Zpět k tématu
Můj hlas dostane jedinej nepolitik
Nevadily by mi ty 2 slušný dámy nebo knizepan
Tomio by pro mě byla nejhorší varianta ze všech a to bez ohledu na výše citované říkám si hurikán
vorel napsal:
Zpět k tématu
Můj hlas dostane jedinej nepolitik
Nevadily by mi ty 2 slušný dámy nebo knizepan
Tomio by pro mě byla nejhorší varianta ze všech a to bez ohledu na výše citované
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
"Je s podivem, že zemi, kterou nepustoší tornáda, neničí zemětřesení, úrodu nesežerou kobylky, netrápí ji roky sucha, místo sopky sem tam vybuchne parovodní potrubí, nezažila 67 let válku, dokáže dostat na kolena parta zlodějů, podvodníků a lumpů během 23 let........ __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
J. X. Doležal: Skinheadské hnutí mělo být součástí domobrany
Množící se útoky na prezidentského kandidáta Vladimíra Franze s odůvodněním, že byl v mládí skinhead, mě vedly k rozhodnutí podat osobní svědectví.
Počátek devadesátých let. Byli jsme oba mladí intelektuálové, neznalí života, vyrostlí v pražských středostavovských rodinách. Hodně večerů jsme v pražské kavárně Slavia prodiskutovali o subkulturách, o přínosu pankáčů pro společnost, rastamanů pro přírodu a o možnosti eliminovat negativní patologické jevy mezi subkulturami.
A tak jsme si vybrali tu nejproblematičtější – skinheady (neonacisté jako takoví tehdy ještě neexistovali) – a rozhodli se, že je zreformujeme v pozitivní sociální jev. Koupili jsme si bombery a martensky, vyholili hlavy a rozhodli se, že skinheadům vysvětlíme, jak mají správně skinheadit.
Vypracovali jsme koncept, podle kterého se měl skinheadských tlup ujmout stát, jmenovitě ministerstvo vnitra. Skinheadi měli být přijímáni do vnitrem řízených oddílů domobrany, kde by se naučili pořádku, správným stravovacím návykům, úctě k právu.
Oba jsme s Láďou vyrostli v dětinském přesvědčení, že lidi lze měnit a že klíčovým určujícím faktorem je prostředí. Ani jednoho z nás tehdy nenapadlo – protože jsme neměli žádnou osobní zkušenost s nejnižšími vrstvami –, že většina skinů jsou nesocializovatelní sociopati a nejde s nimi dělat nic jiného než je pozavírat.
Naše teorie byly ve Slavii velmi pěkné a přesvědčivé. Pak ale nastal ostrý kontakt s realitou. Vyrazili jsme do skinheadské hospody, že to jako klukům vysvětlíme, a dostali jsme přes držku. Pak jsme mezi ně šli ještě jednou. Se stejným rezultátem. Nakonec jsme mezi skiny zavedli štáb České televize, a to jsme dostali přes hubu i se štábem. Takže jsme se vrátili do Slavie, nějakou dobu ještě rozebírali naše sociálněinženýrské teorie, ale mezi realskiny jsme už nešli.
Takže závěrem: doktor Franz se skutečně pokoušel, dokonce spolu se mnou, stát ideovým vůdcem českých skinů a naučit je Dobru, ale nikdy se mu to nepovedlo. Aspiroval na ideologa proto, že chtěl skiny zklidnit a odproblematizovat. Neměl ani nejmenší sympatie k nacismu a neonacismu. Tečka.
VFP dodává: Stejně tak rázně odsuzujeme výroky lidí jako Martina Overstreet, Petr Bergmann a Amrit Sen, kteří na internetu stále a dokola šíří lživou fámu o tom, že byl Vladimír údajně svědkem rasově motivovaných útoků a přitom nezasáhl. Šlo prý o incidenty na Žofíně a Hradčanské. Vladimír Franz ovšem tímto oficiálně prohlašuje, že se žádných podobných akcí nikdy neúčasnil a to ani v roli pasivního pozorovatele.
O to větší korunu všemu nasazuje pan Bergmann (autor článku Anti-Franz), který Vladimíra rovnou označuje za neonacistu. Zvažujeme v této věci trestní oznámení za šíření pomluvy. Nařčení je o to nevhodnější, pokud vezmeme v potaz fakt, že nacisté Vladimírovi za války umučili strýce v koncentračním táboře Mauthausen.
Tímto celou anabázi jménem "Skinhead Franz" považujeme definitivně za uzavřenou.
Nojo no, budu ho volit, ale jinak je mě to tak nějak jedno Jak jsem psal jinde:
Autor: Viktor - Viktor Navrátil (Ignore)
Titulek:Re:
No, v této souvislosti mě trochu mrzí, že zrovna D-FENS se toho takto chytnul. Když odpadnul nevýrazný Jakl, říkal jsem si, že Okamura by jim mohl hodně vadit, až to ale sám Okamura posss…kazil svou dementní obhajobou komoušů a stal se pro mne absolutně nevolitelným.
Tak jsem si říkal, že jediným volitelným kandidátem se pro mne stává právě Franz. Podle všeho se jim zdá natolik nepravděpodobné jeho zvolení, že proti němu doposud nebyla zahájena žádná antikampaň na stránkách iHeute a spol. (a ani neměli potřebu ho vyřadit kontrolním pseudosoučtem neplatných podpisů — sic!)
Hodit tam prázdnou obálku — ano, krásné gesto svobodného občana, které ale ve výsledku nezaškodí oficiálním a veřejně podporovaným figurkám současné levicové garnitury a nemá tedy naprosto žádný efekt…
moje odpověď:
A z tohoto a nejen z tohoto důvudo budu volit Avatara. Necítím k němu jako kandidátu NIC. Tedy kromě drobného hnusu nad zjevem. A ten drobný hnus a moje volba je mé vyjádření do ksi chtu současného establishmentu. Prostě mě se re te, tak tady máte vopici. Poraďte si a sežeňte jí banány.
Asi je to nerozumné, hloupé a nešťastné rozhodnutí, ale v tom výběru kandidátů nemám možnost lepší. A prázdná obálka? Ta o ničem nevypoví, prostě se zahrnou platné hlasy a v absurdnu, pokud Fišer bude mít tři a Avatar jeden, je rozhodnuto navzdory hoře prázdných obálek.
A to nechci.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To by jsi ho musel ještě přetřít na rudoLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já bych dal nějakou babu, ale ne bobšíkovou........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Sory ale hlasy komoušů dostaly do křesla i Klause. no a svět stojí dál a je to pravicový politik .
Moc zásadovostu někdy škodí .
PS : Diensbier není můj favorit ,ale napsat jsem to musel.
jediný co mě zajímá je aby v druhym kole nebyl Zeman/Fisher
takže budu volit třeťího v pořadí, tedy asi Karla nebo Franze, podle průzkumů
říkám si hurikán
Tak lístky jsou doma, hned jsem (i rodičům) roztrhal Fischera a Sobotku. Vidim to na Zemana nebo Schwraze, kdyby jen knížepán nebyl tak starej.
Ženská by mi nevadila (až na Bobo), ale na tu by se všichni vysr. Favoritkou je Roithová, ovšem je nezvolitelná. Franze jsem taky BOHUŽEL slyšel, ten člověk je úplně mimo. Služební pivo by se mi líbil na radnici v Pze, je ještě moc mladej na to aby chrupkal na hradě.
Já chtěl na 100% Franze, ale po x debatách jsem bohužel zjistil, že neumí mluvit (ne že neví o čem mluví ale neudrží přímý hovor od začátku do konce), což by prezident měl. Takže vytahuju druhého v záloze a to je Karel. To že je stár jsem si taky myslel, ale pak jsem si uvědomil, že si to myslím já a né on....
To by se muselo udělat třeba jako ve Finsku, Norsku, Švédsku nebo kde to maj. 50% kvóta na buchty v politice. Jenže naše český slepice zajímá pouze jejich vlastní dvorek. Maximálně jestli se "moje nejlepší kámoška nemá náhodou líp než já".
Slyšel jem ho diskuzi jak říká - necituji - šel jsem za parlamentní stranou (volí ji 1/3 republiky) se svou představou a je na nich (komunistech), jestli mě podpoří či nikoliv.
Jako prošení mi to nepřipadalo. Novináři kolikrát píšou věci......
Dedkoid napsal:
To by se muselo udělat třeba jako ve Finsku, Norsku, Švédsku nebo kde to maj. 50% kvóta na buchty v politice. Jenže naše český slepice zajímá pouze jejich vlastní dvorek. Maximálně jestli se "moje nejlepší kámoška nemá náhodou líp než já".
Kvo-kvo-kvo-kvóty nebrat - ať leze do politiky kdo chce, nikdo nikomu nebrání!