servisak napsal:
Tyvole jsi jak pumpa nabalenej neříkal jsi že je tam teplo?
Však je.Pod blůzou mám jen tričko.Co sis jako myslel,že tady můžeš chodit v kraťasech a v žabkách nahoře bez?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Radosek napsal:
Tak to si každej představujeme pohodu jináč. Obrázek Tvé pohody je pro mě spíš zelená pakárna...
U nás civilistů vypadá pohoda takhle...
Na to,kde jsem,tak to pohodička je.Doma po dvorku taky nechodím takhle,nie?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jarys napsal:
MrGS: Ahoj, tak jak v Afgánu? Doufám že v Pohodě
F pohodě...
Ty vole,jsi pěkně napakovanej,kosa v barvě munduru.To když se někde zašiješ,tak tě nenajdou ani kámoši.Měj se a užívej pohodu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jarys napsal:
jo tak já vezu tchyni do K.H. tak hledám nějakej program než jí navečer zas odvezu
No to ses mohl stavit,dneska jsem byl doma a kydal hnůj do skleníku a pod rajčata.Nemužu žrát jenom to maso,strava musí být vyvážená.
Jarys napsal:
jo tak já vezu tchyni do K.H. tak hledám nějakej program než jí navečer zas odvezu
No to ses mohl stavit,dneska jsem byl doma a kydal hnůj do skleníku a pod rajčata.Nemužu žrát jenom to maso,strava musí být vyvážená.
ja ji tam vezu v sobotu ráno
Tak to je smůla já jedu v sobotu navštívit vevise,budu rekognoskovat jeho muzeum.
tak to ti závidím, no já tam asi budu jezdit častěji on se ji ozval nějakej dědek co s ní před cca 40ti lety chodil nebo co baba by si představovala co nejčastěji ale to má smolíka
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
ja ji tam vezu v sobotu ráno
Tak to je smůla já jedu v sobotu navštívit vevise,budu rekognoskovat jeho muzeum.
tak to ti závidím, no já tam asi budu jezdit častěji on se ji ozval nějakej dědek co s ní před cca 40ti lety chodil nebo co baba by si představovala co nejčastěji ale to má smolíka
Má slevu na vlak,tak at jezdí courákem.
já jí to navrhnu ale vzhledem k tomu že tak 5 let pomalu nevytáhla paty ze vsi to asi neklapne. Dědek prej má motorku tak sem zvědavej tipuju to tak na babetu
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko