jencekgs napsal(a):
No já mám sundané zadní kolo a čekám až Petr otevře pneuservis abych mohl přezout. Na těch holotechnách se už bojím.
Navíc mám vyleštěno, tak bych vám ji chtěl ukázat krásnou
příští týden mám už jet pro tu vyvažovačku,ale přezout to můžem
Já ještě nepřezouval, tak bych to sám nezvládl. Jen musím najít nějaký špalek pod přední vidle abych mohl zhodit obě kola. Nejradši bych to už přezul. Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Já ještě nepřezouval, tak bych to sám nezvládl. Jen musím najít nějaký špalek pod přední vidle abych mohl zhodit obě kola. Nejradši bych to už přezul.
Já si taky hovno pamatuju, ale psal bych si to a fotil
Asi budu muset měmit gufero v předních vidlích. Zítra koupím spárové měrky a zkusim to trochu pročistit a uvidíme jestli to bude ještě téct. Dělal si to už??
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Asi budu muset měmit gufero v předních vidlích. Zítra koupím spárové měrky a zkusim to trochu pročistit a uvidíme jestli to bude ještě téct. Dělal si to už??
Jestli tečou,tak tě výměna nemine.Vyčištění nepomůže.Naopak špína kolem břitu může fungovat jako těsnění,takže pokud tam "zašpáráš" tak to celé otevřeš a navíc si tu špínu nacpeš do vidlí.Nedá se svítit,budeš muset zainvestovat.
Edit:Když budeš sundávat kola,tak to vem z jedné vody a za hoďku nemáš co dělat.
Upravil pavelgs dne 01.01.2010 22:17
jencekgs napsal(a):
Jestli tečou,tak tě výměna nemine.Vyčištění nepomůže.Naopak špína kolem břitu může fungovat jako těsnění,takže pokud tam "zašpáráš" tak to celé otevřeš a navíc si tu špínu nacpeš do vidlí.Nedá se svítit,budeš muset zainvestovat.
Edit:Když budeš sundávat kola,tak to vem z jedné vody a za hoďku nemáš co dělat.
z mi to vyrval s huby,zásadně do gufer ničím nešpárat!!!! V nouzi jde skrátit pružina ale je to na chvíli.
3X napsal(a):
to petr_t: ještě, že tu Aranku máš, bo by jsi ty šroubky už nedal dohromady
ale už vím, jak to děláš, že ji máš pořád naleštěnou
to prezi a pavelgs: fakt dobrý a vidím, že bazény jsou hit
Bodejť by nebyly.Jedno z mála míst,kde můžeš beztrestně valit po šotolince,vykoupat motorku a ti méně zkušení vymést škarpy a detailně prozkoumat příkopovou květenu. Pořád nechápu,jak je možné že tahle cesta zeleným magorům unikla.