Doc napsal:
já osobně když si znova přečtu, co jsi H napsal myslím Waltrovi, je to běs
(a je mi jedno, jestli jsi chytrej nebo ne), měl by ses stydět
Doci to je zase tvuj klasickej vykrik ze tmy... tam byl dlouhej vyvoj, o kterem zase nevis, kde se jeho majestat choval k Waltrovi, dnes uz muzu rict, nezaslouzene korektne
na Waltra neplati zadne rozumne argumenty, porad si dokola, po tisici, jede ty svoje neuveritelny pateorie.
Mozna bys ho mel prizvat na to ase slusnacky forum... akorat on vlastne asi neumi recky. A vlastne ani anglicky.. no a ani poradne cesky
o žádném eventuelním pozadí nevím, to přznávám, v tom můžeš mít pravdu, chyběl jsem (denním čtením) hodně dlouhou dobu, v tom můžeš mít možná správný argument, ale vol slušnější slova, mně to drápá uši
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
hicks napsal:
Vazeni uzivatele Bandit fora.
uplne nejdriv vam musim vyjadrit uprimnou soustrast, ze mate, hned po KTMistech druhy nejmensi pindoury siroko daleko. Ja chapu, jaky musi byt opruz mit na vasich srazech v ruce porad lupu, kdyz jste vybaveni jak jste vybaveni a zadny poradny baby vas pochopitelne nechtej. Proc taky, kdybyste to alespon dohnali poradnou motorkou
Tak teď jsem se tak strašně smál, že jsem shodil flašku s kolou na klávesnici.. To je výborný!!
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
hicks napsal:
Vazeni uzivatele Bandit fora.
uplne nejdriv vam musim vyjadrit uprimnou soustrast, ze mate, hned po KTMistech druhy nejmensi pindoury siroko daleko. Ja chapu, jaky musi byt opruz mit na vasich srazech v ruce porad lupu, kdyz jste vybaveni jak jste vybaveni a zadny poradny baby vas pochopitelne nechtej. Proc taky, kdybyste to alespon dohnali poradnou motorkou
Tak teď jsem se tak strašně smál, že jsem shodil flašku s kolou na klávesnici.. To je výborný!!
mikrofaličtí panove na malych konich z Bandit fora v cele s uprchlym Vjetrnikem tak dlouho prahli po me pritomnosti, ze jsem jim proste... MUSEL... vyhovet to doufam chapes...
Upravil hicks dne 04.09.2012 11:29
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nikdy bych nevěřil, že ač neovládájící pořádně ani svou rodnou polštinu, tě takto vyvedu z míry. Děkuji.
Ještě by jsi mi mohl prozradit, čím jsem tě tak potupil minule? Doufám, že to nebylo tím, že u nás na osmičce jezdí žena.
K tématu, já tedy tleskám i pro někoho zcela normálním věcem, když vyhraje Kulhavý olimpiádu, když se kolegovi podaří zašroubovat matička, když se syn trefí do balonu atd. Nerozumím proč to někomu vadí. A zrovna těm co mají plnou ůsta řečí o svobodě slova.
Možná pro to máme jako národ trošku nižší sebevědomí, myslím že někdy je lepší říci ,,jo to bylo fajn, to se ti povedlo" než ,, nic moc, vlastně to stálo za prd"
Ale máme svobodu slova o vulgarit, užívejmě si toho.
Waltr napsal:
K tématu, já tedy tleskám i pro někoho zcela normálním věcem, když vyhraje Kulhavý olimpiádu, když se kolegovi podaří zašroubovat matička, když se syn trefí do balonu atd. Nerozumím proč to někomu vadí. A zrovna těm co mají plnou ůsta řečí o svobodě slova.
Možná pro to máme jako národ trošku nižší sebevědomí, myslím že někdy je lepší říci ,,jo to bylo fajn, to se ti povedlo" než ,, nic moc, vlastně to stálo za prd"
Ale máme svobodu slova o vulgarit, užívejmě si toho.
Je mi srdečně jedno na jake motorce kdo jezdí, lidí posuzují podle jiných vlastností
Proto se rád vracím na banditforum a odcházím odtud většinou s úsměvem
Je to proto že zakladatelé fóra zde zůstali a dovedou všemožne ulety společně korigovat
Na bmwforu stáří pardi nevydrželi a pravděpodobně se scházejí jinde
K tobě Hicxi: vysoká inteligence + vysoká sectemost + vysoka sebestřednost + vysoká snaha snaha vše komentovat vede k trapnosti a prazdnote
Je to pouze muj osobní názor a také proto se mi ani stránky moc často otvírat nechce
říkám si hurikán
vorel napsal:
Na bmwforu stáří pardi nevydrželi a pravděpodobně se scházejí jinde
to je lez, jako vez.
za b ) bandit forum je proti tomuhle radove mrtvejsi..
za c) objektivne jsem ale OPRAVDU hroznej
za d) temer na zadnem foru UPLNE puvodni skvadra nevydrzela.. tohle mi prijde jeste dobry. Nakonec ja jsem prisel jen o rok pozdeji, nez ty.
Upravil hicks dne 04.09.2012 18:33
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem si to poslechl a sympatie zustavají. Byl tam ještě někdo?
Upravil mahomaho dne 01.10.2012 20:46
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.