vevis napsal:
Milosi diky!Celej den sem tu nebyl.Projel jsem to ted fakt rychle.Psal jsi tam o postrannich umyslech toho,kdo to spustil.Nevim jestli myslis me s tim odhlasenim z Cendura,nebo Prezileaks?
Za mne mam svedomi ciste i kdyz vim,ze jsem u tebe klesnul.Nakonec kdyz to tady ted ctu,tak popravde mam z toho blbej pocit i naladu.
Co se tyce penez,tak podle mne ty jsi byl jeden extrem(v dobrem smyslu) a Prezi to hnal do druheho extremu.Dalsi vec je,ze dokud jsi se o to staral sam,tak jsem nikdo neslysel nikoho tvoje penize a zisky resit,nebo ti neco zavidet!
Je podle mne neco jineho zacit neco delat nezistne a pro kamarady a pomalu treba i zbohatnout a neco jineho je takovou vec okopirovat a vse od zacatku delat hlavne kvuli tomu zisku.
Opet souhlas vevis! Nechtel jsem predtim jitrit atmosferu, ale ja mam tedy "sramy na dusi tez"...
Jen bych chtel za sebe rict, ze ja jsem byl nasran naprosto uprimne. Bez nejakych vnejsich vlivu, postrannich umyslu, nebo na neci objednavku. A jestli nekdo neco odkryl s nejakym zajmem?! Mozna, ja o tom nic nevim, ale nic to nemeni na faktu, ze skutecnosti takove byly a byly do jiste miry skryte.
Pravda je, ze jsem zpetne nasel Milosovo vyjadreni z lonskeho jara ve smyslu, ze o reklamu se stara Prezi uz 3/4 roku, ale zadne zasadnii vysvetleni, krom toho, ze ho to nebavi. Navic to jiz byla reakce na nejake dohady clenu. Proc?! Kdyby nam byl tehdy reklamni manazer prestaven oficialne rovnou, byly jasne oznameny i jeho kompetence i cela nasledujici koncepce, kdyby byly proste karty odkryty radne uz pri "fuzi" a treba i pozdeji pribyl nejaky cenik a ne tohle: http://www.bmwgs....p?cat_id=7 , mozna jsme si pripadne treci plochy mohli vyresit jiz tenkrat nic takoveho se nemuselo stat a i my tady jsme mohli Preziho i Cenduro vzit daleko vice za sve. Nalezla by se nejaka zlata stredni a bylo by to. Takhle mi tu ta horka pachut stale zustava...
Vazim si Milose za jeho dobra rozhodnuti v dobe problemu a krizi, drivejsich i tehle a nechci aby to vyznelo jinak.
Na tohle, co tu ted mame, bylo ale myslim zadelano jen nedostatkem komunikace.
Je mi opravdu lito...
Muj pocit, ze jsem byl klaman trva. Rad bych se omluvil za formu natlaku, ke ktere jsem tu prispel, ale taky bych rad slysel omluvu z druhe strany. Spis bych i rekl, ze kdyby byla prisla, misto te Preziho srdcervouci povidacky a byla citit vule se nejak normalnedomluvit, misto vyjadreni ve stylu, nic Vam do toho neni, mohlo to dopadnout uplne jinak a mohli jsme si tady toho vsichni spoustu odpustit.
Maiali nel Fango!
vevis napsal:
Milosi diky!Celej den sem tu nebyl.Projel jsem to ted fakt rychle.Psal jsi tam o postrannich umyslech toho,kdo to spustil.Nevim jestli myslis me s tim odhlasenim z Cendura,nebo Prezileaks?
Za mne mam svedomi ciste i kdyz vim,ze jsem u tebe klesnul.Nakonec kdyz to tady ted ctu,tak popravde mam z toho blbej pocit i naladu.
Co se tyce penez,tak podle mne ty jsi byl jeden extrem(v dobrem smyslu) a Prezi to hnal do druheho extremu.Dalsi vec je,ze dokud jsi se o to staral sam,tak jsem nikdo neslysel nikoho tvoje penize a zisky resit,nebo ti neco zavidet!
Je podle mne neco jineho zacit neco delat nezistne a pro kamarady a pomalu treba i zbohatnout a neco jineho je takovou vec okopirovat a vse od zacatku delat hlavne kvuli tomu zisku.
Opet souhlas vevis! Nechtel jsem predtim jitrit atmosferu, ale ja mam tedy "sramy na dusi tez"...
Jen bych chtel za sebe rict, ze ja jsem byl nasran naprosto uprimne. Bez nejakych vnejsich vlivu, postrannich umyslu, nebo na neci objednavku. A jestli nekdo neco odkryl s nejakym zajmem?! Mozna, ja o tom nic nevim, ale nic to nemeni na faktu, ze skutecnosti takove byly a byly do jiste miry skryte.
Pravda je, ze jsem zpetne nasel Milosovo vyjadreni z lonskeho jara ve smyslu, ze o reklamu se stara Prezi uz 3/4 roku, ale zadne zasadnii vysvetleni, krom toho, ze ho to nebavi. Navic to jiz byla reakce na nejake dohady clenu. Proc?! Kdyby nam byl tehdy reklamni manazer prestaven oficialne rovnou, byly jasne oznameny i jeho kompetence i cela nasledujici koncepce, kdyby byly proste karty odkryty radne uz pri "fuzi" a treba i pozdeji pribyl nejaky cenik a ne tohle: http://www.bmwgs....p?cat_id=7 , mozna jsme si pripadne treci plochy mohli vyresit jiz tenkrat nic takoveho se nemuselo stat a i my tady jsme mohli Preziho i Cenduro vzit daleko vice za sve. Nalezla by se nejaka zlata stredni a bylo by to. Takhle mi tu ta horka pachut stale zustava...
Vazim si Milose za jeho dobra rozhodnuti v dobe problemu a krizi, drivejsich i tehle a nechci aby to vyznelo jinak.
Na tohle, co tu ted mame, bylo ale myslim zadelano jen nedostatkem komunikace.
Je mi opravdu lito...
Muj pocit, ze jsem byl klaman trva. Rad bych se omluvil za formu natlaku, ke ktere jsem tu prispel, ale taky bych rad slysel omluvu z druhe strany. Spis bych i rekl, ze kdyby byla prisla, misto te Preziho srdcervouci povidacky a byla citit vule se nejak normalnedomluvit, misto vyjadreni ve stylu, nic Vam do toho neni, mohlo to dopadnout uplne jinak a mohli jsme si tady toho vsichni spoustu odpustit.
Ted tomu ale uz opravdu nerozumim, ale radeji se neptam uz na nic!
profesor
Profesor: Ze je mi lito, ze to tak vyustilo, kdyz nemuselo. A nechybelo moc, je to skoda. A taky ze nevim o zadnem zakulisnim tlaku, to je cele. Jen jsem citil potrebu to rozvest, to jak si pripadam s mirnym odstupem. Tot vse.
Upravil morabo dne 08.03.2012 06:41
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Profesor: Ze je mi lito, ze to tak vyustilo, kdyz nemuselo. A nechybelo moc, je to skoda. A taky ze nevim o zadnem zakulisnim tlaku, to je cele. Jen jsem citil potrebu to rozvest, to jak si pripadam s mirnym odstupem. Tot vse.
Ted uz to chapu, me to nekdy proste dele trva.
Ale jsem moc rad ze to uz bude jen v klidu, nebylo moc hezke co se tu delo.
Ja jsem moc rad ze to ma dobry konec.
Jinak vzhuru do sedel.
profesor
Kluci, já bych toho už nechal, je zbytečné se v tom hrabat dál.
Jsem rád že Miloš se k tomu postavil tak jak postavil a myslím si, že web bez reklam nebude.
Pokud se inzerenti s Milošem domluví (a o tom nepochybuji) na rozumné ceně, tak budou mít nadále zájem tu inzerovat (mám namysli Bystřu, kluky z TT, Boba, Pariho..) a myslím že s tím ani nebude mít Miloš nějak moc práce. Myslím že pro web je nejdůležitější, aby nemuseli platit kluci co tu něco nabízí jako výpomoc. O to jde od začátku a ten balast byl nějak navíc a myslím si že vznikl tím úmlsným mlžením a čekáním na vyjádření Miloše.
Myslím že už toho bylo řečeno hodně a u úcty k Milošovi bychom tyto vlákna mohli nechat pomalu umřít.
Splněný sen moje 1100GS
Hlavně že jse spokojení pánové, především Ti, kdo tuhle štvanici rozpoutali. Je hezké že se někdo omlouvá Milošovi za formu nátlaku, jiný se zřejmě za svou nekonečnou demagogii, despekt k názorům jiných, zkreslování, překrucování apod. ani nestydí, napadá ostatní a mezi řádky i otevřeně posílá každého kdo s ním nesohlasí na Cenduro. Stojí vám šrám na Milošově duši za to? Asi ano. Miloš se zamýšlí se nad skutečnými úmysly kohosi a naznačuje, že to koneckonců byla především jeho věc jak se rozhoduje - a má pravdu! Ale také miluje motorky a podle mne to je velký formát. Nicméně nemohu souhlasit s LUKESEM - chlap s gulami by to udělal jinak... Někdo je možná s výsledkem spokojen, mně je to celkem jedno ale rozhodně se tady necítím svobodněji a ve více přátelské atmosféře, pávě naopak, snad to přejde, protože na GS jezdím déle než většina diskutujících a mám ty motorky a lidi kolem nich rád...
nechci to tady pořád čeřit jen mám potřebu odpovědět ještě Ivánkovi
Ivánku kamaráde, kdyby Miloš neměl gule mohlo to dopadnout tak, že to tady vypne a veškerou studnici moudra na motocykly BMW, která tady je, klidně zahodit do koše jak se tomu stalo třeba na BM foru... což mě dodnes dost mrzí... a na rovinu, zatím se tady ustálo několik hádek, které BMforum rozložilo (taky v tom byly peníze) a Miloš byl hlavou BM fora v té době, ale bohužel nemohl takto bez zaujetí problémy řešit (on nebyl ten hlavní šéf BMfora i když byl adminem) .... a BMWGS je nástupce fora BOXER MORAVA co se týče technické podpory a moc dobrým!!! díky Miloši za něj.
TAKE IT EASY
Já sem se týhle diskuze nikterak nezůčastňoval, krom popřání klidu Tomasovi TT
nicméně jsem ji pozorně četl a musim říct, že nejblíž je mi poslední vyjádření Ivana.
Je to Pyrhovo vítěztví. Zbavili jsme se Preziho takže reklama asi nebude tak drahá což většině členů fora je úplně jedno, páč nepodnikaj, takže sme tim protestem vlastně pomohli těm několika inzerentum, kteří tady inzerují. Když vezmu ostatí diskuze, myslim ty podstatný a ne tyhle tak těch se tahle revoluce vůbec netkla. Zetorův problém byl ve chvíli vytvoření tohohle vlákna už pouze zástupnej, páč už byl přesunut do slev a nevidim jedinej důvod proč by se nedalo s kymkoli kdo se bude v budoucnu starat o reklamu na tomto webu domluvit aby tam byl přesunutej každej kdo bude mít takový argumenty jako Zetor. Nevšim sem si, že by někdo z inzerentů brojil proti tomu, že tady Zetor prodává baterky za nákupku a neplatí za reklamu.
Přez všechno to co jsme si tady "vybojovali" je mi smutno, že jsme (i když jsem se nezůčastnil, tak si dávám za vinu, že jsem nezakročil a alespoň se nepokusil to nějak usměrnit) se Milošovi za všechno co pro nás udělal postarali asi o nejhorší tejden co se webu týče za celou dobu fungování. Podle mě to za to nestálo.
Alespoň za mě PROMIŇ MILOŠI. A NEVZDÁVEJ TO S NÁMA všichni nejsme takoví...
Souhlas s Ivanem.
Nemíním tady do toho řezat.
Chápu, že spoustě lidem je smutno, ale ono to po takovéto akci jinak dopadnout nemohlo. (pomíjím řvouny co se přidaj ke kde čemu, teď už nevědí o co šlo a nejspíš je jim to u pr. ... davová hysterie je i na netu)
Jen nechápu za co a komu by se druhá strana (to je kdo? Miloš, Prezi?) měla omlouvat.
Zbývá doufat, z tohoto týdne se poučit, vzít z jeho průběhu něco do budoucna a jít dál.
K těmhle vláknům ,ohledně Preziho není co dodat.Ono všechno je vlastně o lidech.Nám ostatním zůstane jen nějakej prázdnej prostor někde kde bylo něco dobrého.Proč by si za reklamu nemohli zaplatit ti co maj s té či oné činnosti kolem motorek byznys.Maj firmy, iča ,diča ,proč by měl platit stejnou částku někdo kdo ,něco podobného dělá okrajově? Více méně s ochotou pomoci druhým.Taky by si mohli dát reklamu za nějakou symbolickou částku,proč né.každý by něco málo udýchal.Podle mě že až na to že se sleví reklama pro ty co mají ešopy a prodejny, opravny atd. ve vetším měřítku nedocílilo ničeho.Obyčejný člověk který sem nakoukl,včetně cendura si myslí svoje.Pánové běžte do řiti.
zkus se prosím oprostit od emocí a zkus si alespoň sám pro sebe v duchu odpovědět na otázky, které se po přečtení celého Tvého příspěvku včetně Tvé závěrečné výzvy přímo vnucují:
Vadí Ti, že se alespoň na tomto serveru a foru (bmwgs) lidé ozvali a sjednotili se?
Že uměli definovat a vyjádřit, byť možná ne tou nejvhodnější formou, co se jim nelíbilo?
Že to, co se jim nelíbilo, sem bylo podle jejich názoru vneseno uměle zvenčí s cílem maximalizovat zisky bez ohledu na původně nekomerční charakter tohoto serveru, jehož obrovské renomé vybudovalo právě místní svododomyslné a nezištně se chovající osazenstvo?
Anebo Ti víc vadí, že člověku, se kterým Tě zřejmě pojí přátelské vazby, ubyde po této zdejší revoltě trochu práce na tomto serveru a přijde asi o část svých příjmů?
Co z toho je víc ve veřejném zájmu?
Nebo jinak a konkrétněji - co z toho je pro členy BMWGS a pro stovky motorkářů s motocykly BMW důležitější?
petr_t napsal:
až na to že se sleví reklama pro ty co mají ešopy a prodejny, opravny atd. ve vetším měřítku nedocílilo ničeho
Nejsem žádný Sherlock Holmes a vím jen to, co se zde veřejně publikovalo.
Ale na základě postupně předkládaných argumentů, faktů a svědectví lidí, kteří tak či onak trošku viděli houběji, si myslím, že se v jednom podstatném velmi mýlíš.
Docílilo se totiž hlavně toho, že na tomto vynikajícím a svým způsobem jedinečném serveru (tím mám na mysli www.bmwgs.cz) si už zase budeme moci svobodně vzájemně radit a nezištně pomáhat - mezi sebou navzájem.
A budeme to moci dělat tak jako kdysi - chválabohu už zase beze strachu.
Nebudeme to muset dělat potajmu šeptem nebo přes PM (jako se to děje na Cenduru) a žádný reklamní manažer snad nebude tyto naše vcelku nevinné příspěvky zakazovat a cenzurovat za účelem maximalizace zisku z provozu serveru (a potažmo vlastního).
Jestli jsem to všechno správně pochopil, tak právě o to tady na našem BMWGS celý tento velmi horký týden šlo! __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
zkus se prosím oprostit od emocí a zkus si alespoň sám pro sebe v duchu odpovědět na otázky, které se po přečtení celého Tvého příspěvku včetně Tvé závěrečné výzvy přímo vnucují:
Vadí Ti, že se alespoň na tomto serveru a foru (bmwgs) lidé ozvali a sjednotili se?
Že uměli definovat a vyjádřit, byť možná ne tou nejvhodnější formou, co se jim nelíbilo?
Že to, co se jim nelíbilo, sem bylo podle jejich názoru vneseno uměle zvenčí s cílem maximalizovat zisky bez ohledu na původně nekomerční charakter tohoto serveru, jehož obrovské renomé vybudovalo právě místní svododomyslné a nezištně se chovající osazenstvo?
Anebo Ti víc vadí, že člověku, se kterým Tě zřejmě pojí přátelské vazby, ubyde po této zdejší revoltě trochu práce na tomto serveru a přijde asi o část svých příjmů?
Co z toho je víc ve veřejném zájmu?
Nebo jinak a konkrétněji - co z toho je pro členy BMWGS a pro stovky motorkářů s motocykly BMW důležitější?
souhlas.
jsem rad, ze jsme se -- casto i pres podstatne nazorove rozdili -- dokazali v dulezitou chvili semknout dohromady a postupovat +- jednotne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dovi někde by jsi tam měl ještě zakomponovat to, že ten člověk nikomu rok a půl nevadil, a že ,,místní svododomyslné a nezištně se chovající osazenstvo" nepotřebuje respektovat volbu majitele a toho kdo tohle forum pro ně vybudoval.
Upravil Waltr dne 08.03.2012 22:01
Waltr napsal:
Dovi někde by jsi tam měl ještě zakomponovat to, že ten člověk nikomu rok a půl nevadil, a že ,,místní svododomyslné a nezištně se chovající osazenstvo" nepotřebuje respektovat volbu majitele a toho kdo tohle forum pro ně vybudoval.
a ty si myslis, ze si tu nevsimame jak se Prezi na svem foru dlouhodobe chova. To si fakt myslis, ze je tohle zalezitost par dnu?
Ta druha cast je zavadejici..jako kdybys posledni tyden prospal.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2