cikán ukradne několik kondomů s příchutí, doběhne domů a už od dveří volá:
"hej, Eržika, zahrajeme si taku vzrušujucu hru.
Budeš zkušat, jaku mam príchuť"
Dežo zhasne a Erža na to: "...niva?!"
"dylino, eště nemam nasazene..."
Upravil Jarys dne 21.02.2011 12:13
Já když jsem na to čučel na FB,tak se taky tlemil jak blázen.To nešlo sem nehodit. Takhle kdyby to bylo pořád a né před 12ti lety...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nový vedoucí úřadu nastoupí před úředníky a říká: "ode dneška zavádím nový týdenní pracovní pořádek: pondělí: oddych po víkendu úterý: příprava na pracovní den středa: pracovní den čtvrtek: oddych po pracovním dni ...pátek: příprava na víkend sobota, neděle: víkendové volno.
Když domluví, přihlásí se jeden úředník a ptá se: "a v tu středu se s tím tady budeme jako **** do kolika?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Učitelka na hodině sexuologie:"Tak děti,dnes si budeme povídat o polibku.Víte,když se mají dva lidi rádi........
V zadní lavici se přihlásí Pepíček a povída:"Paní učitelko,Ti co už souložili,můžou jít ven kouřit????
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
šeroslepá a typicky omezená učitelka se táže v jeskyni žáčků: "Děti, copak to támhle visí za ptáka?" Stručná odpověď znalejšího žáka však následovala velmi rychle: "No tam visí netopýr, ale že by visel za ptáka, to se mi nezdá."
A měl recht - netopýr je co, Kefalín...?
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Přijde blondýnka do autoservisu a povídá; "prosila bych jednu tu tyčinku co měří ten olej, ta stará už na něj nedosáhne.."
Over than 250k km on BMW GS bikes