Myslíš 43 orgasmo bike ? S aretačním kolíkem abys nevypadl v zatáčce.Zvláštní bylo že ten vejfuk tam byl jen pro parádu protože koleno trčelo do luftu a hrozně to řvalo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tady je čerepetka na vošklivym ttrku http://zetorgs.ra...ky_003.jpg se divim že se ještě nevozval asi se někde zakecal.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI: dík, já myslel, že to je Peťa (MrGS) ....ale že to je Eman jsem netušil....já čekal větší výtvor s ohledem na jeho náturu a myšlenkovou tvořivost....
..hlavně, že jste si to užili
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Parádní akce kluci moc dobře jsem se pobavil, myslím že jsme se sešli dobrá bandička ještě teď smrdím od ohně jako buřt... Zase taková zima ve stanu ani nebyla, jen škoda že mi můj kolega vždycky usnul dřív než jsem tam vůbec přišel, takže ani žádné tulení nebylo
Jinak Emililo, s tou spojkou se do příštího roku nauč protože Tě tlačit už nebudu
btw: muze se tam na 4kolkach? nebo je to blby a moc vymekly, pripadne uplne zakazany?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mencas napsal:
TOLI: dík, já myslel, že to je Peťa (MrGS) ....ale že to je Eman jsem netušil....já čekal větší výtvor s ohledem na jeho náturu a myšlenkovou tvořivost....
..hlavně, že jste si to užili
PPS:Zetore,už ses pochlubil,že si blil a já tě fotil nebo jak si pětkrát spadl nalitej do ohně a já tě musel jít uložit do stanu včetně převlečení a pohádky na dobrou noc?
Jo...však jsem psal,že jsem snědl nějaký infikovaný špekáčky...
btw: muze se tam na 4kolkach? nebo je to blby a moc vymekly, pripadne uplne zakazany?
Přímo na oficiálních stránkách píšou že 4kolky mají zakázán vjezd do areálu. Jen pořadatelé tam měli 4kolky
aha.. ja to tusil...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
4kolky tam před pár lety zakázali, páč se tam s nima jezdilo "trochu" nebezpečně. Každej měl pocit, že když má nakoupíno, ta to má neuvěřitelně v ruce....
Takže tam teď maníci jezděj úplně na kaši na různejch tříkolkách, sajdách apod.:-) Nicméně právě ty strašlivý věci, co tam jezděj, se mi na Elefantech líběj nejvíc, páč to se prostě jinde nevidí. Místo sajdy rakev, autobus z kolotoče apod. A jsou tam toho kvanta! Jen musí bejt člověk opatrnej:-)
Upravil zmijon dne 30.01.2012 11:38
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“