Sakra kluci to mi nedělejte.Já po těch vašich fotkách začal vzpomínat na starou dobrou Hondu XL a ježdění na sněhu. Do háje zelenýho.Asi přikůpim nějaký starý dobrý jednobuch na dlouhých pérech
My kdysi skoušeli jezdit na lyžích za krouskou Čz 250, ale pěkně jsem si tehdy poničil skluznici jak to vyhazovaly i kamínky.
Projel jsem se i na Jawe 350 ale to byl mazec.
Pája
.......prezi......
Zdravím vedoucího moravské sekce a doufám že jmeniny oslaví projížďkou (min 200km bo neni měky) a tuto zdokumentuje a přiloží foto
Přeju hodně kilometrů bez nehod(a taky hodně peněz a času - na tu druhou motku)
miky napsal(a):
.......prezi......
Zdravím vedoucího moravské sekce a doufám že jmeniny oslaví projížďkou (min 200km bo neni měky) a tuto zdokumentuje a přiloží foto
Přeju hodně kilometrů bez nehod(a taky hodně peněz a času - na tu druhou motku)
taky se připojuji ke gratulaci, at ti to jezdí
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
...škoda, že jste všichni z ruky - bych vás pozval na panáka ...vidím to tak, že by to chtělo někdy z jara udělat minisrazík s "přespáním", kde by byla možnost pokecat, něco vypít, promítnout filmy a fotky z cest a t.p.
...co vy na to?
Chlape taky vše nejlepší..............
Srázek a pokec asi nedám, ale na jaře se připojím až vás přejde největší absťák a dáte pak cestovnější vyjížďku.
Do té doby budu prohánět moje holky na bruslích a lyžích. Sníh a mráz mají taky svoje kouzlo.
Pája
prezi napsal(a):
to všichni:
...vidím to tak, že by to chtělo někdy z jara udělat minisrazík s "přespáním", kde by byla možnost pokecat, něco vypít, promítnout filmy a fotky z cest a t.p.
...co vy na to?
GOOD IDEA
jsem PRO, ale někde dále, aby to nebylo jen za kopcem
...škoda, že jste všichni z ruky - bych vás pozval na panáka ...vidím to tak, že by to chtělo někdy z jara udělat minisrazík s "přespáním", kde by byla možnost pokecat, něco vypít, promítnout filmy a fotky z cest a t.p.
...co vy na to?
taky bych byl pro .. a na toho panáka jsem se taky mohl stavit .dnes jsem byl v nj 2x
Upravil svaca04 dne 10.01.2010 21:18
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023