radovant napsal:
tobig - popis strasne vibrace je dost slozite predstavitelny. Vibrovat to ma, to je "included in the package", ale co je pro tebe strasne je uz otazkou. Lepsi at to ohodnoti nekdo co ma neco na traktoru najezdeno
jo, chápu. Snad to přiblížím takhle - vibruje to normálně, jak se motor třeba na dvojku krásně umí posbírat od 1500/2000 ot. pod lehounkým plynem, třeba z mírného kopečka, vůbec neprotestuje, neškube, nekope... takovej diesel... paráda... pak jede s normálníma vibracema (oproti tdm asi tak 3x většíma, ale v normě) do přesně 4000. Pak jako na povel se celá motorka roztřepe, říkám si, že tohle není v normě.... nedovedu si představit třebe po dálnici jet na 5ku 140-160 km/hod - (6-7t. ot/min ???? ) po chvilce fakt bolí ruce....
asi musím za někým, kdo má nalítáno na 11 moccc kiláku, ať to projede....
klidně ti jí protáhnu a můžeš sednout na mojí, ale mám na ní laďák a je to jiný než s origo. Ale dle popisu si myslím, že to máš v pohodě.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Tocit muzes klidne 6tis otacek na dalnici cele dny. Ve 4,5 to vibruje, ale nemelo by to byt "strasne". Ja na dálnici to drzim tak na 5,5tis a tam mi to prijde zase celkem hladké a nejsem spuntem v doprave.
Hlavne se to neboj vytacet.Ten motor je na to stavenej a nizkymi otackami ho treba i s dobrym pocitem nicis.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak už jsem trošku klidnější, ale i tak budu rád, když to někdo znalý projede..... můžou být třeba rozhozený podtlaky? a blbě to studené startuje, musím sytič na doraz a pomoct plynem, jinak hned chcípne.....
tobig
Tak jsem si udělal Vánoce v říjnu
Po 15 letech co jsem na ničem jednostopém nejel a pošilhával po něčem, jsem zaostřil na GS1200 LC a dovezl ji domu. Ještě jsem nestihl ani udělat pěknou fotku venku, radši stále jezdím a tlemím se do přilby.
Vladasp přiložený následující obrázek:
Harfy napsal:
Tak jsem si udělal Vánoce v říjnu
Po 15 letech co jsem na ničem dvoustopém nejel a pošilhával po něčem, jsem zaostřil na GS1200 LC a dovezl ji domu. Ještě jsem nestihl ani udělat pěknou fotku venku, radši stále jezdím a tlemím se do přilby.
Vítám tě do klubu .Myslíš asi jednostopém,ale tento překlep se v návalu štěstí dá pochopit.Znají to všichni LCčkáři.
Ať ti dobře slouží
.
Milacik dostal E09 a C02, este pojde daco ako C02 do predu. Treba si obcas namyslat, ze mam 150kilovu cross KTM masinu
copo přiložený následující obrázek:
[236.96Kb]
Upravil copo dne 04.11.2014 22:54
copo@centrum.sk
Milacik dostal E09 a C02, este pojde daco ako C02 do predu. Treba si obcas namyslat, ze mam 150kilovu cross KTM masinu
copo přiložený následující obrázek:
[236.96Kb]
Upravil copo dne 04.11.2014 22:54
copo@centrum.sk