani cvičení...
Sice dost možná na Šumavě budeme, ale asi z druhé strany hřebenu, pokud by nevyšla současná předpověď a nepojedeme serfovat
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."