Olda79 napsal:
Díky, no, jelikož 2 kufry se mu tam válej, Bartus ( díky ) mi vyrobí držáky, zbývá už jen dořešit topcase a jeho uchycení. Je to řešitelné ?
někomu a několikrát jsem odpovídal na poptávku na dakara,já nosiče na tyto motorky nedělám,většinou si je zákazníci někde koupí nebo si je nechají vyrobit,třeba i s výřezem na výfuk,kufry jsem schopen na jakýkoliv nosič vyrobit,před 14 dny jsem dělal kufry s výřezem na KTMo,zákazník mi nosič poslal,podle nosiče jsem udělal výřez v kufru.
na některý motorky se mi neoplatí vyrábět kopyto na nosič(slabá poptávka),takže nechat udělat u bartuse nebo koupit od alburmoto
a jsou moc hezký... celková šířka cca 94 cm
upraveno a navěšeno
Hezky na ty 1190! Vse, co jsem na tom zatim videl, melo pravej kufr desne vypi... daleko od motorky. Z toho, co ctu byl nosic dodanej, od koho to bylo?! Jen tak pro zajimavost.
Maiali nel Fango!
Olda79 napsal:
Díky, no, jelikož 2 kufry se mu tam válej, Bartus ( díky ) mi vyrobí držáky, zbývá už jen dořešit topcase a jeho uchycení. Je to řešitelné ?
někomu a několikrát jsem odpovídal na poptávku na dakara,já nosiče na tyto motorky nedělám,většinou si je zákazníci někde koupí nebo si je nechají vyrobit,třeba i s výřezem na výfuk,kufry jsem schopen na jakýkoliv nosič vyrobit,před 14 dny jsem dělal kufry s výřezem na KTMo,zákazník mi nosič poslal,podle nosiče jsem udělal výřez v kufru.
na některý motorky se mi neoplatí vyrábět kopyto na nosič(slabá poptávka),takže nechat udělat u bartuse nebo koupit od alburmoto
a jsou moc hezký... celková šířka cca 94 cm
upraveno a navěšeno
Hezky na ty 1190! Vse, co jsem na tom zatim videl, melo pravej kufr desne vypi... daleko od motorky. Z toho, co ctu byl nosic dodanej, od koho to bylo?! Jen tak pro zajimavost.
Je to nosič ve spojení s výfukem Remus, kterej je výrazně užší než origo, takře je to pěkně blízko k sedadlu. Touratech a ostatní to mají levej větší a pravej menší, což vypadá přímo OTŘESNĚ, nesymetrické. Tady si Polák pohrál a výsledek stojí za to.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
sloon napsal:
Mají kufry Begr homologaci pro provoz na silnici?Dík.
homologaci jsem našel na nosiči bmw,na kufrech jsem to nikdy neviděl
mám tu volný jeden top 36L s pantama,s malým nosičem pro 12 GSA,pokud by někdo chtěl.
mám tu volnou jednu schránku na vercajk v černé barvě pro originální nosič 12GS-A
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Mám zde k okamžitému odběru:
horní kufr 36L s pantama
sadu bočních kufrů s výřezem na výfuk pro 12 GS-A v rozměru 44 x 28 x výška 38
sadu bočních černých kufrů s polepem 44 x 28 x 38 lze namontovat na jakýkoliv motocykl
podakovanie pre Bystricke, skompletizovany topcase s pantami nainstalovany a otestovany pocas tohtorocneho vyletu do Alp, najma pocas celodenneho dazda, vsetko OK, dobra praca
daddy přiložený následující obrázek:
Mam zde volnou jednu sadu cernych kufru s vyrezem na vyfuk,rozmery 44-28 vyska 38,nestihl jsem jeden termin,toz jsou k mani
bystricke napsal:
Mám zde k okamžitému odběru:
horní kufr 36L s pantama
sadu bočních kufrů s výřezem na výfuk pro 12 GS-A v rozměru 44 x 28 x výška 38
sadu bočních černých kufrů s polepem 44 x 28 x 38 lze namontovat na jakýkoliv motocykl
stále volné
bystricke přiložený následující obrázek:
Pisnu to rovnou sem, nemohl jsem najit mas to az azpod v diskuzi
Začínám přijímat objednávky na Vánoce,sleva na kufru 700,- kč,při dvou a více sadách (boční kufry) sleva na kufru 1000,-kč,platnost do 24.12.2015,tak neváhejte
Upravil schrek dne 20.10.2015 09:17
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Takže opět velká pochvala Bystřovi za provedení, rychlost a komunikaci! Po zkušenostech s Begry na 12ce jsem nepřemýšlel a i na LC jsem zvolil tyto kufry (top jsem si ponechal z dvanáctky). A takhle to vypadá:
Jirina1 přiložený následující obrázek: