Čoveče tak to máme stejné nápady.Já jsem kousek vedle-čumím do Finska .
Chlapi, tak to je fakt prdel. Muj dobry kamarad se zacatkem roku odstehoval zase do Svedska, takze ja zase planuju cestu prave tam
Upravil randolf dne 26.01.2010 22:28
Já bych urval tak 21dní. Ale zrovna se stěhuju, tak uvidím jestli budou prachy
Já chci jet na divoko, což by mohlo hodně ulevit peněžence. Počítám že by se to dalo za 25-30tis udělat.
Splněný sen moje 1100GS
prezi napsal(a):
...hmmm SEVER! ...tam jsem taky ještě nebyl
...určitě je to jeden z cílů, kam bych taky rád vyrazil
byl sem kdysi ve švédsku asi 3x,ono toho na severu moc k vidění nenílepčí teplíčko,né hnusné horko,někde na jihu + koupačka v teplé slané vodě
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
To prezi: Kdybych to měl já brát podle toho kde jsem ještě nebyl, tak bych to měl jednoduché. Nebyl jsem nikde kromě Dolomit Ty máš nějaký plán na dovču??
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
To prezi: Kdybych to měl já brát podle toho kde jsem ještě nebyl, tak bych to měl jednoduché. Nebyl jsem nikde kromě Dolomit Ty máš nějaký plán na dovču??
...plánů by bylo ...uvidím, jestli taky bude čas a peníze
jencekgs napsal(a):
No jo, jenže ty to máš na víkend a já na tři týdny bo nejezdim jako prase
No s tím budem muset něco udělat.Asi si tě vezmu letos do parády a naučím tě jezdit na motorce.
Jenže mě to tak vyhovuje, kochám se a co ty ujedeš za 4hodiny já jedu celý den
Já se kochám i v tom kalupu. a na konci dne mám nakocháno až hrůza..Ale teď vážně.Jo občas mi prdnou saze a naložím tomu,hlavně v zatáčkách si to fakt užívám,ale když je kolem silnice něco k vidění,není problém prdlat si to jak s čoprem.Nezáživné místa proletím a o to víc času mi zůstane pro místa, kde stojí za to si i zastavit.
prezi napsal(a):
...hmmm SEVER! ...tam jsem taky ještě nebyl
...určitě je to jeden z cílů, kam bych taky rád vyrazil
byl sem kdysi ve švédsku asi 3x,ono toho na severu moc k vidění nenílepčí teplíčko,né hnusné horko,někde na jihu + koupačka v teplé slané vodě
Koukám hlavně na nejvýchodnější části Finska.Jednak mě fascinují ty kvanta jezer,druhak jsem našel na mapách a v cestopisech spousty šotolinových cest a cestiček,dlouhých i desítky kilometrů a vedoucích zalesněnou krajinou.Mazec.Zima mi nevadí,protože s tím se dá vžycky něco udělat.S horkem je to horší,protože obnažování má své hranice .
Jako variantu "B" mám vedle na stole roztáhnutou mapu Rumunska a tam taky slušně "cestuju" .
Pak je tady ještě varianta "C"-což je možnost že pojedu leda tak do pr.ele
Koukám, že vesele plánujete.
Já si chci letos konečně zajet na Stelvio a jinak se nechám spíš překvapit. Jednu víkendovku dám 100% výlet do Aše, čili co nejdál na západ naší republiky.
Takže žádné velké plány, raději se rychle domluvit, urvat z domu a vyrazit.
TAKY VÁM Zkusím vymyslet nějakou neterenní vyjížďku na celý den. Počkám až vás blátičko omrzí a pak přijde silniční rodeo snad plné zatáček a kopečků.
Pája
To Pavel: No jo, jenže kdybych jezdil jako ty, tak jak bych dojel do do krásných míst, tak bych měl v gatích nasráno a v helmě nablito, a to bych si ty krásné místa moc neuži, to uznáš ne
Ale zase kdybychom jěli spolu, tak jak bych dojel, tak bys měl postavený stan a navařenou večeři. Pak by mi ani nevadilo že by si mi ujížděl
Splněný sen moje 1100GS
jencku,párkrát se snama svezeš a pak zjistíš že to tempo není vražedné,je to jen rychlokochačka,pak se zastavuje v hospodě bo prezi musí co 2 hodiny papat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
jencekgs napsal(a):
To Pavel: No jo, jenže kdybych jezdil jako ty, tak jak bych dojel do do krásných míst, tak bych měl v gatích nasráno a v helmě nablito, a to bych si ty krásné místa moc neuži, to uznáš ne
Ale zase kdybychom jěli spolu, tak jak bych dojel, tak bys měl postavený stan a navařenou večeři. Pak by mi ani nevadilo že by si mi ujížděl
Zase na druhou stranu musíš uznat,že by ty "zážitky" v přilbě byly ještě dlouho opravdu silné
Jak píše Zdeněk-musíš s nama častěji jezdit a ono to potom půjde samo.
Cítím v kostech,že letos se sezóna vyvede.Nebo že by to bylo revma............?