..ehm sic nevím co tím chtěl básník říci ale mě se tohle fakt líbí i když se říká že sluníčko je "kýč" tak tahle fotečka v téhle krajině a to sluníčko co tam prostupuje
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
..ehm sic nevím co tím chtěl básník říci ale mě se tohle fakt líbí i když se říká že sluníčko je "kýč" tak tahle fotečka v téhle krajině a to sluníčko co tam prostupuje
Jo jo taky si ji umím představit v příštím kalendáři.
Pájo, já už si dělám složku na fotky které pak v průběhu roku zašlu Já mám z toho kalendáře tůůze velkou radost a všechny fotky co jsou v něm jsou fakt parádnické
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Milan V napsal:
Pájo, já už si dělám složku na fotky které pak v průběhu roku zašlu Já mám z toho kalendáře tůůze velkou radost a všechny fotky co jsou v něm jsou fakt parádnické
Ale svezení nejen v chladném počasí to musí být luxusní!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bahas napsal:
Pěknej parník,já jsem konečně zjistil,nač má GS ten zobák...
Využívám podobným způsobem. nebo mi tam po jízdě chrápe kocour... . Prý hoto tam docela i hřeje.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ja na ni kdysi jel, zrovna na teto...dojmy, no tak s geesem to srovnavat nejde ponevadz je to nelepci motorka na svjete...
Oproti k100rt mam mnohem vic mista na nohy-mam 2 metry, v stovce sem je mel napasovany v kapotazi.Posez mega pohodlny, vyhrivana sedacka je supr a na zada mi dela dobre jak je tam ta mala operka...
brzdy fungujou dobre, tempomat sem nezkousel, plyn de dost ztuha na to musim mrknout jesi je to normalni...
manipulace na miste nic moc ale i ted kdyz sem zeslablej tak sem se zvladl na silnici otocit, vycouvat z garaze-zpatecka supr vec...
kdyz nasednu a moto je na bocaku tak ji narovnat de lehcejc jak geeso, to me prekvapilo..
jizda suprovni az sem se musel zacat hlidat v zatackach, jelikoz je zima a oslizlo...
tlumeni bych rekl tak akorat, zadny rany do rizeni a do prdele, to ma motorka 160 tisic...akorat ve predu neco tuka na to musim v zime taky mrknout...
ochrana pred vetrem je supr ale je tam vetsi plexi takze s tim origo nevim...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Ja na ni kdysi jel, zrovna na teto...dojmy, no tak s geesem to srovnavat nejde ponevadz je to nelepci motorka na svjete...
Oproti k100rt mam mnohem vic mista na nohy-mam 2 metry, v stovce sem je mel napasovany v kapotazi.Posez mega pohodlny, vyhrivana sedacka je supr a na zada mi dela dobre jak je tam ta mala operka...
brzdy fungujou dobre, tempomat sem nezkousel, plyn de dost ztuha na to musim mrknout jesi je to normalni...
manipulace na miste nic moc ale i ted kdyz sem zeslablej tak sem se zvladl na silnici otocit, vycouvat z garaze-zpatecka supr vec...
kdyz nasednu a moto je na bocaku tak ji narovnat de lehcejc jak geeso, to me prekvapilo..
jizda suprovni az sem se musel zacat hlidat v zatackach, jelikoz je zima a oslizlo...
tlumeni bych rekl tak akorat, zadny rany do rizeni a do prdele, to ma motorka 160 tisic...akorat ve predu neco tuka na to musim v zime taky mrknout...
ochrana pred vetrem je supr ale je tam vetsi plexi takze s tim origo nevim...
Opravdu to vypadá hezky. Jak je to s tou zpátečkou, to musíš nějak přepnout nebo pootočit nějakým kroutítkem? Pak zařadit jedničku a klasika přes spojku? Prozradíš mi to?
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Depak, nastartujes, vlevo nad radickou je kolecko tim se prepne na zpatecku.na palubce se rosviti R, pak zmacknes tlacitko starteru a ono to couva.jak ho pustis tak necouva...starter ma 2 vystupy a je tam o kolecko vic, to je cely kouzlo...
Upravil Bohumil dne 14.12.2014 13:21
Kupredu spatki ni krok...