Pánové kdyby někdo chtěl pro svou drahou polovičku s malou nohou Gaerne Midlant, moc pěkné a dobré GORETEX boty tak mam jedny v téměř nesehnatelné velikosti 38 skladem (mam 3ks ale dva byly na objednávku a jsou tedy už zadané) . Pokud chcete polovičce udělat radost ještě před dovolenou, tak neváhejte, na tuto velikost jsem čekal 3 měsíce.
Alpinestar Toucan mam asi 4.rok a jsem nadmíru spokojen.
U V-stromu jsem si musel zvednout řadičku, nyní u GS sedí přesně v originál poloze.
Až je za pár let ochodim, koupím nejspíš ty samé.
Jedina nevyhoda jr, že se mi v nich v horku hrozně potí lýtka
Upravil kchrz dne 15.06.2016 10:18
V Plzni V Bikerscrownu se stav a domluv se snima, aby je naskladnili ve tvé velikosti a plus o číslo větší na vyzkoušení, takhle jsem to udělal i já, podle nich je to nezávazné. Já nakonec zajel k Pardálovi (po tel.domluvě-velikosti atd.) do Jablonce, abych si vyzkoušel jak Toucany, ale i Sidi a nakonec jsem odjel se Sidi.
Labus01 napsal:
Když mě se do prahy nechce
PS: koukám, že tam stejně nemají moji velikost
Ty jo sorry já to rychle přečetl na mobilu a vidím P tak čtu Praha Plzeň bohužel nevím. Pro ostatní: Dypree má teď 30% slevu na SIDI CrossFire 2. Na shopu ta sleva není, ale na FB jim to tam visí do odvolání.
JirkaHK napsal:
V Plzni V Bikerscrownu se stav a domluv se snima, aby je naskladnili ve tvé velikosti a plus o číslo větší na vyzkoušení, takhle jsem to udělal i já, podle nich je to nezávazné. Já nakonec zajel k Pardálovi (po tel.domluvě-velikosti atd.) do Jablonce, abych si vyzkoušel jak Toucany, ale i Sidi a nakonec jsem odjel se Sidi.
To jsem se snažil, ale 14 dní než dostanou z prahy boty do Plzně je podle mě mimo realitu
Sidi mají snad v Psi Hubik tady v Plzni. Proto sháním ty Toucany, abych nemusel do prahy kvůli zkoušce jedněch bot. Nicméně mě výlet asi nemine
JirkaHK napsal:
To jsem se snažil, ale 14 dní než dostanou z prahy boty do Plzně je podle mě mimo realitu
Sidi mají snad v Psi Hubik tady v Plzni. Proto sháním ty Toucany, abych nemusel do prahy kvůli zkoušce jedněch bot. Nicméně mě výlet asi nemine
Ale jen to zkus, já byl tehdy v Chlumci v sobotu a smska, že se mohu stavit, že to dorazilo, mi přišla následující středu a taky mi říkali tak za týden.
Ahoj, hledám nové boty a našel jsem tyto Alpinestars http://obchod.bik...9900042825
Vypadaj dobře a jsou i pohodlné, nicméně jsem nikde o nich nic nenašel. Máte s nima někdo zkušenosti? Jaká je ta membrána DryStar? Vydrží,nepropustí vodu nebo mam hledat jen GoreTex?