Muzes vyskrtnout i Milosch+batuzek.Omluvil se v PM.
Jo starosta ten je odjetej kamionem.Ten taky nedorazi.
Jestli to takhle pujde dal,tak budu u Hanibala za blbce,ze jsem zarezervoval celou hospodu!Tak uz moc neodpadejte!
Upravil vevis dne 05.10.2011 15:24
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Muzes vyskrtnout i Milosch+batuzek.Omluvil se v PM.
Jo starosta ten je odjetej kamionem.Ten taky nedorazi.
Jestli to takhle pujde dal,tak budu u Hanibala za blbce,ze jsem zarezervoval celou hospodu!Tak uz moc neodpadejte!
Kasak napsal:
Tak tady prolejzám kolem lednice,ukrajuju tláču.Martina mi nadává,ať ji nežeru,že nezbyde na vás.Má o vás s trach.Ještěže jsem jí udělal tolik.
Ta tvoje tlačenka mě mrzí nejvíc Na tu jsem se fakt těšil No bohužel to ani mě, ani Bohumilovi letos nevyšlo.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
pavlik5 napsal:
Nemohl by někdo "namalovat" tu objízdnou trasu třeba v googlemaps? Například z Hradce, zbytek by si už doplánoval každý soudruh podle svých potřeb... Díky.
Moc tyhle veci neumim.
Pokud prijedete po dalnici od Prahy,tak sjet na predposlednim sjezdu smer Pardubice.To vas dovede na velikej kruhak a tam sjet do Hradce.Projet Hradec smer Rychnov n./K. a pak si hlidat odbocku na Nove mesto.
Tady pres Nove mesto http://maps.googl...m&z=11
Nebo tudy smer Nove mesto,ale pak to vzit v Rohenicich doleva,kolem Rozkose a do Skalice.Pozor za Městcem neni potreba dojet az do Nahoran,ale na ceste Městec-Nahorany to vzit prvni doleva(neni tam zadnej kazatel)a jste u Rozkose.Na T doleva smer Skalice. http://maps.googl...m&z=11
A nejlepsi to je tudy.To se vyhnete i Nachodu a jsou to asi 3 km navic.Usek z Hradce do Č.Skalice je stejny jako u 2.moznosti.Ale za obchvatem Skalice to vzit doleva jako zpatky na Skalici a za kolejema do prava smer Cerveny Kostelec.Tam smer Hronov. http://maps.googl...m&z=11
Upravil vevis dne 05.10.2011 15:56
Tondo,četl jsem to.Hned mi to bylo podezřelé,že jsi dopoledne u compu.Počasí ani nepřeje tomu jet někam nachcípanej.My jsme byli v neděli v Krkonoších a tam už bylo znát,že je po létě.Martina má taky nějakej muribundus,tak pojede autem.Tlačenky ještě budou,sezona teprv začíná.
Upravil Kasak dne 05.10.2011 15:41
Když je hlad,je i husa dobrá.
pavlik5 napsal:
Nemohl by někdo "namalovat" tu objízdnou trasu třeba v googlemaps? Například z Hradce, zbytek by si už doplánoval každý soudruh podle svých potřeb... Díky.
Moc tyhle veci neumim.
Pokud prijedete po dalnici od Prahy,tak sjet na predposlednim sjezdu smer Pardubice.To vas dovede na velikej kruhak a tam sjet do Hradce.Projet Hradec smer Rychnov n./K. a pak si hlidat odbocku na Nove mesto.
Tady pres Nove mesto http://maps.googl...m&z=11
Nebo tudy smer Nove mesto,ale pak to vzit v Rohenicich doleva,kolem Rozkose a do Skalice.Pozor za Městcem neni potreba dojet az do Nahoran,ale na ceste Městec-Nahorany to vzit prvni doleva(neni tam zadnej kazatel)a jste u Rozkose.Na T doleva smer Skalice. http://maps.googl...m&z=11
A nejlepsi to je tudy.To se vyhnete i Nachodu a jsou to asi 3 km navic.Usek z Hradce do Č.Skalice je stejny jako u 2.moznosti.Ale za obchvatem Skalice to vzit doleva jako zpatky na Skalici a za kolejema do prava smer Cerveny Kostelec.Tam smer Hronov. http://maps.googl...m&z=11
Pavle děkuji. A všem chytrákům "s fixou" taky. Dorazím asi později, možná i po setmění, tak jsem nechtěl zbytečně bloudit.
Mapa je prima, ale zkušenost o vytížení a kvalitě komunikací z toho nepoznáš. Tedy alespoň já ne. Stejně pojedu "po čuchu" Docela se těším. Počasí bude "jako obvykle"...
Včera jsem viděl rozhovor s policejni mluvčí královehradecka.Autobusy nebudou jezdit po objížďce,vybudovali tam pro ně nějakou provizorku po poli.Takže tudy by to asi taky šlo projet na mašině.Akorát tě nesměji chytit.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Chcem sa ospravldlnit ale ties sa mi neda prist prisla nam svadba do toho a polovicka nakazala ist na nu. Mile rad by som prisiel ale neda sa mi vevis prepac uzite si to. Este raz prepac.
Vzal bys mě na ty skály,to by tam nemusel být nával,v jednu jsme u vás ve vsi,dáme jídlo já dvě piva a malou becherovku a mužu jít hají,alespoň bude v hospodě víc místa.....
Nebo v kolik vevisku vstáváš?
Nepojede tam někdo dřív?
Kdybys to myslel vazne,tak to neni nerealizovatelny.Rano jedu jenom skladat a v 10h jsem doma.Ten vejlet je tak na 3h.Pak pozdni obed a ja se presunu k Hanibalovi,ty muzes jit chrapat.Kdyz tak se ozvy.
lakiluk napsal:
Chcem sa ospravldlnit ale ties sa mi neda prist prisla nam svadba do toho a polovicka nakazala ist na nu. Mile rad by som prisiel ale neda sa mi vevis prepac uzite si to. Este raz prepac.
Za neucast se nikdo omlouvat nemusi.Jasne jsem rekl,ze je vse nezavazne.Vzhledem k nevelke hospode mensi pocet lidi nevadi,spis naopak.
Na druhou stranu,kdyz uz jsem tu hospodu rezervoval pro nas,tak ji musime trochu naplnit,aby mi pak hospodskej nerekl,ze nas bylo min,nez kdyz ma normalne otevrino!
Vzal bys mě na ty skály,to by tam nemusel být nával,v jednu jsme u vás ve vsi,dáme jídlo já dvě piva a malou becherovku a mužu jít hají,alespoň bude v hospodě víc místa.....
Nebo v kolik vevisku vstáváš?
Nepojede tam někdo dřív?
Kdybys to myslel vazne,tak to neni nerealizovatelny.Rano jedu jenom skladat a v 10h jsem doma.Ten vejlet je tak na 3h.Pak pozdni obed a ja se presunu k Hanibalovi,ty muzes jit chrapat.Kdyz tak se ozvy.
Já to ale myslím vážně,taky jsem ti kvůli tomu včera volal a týden předtím taky,jen sem si neuvědomil,že máte na Machov jeden telefón,tak mě ho nikdy nezvedneš....
Jinak se chce ke mě přidat Bob,ale ten chce vyjet až v poledne,stává trošku dýl a ranní stolice vezme taky trošku času.....
Nějak to naplánuju a uvidím,v koli by jsme se měli nejpozději vrátit z toho výletu a v kolik nejpozději bych měl být u tebe na statku,aby výlet mohl proběhnout?
Je to hodina do kopce,pak prochodit skalni bludiste a necela hodina dolu.
U Hanibala chci bejt nejdyl ve 4h.(driv snad nikdo neprijede)
Tak bychom museli vyrazit zrovna po obede.
Kdo jede v sobotu na vyjizdku,tak mejte natankovano alespon na 120km,radsi vic.Jsem si nejak uvedomil,ze nejedem kolem benzinky!