Kdyby něco mám v Hodoníně toho Mamuta ten by se o všechno postaral Jen tak jsem mu z pr.dele volal a ptal se ho jestli by to pro mě udělal a on není problém řekni kdy a kde budu tam řeknu ještě Drobečkovi a Bobánkovi já byl hotovej takže stačí povel a kšiltovky budou během 5 minut a jako bonus dostane svetříky s logem BMW a vyšítím příjmením paní z reklamky jsem největší kráva, že jsem si začala s bmwgs.cz
Si děláte pr.del ne?Jestli to dobře chápu,tak jste tam jako chtěli poslat nějakou tlupu goril,jo?Koukám,že tady fakt pěkně je.be čímdál víc lidem.Jestli to opravdu nebude ten blížící se konec světa...akorát je to epidemie deb.ility
...a ještě je tam posílat ve jménu bmwgs?
Nikoho jsme tam poslat nechtěli bylo to jenom na odlehčení situace ohledně čepic a neskutečných pohádek paní z reklamky, kdyby si četl zprávy i předtím věděl by si, že se nejedná a vážnou situaci. Leda, že by jste chtěli
a navic Mamut je hodny kluk
Přesně tak je to andílek
No,moc vám to hoši nežeru.Ještě včera tady dost lidem tekly nervy a najednou je tady polovina z nich děsně chytrejch,co tvrdí,že všechno věděli nebo,že jim bylo všechno jasný od začátku a druhá dělá strašný vtipálky.Dokonce i ti,co obviňovali i Michala
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kdyby něco mám v Hodoníně toho Mamuta ten by se o všechno postaral Jen tak jsem mu z pr.dele volal a ptal se ho jestli by to pro mě udělal a on není problém řekni kdy a kde budu tam řeknu ještě Drobečkovi a Bobánkovi já byl hotovej takže stačí povel a kšiltovky budou během 5 minut a jako bonus dostane svetříky s logem BMW a vyšítím příjmením paní z reklamky jsem největší kráva, že jsem si začala s bmwgs.cz
Si děláte pr.del ne?Jestli to dobře chápu,tak jste tam jako chtěli poslat nějakou tlupu goril,jo?Koukám,že tady fakt pěkně je.be čímdál víc lidem.Jestli to opravdu nebude ten blížící se konec světa...akorát je to epidemie deb.ility
...a ještě je tam posílat ve jménu bmwgs?
chytil ses
..nó,ty sám jsi byl málem taky obviněn z komplotu,takže kdo ví,jestli ses taky nechytil na mamuta
Mr GS napsal:
..nó,ty sám jsi byl málem taky obviněn z komplotu,takže kdo ví,jestli ses taky nechytil na mamuta
hele ja uz byl obvinen z tolika komplotu, ze si ted vubec nejsem jistej, KTEREJ zrovna ted myslis
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mr GS napsal:
hele ja uz byl obvinen z tolika komplotu, ze si ted vubec nejsem jistej, KTEREJ zrovna ted myslis
No,tento...s kšiltovkama Něco víc jsi věděl a už jsi v tom jel taky
Mr GS napsal:
Mě se zdá,že někteří tady bumbaj dost,ale horší jsou ti,co nebumbaj vůbec a jsou asi dost dehydrovaní,protože z čeho jsou schopni některý chorý hlavy toho kluka obvinit,mě hlava nebere
...ale vymahači jsou stejně best of 2012
MrGS - Synku v Tvém věku je Ti asi ještě jedno že si z Tebe někdo dvakrát denně dělá pí..u. Až řádně dospěješ a v životě něco zažiješ pochopíš , že toto už není normální .
Jasný taťko
V pr.deli jsem byl a ho.vno viděl Ty to musíš vědět nejlíp.
A když jsi tak světaznalej,tak bys taky mohl vydedukovat,kdo se ti tady snaží pomoct a něco ti z dobrý vůle a bez zisku zařídit a kdo si z tebe dělá prdel
me nervy netekly, nikoho jsem neobviňoval.. Jen jsem věděl která reklamka to dělá.. zbytek mi byl ukradenej páč žádný kšiltovky objednaný nemám ale pohádky na dobrou noc se mi líbily.. obávám se, že už budu bez pohádek.. a já se na svátky tááááák těšil..
jezek napsal:
me nervy netekly, nikoho jsem neobviňoval.. Jen jsem věděl která reklamka to dělá.. zbytek mi byl ukradenej páč žádný kšiltovky objednaný nemám ale pohádky na dobrou noc se mi líbily.. obávám se, že už budu bez pohádek.. a já se na svátky tááááák těšil..
Tak tebe zrovna jsem nemyslel...ani Hickse
Mr GS napsal:
No,tento...s kšiltovkama Něco víc jsi věděl a už jsi v tom jel taky
jo tenhle.. ach jo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nervy mi nikdy netekly ani nebudou jsem celkem flegmouš a nějaká čepice za 3 kila mě fakt nerozhodí i kdybych o ty 3 kila přišel tak se svět nepose.re a už vůbec jsem Michala nikdy neobviňoval ba naopak jsem se spíš divil, že to už nezabalil dávno a pořád tomu věřil a snažil se to dotáhnout do konce za to smekám. Co mě tady nejvíc sralo je asi to jak dělal každý chytrýho, že michal je mladej a že se chybama člověk učí. Jsem +- stejně starej jako on a nevidím chybu v tom, že je mladej a nezkušenej, ale že to chtěl dotáhnout dokonce už jenom kvůli nám všem tady a byli jsme všichni spokojený, protože neúspěch v této věci, která trvá už přes půl roku by nebyla příjemná. Tudíž si myslím ať je ti 20 nebo 50 udělá ten chybu každý přotože se vždycky může najít ve firmě nějaký jedinec, který to prostě celý posere a narazit na něj může kdokoliv znás. Toď vše
Upravil Bajlak dne 21.12.2012 09:09
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Nervy mi nikdy netekly ani nebudou jsem celkem flegmouš a nějaká čepice za 3 kila mě fakt nerozhodí i kdybych o ty 3 kila přišel tak se svět nepose.re a už vůbec jsem Michala nikdy neobviňoval ba naopak jsem se spíš divil, že to už nezabalil dávno a pořád tomu věřil a snažil se to dotáhnout do konce za to smekám. Co mě tady nejvíc sralo je asi to jak dělal každý chytrýho, že michal je mladej a že se chybama člověk učí. Jsem +- stejně starej jako on a nevidím chybu v tom, že je mladej a nezkušenej, ale že to chtěl dotáhnout dokonce už jenom kvůli nám všem tady a byli jsme všichni spokojený, protože neúspěch v této věci, která trvá už přes půl roku by nebyla příjemná. Tudíž si myslím ať je ti 20 nebo 50 udělá ten chybu každý přotože se vždycky může najít ve firmě nějaký jedinec, který to prostě celý posere a narazit na něj může kdokoliv znás. Toď vše
pokud si spojíš všechny vlákna co kolem kšiltovek bylo, tak pochopíš, že rozdíl mezi 20 a 50 je , že v pozdějším věku méně a méně věříš pohádkám, záhadám zabaleným v mlžném oblaku. Michala neznám z ničeho ho nevinním a z úmyslu nás o.jeba.t vůbec, ale způsobem předávání informací rozhodně normální nebyl, včetně mazání vlákna. A i když jeho konkrétně nikdo nenapadl, tak reagoval podrážděně. Já jsem měl osobně PM a osobním vyřízení v Brně..ten a ten den a stejně se nic nedělo a vesele se diskutovalo v jiném vláknu....ano i já jsem kolikrát přišel o 3 kila dost hloupě, ale nevím proč bych peníze taky nemohl chtít zpět..kšiltofky jsem měl objednané dvě....pokud je víc lidí co klidně vyhodí 300, tak mi prosím tímto pošlete PM a já vám za to číslo účtu. Pokud vás bude přesně 300, tak vám všem každé podnělí v roce 2013 poděkuji a popřeji krásný týden. A myslím, že za jeden rok by vás mohlo pár stovek postrádat ještě víc
Upravil pepanek1150 dne 21.12.2012 10:24
všude dobře.....doma GSA
Takže malé shrnutí :
1/Ženská je kr.va
2/Ředitel je borec (moc tomu nevěřim, ale budiž, rozhodně Vám přeju ať to dobře dopadne) 3/ Michal získal zkušenost k nezaplacení
A poučení z toho plyne následující:
Při dalším zadávání zakázky (jakékoli), vybrat firmu, která sídlí poblíž a při prvních náznacích vo.jeb.ávky zajít tam osobně a zkopat jim pr.del.
Upravil peet dne 21.12.2012 10:45
Bajlak napsal:
V nečem s tebou souhlasím ale 3 kila ti nepošlu
Já nesouhlasím.Nejde tady o to,jestli někdo věří pohádkám a o to kolik mu je a už vůbec mě tím nepříjde špatnej,nebo že by tím dělal chybu.Neškolí ho žádnej život,ale vy!Lidi,co musíte furt kritizovat,jakoukoliv snahu,byť nezdařenou.On není první člověk a zatím ani poslední,ale rozhodně se řady těhle dobrodějů velice tenčí a to i přes to,že je tady registrovanejch čím dál víc lidí...to je ale paradox,co??
Já osobně budu radši žít,kamarádit,cestovat s naivním dobrým člověkem,než se zapšklím idnorantem,co si myslí,že sežral rozum světa a ještě má pocit,že je to věkem.
Jen pro příklad:
Před několika lety se tady snažil zase Toli,když se angažoval do výroby triček s logem Dakara.Pomale každej s Dakarem měl zájem a tak nechal trička vyrobit za vlastní peníze a spoléhal na to,že kdo si objednal,tak si je taky vezme.Jsme přece motorkáři a kámoši z webu a z cest,tak co by ne?...ale houno.Teď má doma doživotní zásobu triček všech barev a velikostí,protože tady spousta lidí jen mele hubou a všechno by chtěli...ale asi jenom zadarmo a ještě,aby jim to sám přivez a snad i oblíknul.Že to sám rozesílal poštou totiž bylo málo.
Zetor má taky pár podobnejch zkušeností...ale furt se tady bude jenom kafrat na všechny.
Hacker už byl opatrnější(z vašeho pohledu chytřejší) a nechal si to zaplatit předem a příště budou další ještě "chytřejší" a vyse.rou se na nás na všechny
Tenkrát s Tolim to bylo,když tady bylo kolem tisíce lidí...teď je tady 3x tolik,podobných nabídek velice po skromnu,ale žgryndů 10x víc.Čím to asi bude?Že by ten Vlastimil měl pravdu?... a se.reme si do vlastního hnízda ...nebo jsme prostě Češi
sadilek napsal:
Neviděl bych to úplně tak černě.Kalendáře se povedly
...na podruhý... a první aktér byl taky vypi.čován za nezdar
sadilek napsal:
Neviděl bych to úplně tak černě.Kalendáře se povedly
...na podruhý... a první aktér byl taky vypi.čován za nezdar
A v tom bude zakopanej pes.
...že když se něco nepovede,tak bude snaha po zásluze potrestána