Je to hodně složitý to dobře udělat....je tam tak silná pružina,že se to stejně jednou časem posere....tohle bude nějaká prkotina,ale sere mě,že jim to tam musim poslat.....ta bedna s kvérem má 1.7 metru.....
koukam jakej sis dal avatar ja zas vezu tchyni do kutny hory a prijedu taky az nekdy nevecer. pisu to jak dite ale tata ma nejakou pojebanou klavesnici
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
no on je fakt profik dela leteckyho navodciho, ted zas leti nekam di usa na cviceni navadet rakety na cile. na misich nebo v americe je vic nez doma byl i nejlepsi na vyciku rangers, on tim fakt zije
Zdar pankáči, tak jakej byl víkend? Já byl na Kačině a v Kutný hoře ve stříbrných dolech. Řeknu vám v tý šachtě je to nic moc prolejzat s mojí xxl postavičkou, místy je to jen 120cm vysoký a 40cm široký ale dal sem to má drahá polovička si na těch schodech do šachty naštěstí uvědomila že má asi klaustrofobii tak jí musel průvodce vyvéct ven, jinak dole by to fakt nedala. Ale jinak to bylo super
Upravil Jarys dne 03.04.2011 17:30
No včera jsem vyrazil v půl 7 do Hrotovic na školení a v 18:00 jsem dorazil domu....v 20:30 už se mi chtělo tak spát že jsem fakt musel jít.Jinak dneska od 10:00 airsoft....při druhý akci se mi posral kvér,takže kámoš mi to bude zase přes týden ladit.Jinak dneska jsem vyměnil všechny oleje a svíce v GS....Do převodovky jsem nenalil podle papírů předepsaných 0.8L ale asi 0.9L....nevim jak je to možný,ale je to tak....
Tak jsme zdárně dorazili domů.Cvakání odhaleno,je to destička na prednim pravym kotouči.Kačka to má horší,ta ještě musí do Nýřan.
Upravil Kasak dne 03.04.2011 19:46
Když je hlad,je i husa dobrá.