namork1 napsal:
moc pěkný .... Máš tu 562 zapsanou v TP? Byl s tím problém nebo BMW dalo potvrzení?
BMW dá souhlas bez problémů...už je skoro všechno hotový, příští týden bude i vše přepsáno jako přestavba..
Mohl by ses prosím trochu rozepsat,co to obnáší,aby to bylo zlegalizované? A popřípadě nějakej nástřel rozpočtu? Mám totiž nutkání,pořídit sajdu k mé r100gs....
Montáž ti dělali v sidecarmontu?
namork1 napsal:
moc pěkný .... Máš tu 562 zapsanou v TP? Byl s tím problém nebo BMW dalo potvrzení?
BMW dá souhlas bez problémů...už je skoro všechno hotový, příští týden bude i vše přepsáno jako přestavba..
Mohl by ses prosím trochu rozepsat,co to obnáší,aby to bylo zlegalizované? A popřípadě nějakej nástřel rozpočtu? Mám totiž nutkání,pořídit sajdu k mé r100gs....
Montáž ti dělali v sidecarmontu?
Hele, vydrž, chystáme článek do ČMN, tam bude vše rozepsané ...snad hned po Elefantech... už to píšu
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Ok,tak tady někde pak dej vědět kdy to bude na krámě,už to pravidelně nekupuju. Dik. Sem si říkal,že bych koupil 562ku,zrenovoval,dal do stejné barvy jako je moje r100gs a odvez to obojí do sidecarmontu ať to spřáhnou...
Vikec napsal:
Ok,tak tady někde pak dej vědět kdy to bude na krámě,už to pravidelně nekupuju. Dik. Sem si říkal,že bych koupil 562ku,zrenovoval,dal do stejné barvy jako je moje r100gs a odvez to obojí do sidecarmontu ať to spřáhnou...
Jo, asi tak to bude... já koupil 562 - no , mám teď dvě..na jednu jsem čekal , až dorazí kamoš z Ukrajiny a příveze ji. Jsou tam nejlevnější, ale v desolátním stavu.Ale nejel, tak jsem tu naši českou sajdu přivezenou taky z Ukrajiny koupil od jednoho poláka na německým prodejním webu....ceny tak do 10 000 Kč. Ale byla v dost dobrým stavu, tak jsem to hned odvezl do Sidecarmontu ( nechci sr.át do pražáků, ale má lepší ceny a přístup).Montáž bez jakýchkoliv úprav a elektriky, jen sada připojení a zesílení prvků...- 20 000,- Kč.Mezitím mi dorazila ta druhá, hrůza, vozili v tom brambory a všechno možný...3 kila laminátu a pár hodin práce a už ji lakuju, na černo , jako motorku. V Sidecarmontu mi dost poradil pan Vávra( fakt je pohodář a velice ochotný) s úpravou podvozku..zesílení, osa, kyvka, tlumič..už je to taky před komaxitem...ten mi taky vystavil k sajdě opis typového listu i s papírama od Velorexu - je zástupce. K tý druhý sajdě už mám taky opis . Jen přehodím štítky, sajdy pak vyměním a tu jednu ( bez úprav, ale po technický) hned prodám...Taktéž papír o souhlasu s montáží k BMW 1100 gs. 600,- Kč. Pak jsem napsal do BMW ( firma Helpreg) , velice ochotní a do týdne souhlas s přestavbou. 1 500,- Kč a papír s novými údaji pro přestavbu a přepis velkýho techničáku. Na našem úřadu evidence vozidel jsem zažádal o přestavbu a jen čekám na příští týden ( zrovna se do toho nakyblovaly vánoce) , až to dopúíšou do techničáku - 1000,- Kč + asi 50,- Kč. Pak technická - přestavbya motorky 600,- Kč a zpátky na úřad a HOTOVO!!! Můžu legálně jezdit a po celý rok. Mám už najeto s tímhle kabrioletem dost kiláků , teď v zimě a je to paráda... Vzhůru na Elefanty!!!
Z toho se dá lehce zrenovovat skvost. Světla jsem koupil jiný, i blatník foto dodám..:-)
Upravil stenlybmw dne 02.01.2015 21:18
Krásných 130km okolo Slap, sice trochu vítr, ale stěžovat si na moto-počasí v lednu nejde. Lesní cesty byly sice dost podmáčené, ale aspoň byla sranda.
Jen jsem nepotkal žádné GS. Jenom dva naháče.
Jezdil ještě někdo?
somm přiložený následující obrázek:
[188.85Kb]
Upravil somm dne 10.01.2015 18:03
petr
R1200GS LC '13
Tak co dneska? jdete se někdo projet? :-) Venku je docela hezky. Zima není, Sluníčko se tu a tam ukáže myslím si že by se něco spáchat dalo
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tak situace se razantně změnila během 20 minut neuvěřitelný silný vítr nárazový. Sluníčko nikde... Apokalypsa hadr
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
somm napsal:
Krásných 130km okolo Slap...Jen jsem nepotkal žádné GS. Jenom dva naháče...
...byl jsem také jezdit, ale jen na mopedu, ty dva naháče jsem cestou z oběda v Davli potkal také...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."