Rozumim ze kufry nemuzou bejt zas moc bytelny, ale tohle bylo fakt skoro v nulovy rychlosti a vzniklou torzi se v rohu zkroutilo a oddelilo dno. Nestezuju si jen me to prekvapilo.
říkám si hurikán
Bystřického musím taky pochválit.
Vyšel mi opravdu ochotně vstříc svými rychle dodělanými krásnými stříbrnými kufry včetně držáků.
Dovča nakonec padla kvůli vážným problémům doma a zbyl z ní jen žal a jako medicína pro duši pátečně-sobotní dvoudenní výlet na východ Slovenska plný vody a bouřek.
Kufry všechno zvládly a udržely věci krásně suché. Motorka je s nimi taková řekl bych teprve kompletní.
prostě paráda, díky a mohu jen doporučit....
Pája
Kdy mi pošleš nálepku na kufr, abych neustále nemusel odpovídat, co že to mám za Topcase?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Bystřo to si ze mě snad děláš prde. Černý Begříky jsou sice pěkný, ale tyhle jsou nádherný! To jsou nálepky na tom? Budeš dělat něco podobnýho i na ty černý? Jinak kufry na dovče super až na tu tašku od Lojza. Nesmí se moc naložit bo pak nejdou ven - tahal jsem je ven za ten popruh a ta jedna fakt jít nechtěla. Jako obvykle jsem si řekl, že když to nejde silou, jde to ještě větší silou jsem pořádně zabral. Výsledek? Praskla mi jedna ta plastová spona a dal jsem si pěstí takovou ránu do oka, že jsem skoro zalehnul. No co vám budu povídat - oko krvavý pod ním pěknej otok. Naštěstí to postupně splasklo a ani móňo nebylo, ale vyprávěj pak doma, že jsem si to udělal při vyndavání tašky z kufru Takže poučení pro všechny - tady silový pravidlo neplatí
je to nálepka,eště se dělá jedna,bude trochu víc exotičtější
jak budu mít černý kufry,tak to tam zkusím přiložit,jak to bude vypadat
nacpanou tažku musíš vycukat vennato přideš,vlastně už si přišel
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
S tou taškou mám stejný problém. Ale není taška jako taška!
Třeba tu s výřezem na výfuk jsem s rovnával se stejnou taškou od refi a refi ji má o 5cm užší...
Takže asi se to šije zrovna tak, jak to vyjde...
A to jsem se furt divil, že refi nemá problémy při vyndávání tašky a nevěřil jsem ji...
bystricke napsal:
je nejvyšší čas udělat zas něco nového
Podle mne se prave Tve kufry dostaly z kategorie "profesionalni" do kategorie "skoro luxusni zbozi".
Ted uz jen to na to delat barvou, at to neni nelepka a bude to "luxusni zbozi".
Blahopreju!
Mimochodem - nevis i nekom kdo dela i symetricke drzaky na kufry z nerezu a je schopny mi je dodat v nejake brzke dobe?
čaute borci. potrebovcal by som od niekoho kto má kuffre Hepco a Becker vyfotit ten čierny zámok na uchytenie na nosič nejako podrobnejsie ako funguje ten mechanizmus
chcel by som si to doma nejako premysliet. Lebo mam nosič HaB ale kufre mam Big Husky z pukmy. a ked je plny kufor tak je to napr ked to maš davat dole.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
100bubu napsal:
čaute borci. potrebovcal by som od niekoho kto má kuffre Hepco a Becker vyfotit ten čierny zámok na uchytenie na nosič nejako podrobnejsie ako funguje ten mechanizmus
chcel by som si to doma nejako premysliet. Lebo mam nosič HaB ale kufre mam Big Husky z pukmy. a ked je plny kufor tak je to napr ked to maš davat dole.
V tomhle ti neporadim, ale kup si tasky do kufru a ty jednoduse vynas s obsahem,pak je kufr lehky a jde to sundat bez problemu. Mam to tak nekolik let a zatim jsem nepocitil potrebu mit vehement abych sundal rychle cely kufr.
V tomhle ti neporadim, ale kup si tasky do kufru a ty jednoduse vynas s obsahem,pak je kufr lehky a jde to sundat bez problemu. Mam to tak nekolik let a zatim jsem nepocitil potrebu mit vehement abych sundal rychle cely kufr.
souhlas , dělám to rovněž tak...
Upravil stepan dne 27.10.2010 18:17
parkujem v uzkom priestore, a na bighusky su zkosene horne hrany takze nemozes davat plnu tasku lebo by si to nevybral. a zide sa to vtedy ked si pred hotelom a vonku prsí a neches to vsetko vyberat na dazdi.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/