Vikec napsal:
Myslím,že na dvouventila podobnýho ražení můžete jednou provždy s cenovkou kilo zapomenout...
Se stačí podívat,za co se prodávají venku.
Přesně tak. Na mobile.de jsou modely R80 Basic většinou okolo 8000€ a víc.
Tady třeba i přes 13000€: http://suchen.mob...amp;noec=1
Tu motorku na kterou sem dal odkaz Zetor znám - je velice pěkná. Tady v ČR, ale bude muset na kupce čekat. V DE by byla prodána rychleji. Je mého kamaráda, který dělá mistra odborného výcviku na ISŠA v Brně - obor mechanik jednostopých vozidel. Myslím, že kamarád vyučuje i místního člena fóra D.A.G.Ra.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Vikec napsal:
Myslím,že na dvouventila podobnýho ražení můžete jednou provždy s cenovkou kilo zapomenout...
Bohuzel souhlas.
A bude hůř konec levných motorek v čechách,můžeme poděkovat kriplům,sígrům Singrům,Tomšíkům a jejich nevymáchanejch hubám,když si jenom tak v rozhovoru řeknou,že si umí představit euro za 28 a drc odpoledne tam bylo,připadá mě to,že to směřujou na SK podobu euro za 30 a pak uděláme euro no a lidi tady budou bouchat jako na SK za 500 eur a pořád budeme v cizině jako chudáci pít to pivo za 150kč a jíst za 300kč.
A bude hůř konec levných motorek v čechách,můžeme poděkovat kriplům,sígrům Singrům,Tomšíkům a jejich nevymáchanejch hubám,když si jenom tak v rozhovoru řeknou,že si umí představit euro za 28 a drc odpoledne tam bylo,připadá mě to,že to směřujou na SK podobu euro za 30 a pak uděláme euro no a lidi tady budou bouchat jako na SK za 500 eur a pořád budeme v cizině jako chudáci pít to pivo za 150kč a jíst za 300kč.
Sígr SINGR
Bobe, klídek. Víš že ti rozčilování škodí. Kdyby jsi se měl vzteknou na každýho zm r da, tak nedožiješ večera.
Už hubnu taky. Zděsil jsem se gatí a ciferníku na váze. Bez toho žrádla to ještě jde, ale ten chlast mě fakt chybí Ale dal jsem si den v týdnu pauzu - klasika - pátek, takže dneska večer si dám tak 3 pivka a i nějakou šťopku a uvidím, jestli ovládnu žravku.
Ale na kole jezdit nebudu. To by mě zabilo.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Médo kolo je super zvykneš si vytáhli mě kolegové od varader na cyklovýlet Děčín-Bad Schandau pěkná projíždka 52 km po rovině dal jsem to,nyní mám výzvu od nás do Poděbrad (profíci co jezdíce 100km denně prosím nesmějte se za klávesnicí)
Médo co takhle dneska přestat odpoledne betonovat a jet za podívat za Toníkem a inspektorem do Jizbic,Eman dostal asi propustku tak pojede taky
Vikec napsal:
Přesně tak. Na mobile.de jsou modely R80 Basic většinou okolo 8000€ a víc.
Tady třeba i přes 13000€: http://suchen.mob...amp;noec=1
Tu motorku na kterou sem dal odkaz Zetor znám - je velice pěkná. Tady v ČR, ale bude muset na kupce čekat. V DE by byla prodána rychleji. Je mého kamaráda, který dělá mistra odborného výcviku na ISŠA v Brně - obor mechanik jednostopých vozidel. Myslím, že kamarád vyučuje i místního člena fóra D.A.G.Ra.
Je to přesně jak píše Tonda
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Prej cena odpovida stavu, ja bych to videl ale tak na 70...[url]http://www.motoinzerce.cz/motorky/bmw/827813-r-1150-gs.html/url]
Kupredu spatki ni krok...