Tak já se omlouvám,ale jen proto,že jedu Offroadem za vínem.Přibrala mně partička na lehčích na pěknej off takže to neodmítnu a večer bonus ve sklípku.Takže borci užijte si to a Tondo tu jitrničku mi neber.
Tož Rudo vše nejlepší k narozkám.Smajlíka s flaškou jsem nenašel.Přeju takto protože chci před chvílí nastartovat-a nic!Klekla batt.1,5voltu ani kontrolky to nerozžalo.Tak si to tam pěkně užijte.ČAU
nazdar tak jsme dorazili zdarne a hlavne stihly proet trasu super akce prvni oprava pri projizdeni trasy viz foto
Upravil schrek dne 05.10.2012 16:15
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Venku je tak hezky a já se seru v práci.......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Zitra se mužeš podívat na muj šusplech taky pár škrábancu zažil, tenhle origo není opravdu na plazení se po kořnech nato musí bejt od TT celej velkej
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Hosi super trochu sem se opil spis vic . Potreboval jsem to ze sebe dostat tak doufam ze se to nikoho nedotklo. Jinak super koupacka no nic jdu zas spat rano brzo vstavam cus
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Jo proc pisu tak rano! Kurniku Luke nechrapej!!!!!!!
Joo to je přesně ten důvod proč já nemůžu spát v podobných kolektivech,vzbudí mě kdejaký ,,šelest" a když se dostatečně nevyspím tak jsem značně nevrlej-nasranej a místo nočního psaní do fora bych asi rozlíval benzín po chrápalech a hledal sirky njn halt už nám není 20 , na vojně to nevadilo
Upravil kim dne 06.10.2012 05:43