Taky je mi to moc líto a vyjadřuju hlubokou soustrast všem blízkým. A souhlasím s Hixem, jestli proti tomu rodina nic zásadního nemá, místo spočinutí našeho oblíbeného motodruha by nemuselo být neznámé. Do Athén se sem tam někdo odsud zatoulá a mít tam koho navštívit,oživit si hezké vzpomínky i pomíjivost věcí vezdejších, postát s přílbou v ruce a pokorou v srdci neuškodí.., přimlouvám se Niko
s jeho jménem mi naskočí spousta krásných slov a příběhů z cest, které byly i o cestách vlastní duší ... s touto zprávou se čas na chvíli zastavil ... upřímnou soustrast
refi napsal:
s jeho jménem mi naskočí spousta krásných slov a příběhů z cest, které byly i o cestách vlastní duší ... s touto zprávou se čas na chvíli zastavil ... upřímnou soustrast
Tato zpráva mne včera hodně ranila. Ani jsem nemyslel na to, že by se z toho nedostal. I když jsem ho neznal osobně, tak jeho stopa zde na fóru byla více, než výrazná.
Ahoj Niko,pamatuješ vloni na bmwgs.gr jsme to spolu probírali a bylo to tak nadějné...věřili jsme že to vyjde a táta bude letos v pořádku.Teď jsme to četli a je nám z toho nanic.Přejeme upřímnou soustrast.V září se setkáme v Lamii a doufám že se zastavíme pozdravit i tátu....Vlastimil,Olaf a Petr.
Hlubokou soustrast jeho pozůstalým .Též jsem ho osobně neznal,ale jeho články mi dávaly chuť do života.Byl určitě velkej bojovník.Nechť se mu v nebi jezdí hladce bez pádů.
vlastimil napsal:
Ahoj Niko,pamatuješ vloni na bmwgs.gr jsme to spolu probírali a bylo to tak nadějné...věřili jsme že to vyjde a táta bude letos v pořádku.Teď jsme to četli a je nám z toho nanic.Přejeme upřímnou soustrast.V září se setkáme v Lamii a doufám že se zastavíme pozdravit i tátu....Vlastimil,Olaf a Petr.
Ahoj Vlastimile a vlastne vsichni, co jsem pripojili svuj pozdrav. Ja jsem byl bratr Doca neboli Kostase a shodou nahod take Nikolas neboli Nikos jako jeho syn,se kterym asi asi komunikoval a ktery bydli v Recku(ja u Liberce). Ale to nevadi,chtel jsem vam vsem moc podekovat za vase zpravy, ktere prisli na toto forum. Misto jeho posledniho odpocinku vam samozrejme poskytnu,je to ve ctvrti Athen, ktera se jmenuje Paleo Faliro, ale presny nazev hrbitova nevim, ale zjistim a dodam.
Jeste jednou moc diky Nikos
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!