Tři buzeranti zemřeli, byli zpopelněni ve stejný den,
a jejich milenci se baví, co udělají s jejich popelem.
"První řekne: "Můj Radek miloval létání, takže
nasednu do letadla a rozpráším jeho popel v oblacích.
" Druhý řekne:"Můj Milan byl vášnivý rybář,
takže jeho popel rozpráším na jeho oblíbeném jezeře.
" A třetí řekne: "Můj Martin byl perfektní milenec,
takže já jeho popel nasypu do chilli guláše,
aby mi ještě jednou pořádně protáhnul pr.el."
Potkají se americký a ruský elitní voják. Rus se chlubí: „Každý ruský voják má denně stravu s hodnotou 1000 kalorií.”
„To je toho,” reaguje americký voják. „To my sníme denně až 3000 kalorií.”
„To není možný, celý pytel brambor za den nikdo nesežere...!”
Na pustem ostrove jsou dva chlapi a zenska. Po mesici strasnyho sexu zenska rika: "Uz mam tech prasaren dost," a zabije se. Ubehne dalsi mesic. Prvni chlap: "Uz mam tech prasaren dost. Zakopeme ji!" A ubehne jeste dalsi mesic. Druhy chlap: "Uz mam tech prasaren dost. Zas...e ji vykopeme!"
Rozdílný pohled ženy a muže nad společně strávenou nocí … Kamarádky ženy se ptají „Tak jaké to bylo?” Žena odpoví „Bylo to nádherné, úžasné a vzrušující. Tři hodiny jsme se mazlili, dvě hodiny jsme se milovali a potom jsme si ještě hodinu povídali” Kamarádi muže se ptají „Tak jaké to bylo?” Muž odpoví „ Chlapy ani se neptejte. Tři hodiny jsem se nemohl vzrušit, pak dvě hodiny udělat a nakonec hodinu usnout ” :-P
Říká holka klukovi: "Večer nebude nikdo doma, přijď." Kluk se vymydlí, navoní, ohákne, přijde a nikdo není doma.
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Časový signál Rádia Jerevan: Píp... píp... píp... píp... píííp! Je přesně 12:00. Upozornění pro příslušníky KGB: Neznepokojujte se zmizením malé ručičky; je skryta za velkou.
Jednou večer se takhle policista postavil naproti jednomu baru a čekal, jestli po zavíračce chytne někoho pro alkohol za volantem. Když začali z baru vycházet lidi, hned si všiml jednoho, který se doslova vypotácel a začal se motat mezi auty. Vyzkoušel klíčky u pěti z nich, než našel svoje. Pak seděl pět minut na předním sedadle ohnutý pod volant a zápasil s klíčky. Tou dobou už všichni ostatní hosté vyšli z baru a odjeli. Když konečně motor naskočil, policista neváhal a vyrazil kupředu. Postavil se před rozjíždějící auto. Nechal muže vystoupit a fouknout do balónku. A nic! Policajt udiveně říká: "****, jak je tohle možné?" A chlápek mu povídá: "No, dneska sem byl jako volavka určenej já."