Bohumil napsal:
Ja nwm co to je ale bapka kafrala ze mam ty motorky fsude...v dilne mam svoje gs a jednu rozhazenou dvanactku tak sem obsadil uz aji prujezd...
mam to podobne doma, vraj mi to prerasta hlavou tie motorky, ze nech zacnem do senku chodit chlastat, ze to bude uz lacnejsie a doma sa nebudem vsade roztahovat s tym moto bordelom
1100GS, Jawa 350-638, Yuki 350SPT, honda 750 cbx bol d'or, teraz KTM LC4 ADV som kupil a este chcem moc staruuuuuu afriku dovliect teraz
ze co si do garaze narvem, tak to moze byt, tak zena ma smolu, moze frflat kolko chce. Zacal som si robit teraz tie prevozne stojany do kazdeho smeru a tam toho vojde teraz este dost
copo přiložený následující obrázek:
[109.71Kb]
Upravil copo dne 11.01.2015 12:02
copo@centrum.sk
VojtechPolicky napsal:
moc hezká KTMka... se mi líbí víc a víc si ji snad pořídím taky
na mna moc oranzova, takze asi bude digital maskac, alebo army zelena a mozno kombinacia cierna, oranzova. Akurat len padak doplnim na nu a ram na kufre. Predchadzajuci majitel to dal dole. Aj kufre od TT su, take iste ako mam na GS, tak ak budu pasovat ponuknem ich v inzercii, teda ak nebudem musiet prehadzovat uchyt do ramikov, este som sa k tomu nedostal.
celkom sa mi pozdava ta cierno oranzova farba a rally blatnik tiez nahodim, dal ho dole, no a stuple su samozrejma vec
copo přiložený následující obrázek:
[183.17Kb]
Upravil copo dne 11.01.2015 12:02
copo@centrum.sk
dusvla napsal:
To je jedna vzpomínková na léto ... tak co na ni říkáte, na to moje "půlbáwo"?
Pěkné! Nevím proč 1/2bawo? Vidím celé. BMW vyrábělo 1válce odjakživa.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /