bystricke napsal(a):
jencku,párkrát se snama svezeš a pak zjistíš že to tempo není vražedné,je to jen rychlokochačka,pak se zastavuje v hospodě bo prezi musí co 2 hodiny papat
jo když to stíhám já...
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
bystricke napsal(a):
jencku,párkrát se snama svezeš a pak zjistíš že to tempo není vražedné,je to jen rychlokochačka,pak se zastavuje v hospodě bo prezi musí co 2 hodiny papat
jo když to stíhám já...
ty si vyjímka,Valle v sukních
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
jencekgs napsal(a):
No jo, ale mě to nějak ani nebaví tak lítat, nic na tom nespatřuju, a navíc se mi nechce honit Rablu moju
Tím že Rable občas provětráš perka jí jen prospěješ.To věčné prdlání na nízké otáčky ji víc uškodí než prospěje. I motorka občas potřebuje vypálit červa Fakt.
To víš že jí dám občas za uši, to jo, ale hnát ji někde hodinu na plné koule, tak to ji rozhodně nepomůže. V alpách dostala ceres a neprotestovala, ale tam to je bomba
Splněný sen moje 1100GS
Transpublic vypadá na docela pořádnou divokou masovku.
To asi nebude pro mě....ale kdo ví.
Chci během víkendu objet republiku a vloni jsem to zkusil během srazu GS na Šumavě. Kvůli počasí to nevyšlo, takže jsem měl vlastně štěstí a můžu to letos absolvovat znovu.
Určitě to zkusím, ale né když budou se stejným směrem a cílem jezdit davy dalších motorek.
Spíš zkusím ukecat pár GS kamarádů tady a nebo kluky doma a vyrazíme sami.
Už teď se těším
Upravil paja1 dne 29.01.2010 10:28
Pája
jencekgs napsal(a):
No jo, ale mě to nějak ani nebaví tak lítat, nic na tom nespatřuju, a navíc se mi nechce honit Rablu moju
Tím že Rable občas provětráš perka jí jen prospěješ.To věčné prdlání na nízké otáčky ji víc uškodí než prospěje. I motorka občas potřebuje vypálit červa Fakt.
Souhlas
Jak motor vycvičíš tak ti pak bude sloužit. saze se musí vypálit a motor se má točit
Pája
chvílu tu nejsem a vy popíšete 3 strany . Vidím, že se plánuje o 106 a někde i více
jen tak předběžně - únor nebo březen 2011 bych rád udělal Maroko, pokud by se tady našli nějací spolujezdci, tak nejsem proti
jinak na letošek už mám naplánováno - 3 až 4 týdny Norsko - Švédsko, týden zase UA, pak Rumunsko a když tak snad i Albánie, ale ta je prozatím s otazníkem
Uvidíme uvidíme.
Třeba vymyslíme svou akci, jak vymést všechny 4 cípy republiky.
Žádné velké plánování, hecnout se a pátek až neděle vyrazit jakmile bude počasí.
Pája
Pánové já měl včera takové svrbění, že kdybych se nestěhoval, tak jsem Rablu určitě vytáhnul aby nychytala trochu toho sluníčka.
PS: Chci pogratulovat Břeťovi za založení tohoto vlákna, které nejen že nám všem zprostřetkovalo krásné projížďky v loňské sezoně, ale zároveň se stalo nejživějším vláknem v loňském roce. Břeťo díky za něj
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Pánové já měl včera takové svrbění, že kdybych se nestěhoval, tak jsem Rablu určitě vytáhnul aby nychytala trochu toho sluníčka.
Ja vcera vecer nahodou otevrel tento "cestopis" - nebo spis report z vyletu - jednoho chlapka z Australie a malem jsem vyjel taky. Do Australie. Az dodatecne mi doslo ze mam neco jako praci, povinnosti, atd. http://www.advrid...p?t=535859
jencekgs napsal(a):
PS: Chci pogratulovat Břeťovi za založení tohoto vlákna, které nejen že nám všem zprostřetkovalo krásné projížďky v loňské sezoně, ale zároveň se stalo nejživějším vláknem v loňském roce. Břeťo díky za něj
...netřeba děkovat ...já jen nahodil téma a pak se to pomalu rozjíždělo, až se to prima "zvrhlo"
...je fakt, že nás včil sněhová peřina lehce přidusila, ale už se těším jak to tady a hlavně v sedlech našich brambor rozjedeme, hned jak to paní příroda dovolí
jencekgs napsal(a):
Ja vcera vecer nahodou otevrel tento "cestopis" - nebo spis report z vyletu - jednoho chlapka z Australie a malem jsem vyjel taky. Do Australie. Az dodatecne mi doslo ze mam neco jako praci, povinnosti, atd. http://www.advrid...p?t=535859
Nejsi sám, tohle zažívám 3x za týden Asi se budem muset na tu práci fakt jednou vyfláknout a prostě odjet....