Jsme doma...
Za nás dobrý - možná jsme to pojali jako na větší akci než to ve skutečnosti bylo ale myslím, že minimálně to promítání bylo zajímavý (třeba to video z cest Michaela Martina).
Jinak se opět ukázalo, že odolnost nových členů našeho týmu je nižší než jsme předpokládali a opuštění prostoru před půlnocí a dokonce se zanecháním nalitých panáků na stole budu považovat za hroubou nekázeň (o tom, co se dělo v noci u nás na WC nebudu radši ani mluvit)
Parádní akce,dobrá organizace a prezentace firem.Je pravda ,že nový Tomášův tým odpadl jako první.Kluci hlavu vzhůru vše jde natrénovat a je to jenom o vůli.
Das ist BMW
Já se hlásím už dlouho doma, oběd jsem stihnul. Michalovi s Klárkou ještě jednou dík za vydařenou besídku, těm, co nás bavili fotkama a videama prokládanýma vlastním výkladem rovněž. Dále díky všem za společnost, spoustu z vás jsem neznal a rád poznal. Tak zase někdy někde.
nejdriv chcalo a pak jsem se vubec nevyspal a nasledne dostal jeste kouř doma za bordel po vepřákovi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já bych chtěl taky moc poděkovat Michalovi a Klárce za krásně strávený víkend. Měli jste to super zorganizovaný. Pátek na sračku a sobota slušní onroad večerní promítání v podání touratechu a endurovýprav super . Zejména p. Vágus byl parádní ten mě hodně pobavil Trošku co mě zamrzelo, že na mě nezbyli žádný lístky do tomboly. Páni z TT koupili snad všechny S kamarádem Petrem na R1 jsme dorazili brzo ráno. Měl jsem zápas. Vyráželi jsme něco před 6tou ranní teplota 1°C a mlha, že jsem pomalu neviděl ani plexi před sebou takže paráda . Doufám, že jsme nikoho nezbudili. Brozkinovi děkuji za kamaráda Petra čepice mu udělala velkou radost
Upravil Bajlak dne 22.09.2013 19:28
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Já bych chtěl taky moc poděkovat Michalovi a Klárce za krásně strávený víkend. Měli jste to super zorganizovaný. Pátek na sračku a sobota slušní onroad večerní promítání v podání touratechu a endurovýprav super . Zejména p. Vágus byl parádní ten mě hodně pobavil Trošku co mě zamrzelo, že na mě nezbyli žádný lístky do tomboly. Páni z TT koupili snad všechny S kamarádem Petrem na R1 jsme dorazili brzo ráno. Měl jsem zápas. Vyráželi jsme něco před 6tou ranní teplota 1°C a mlha, že jsem pomalu neviděl ani plexi před sebou takže paráda . Doufám, že jsme nikoho nezbudili. Brozkinovi děkuji za kamaráda Petra čepice mu udělala velkou radost
Není zač děkovat.Jsem rád když Petrovi udělala radost a je alespoň vidět,že je úplně jedno na jaké motorce člověk přijede.Nikdy se nemá člověk posuzovat podle motorky na které sedí.
Das ist BMW
Bajlak napsal:
Není zač děkovat.Jsem rád když Petrovi udělala radost a je alespoň vidět,že je úplně jedno na jaké motorce člověk přijede.Nikdy se nemá člověk posuzovat podle motorky na které sedí.
brozkin napsal: Není zač děkovat.Jsem rád když Petrovi udělala radost a je alespoň vidět,že je úplně jedno na jaké motorce člověk přijede.Nikdy se nemá člověk posuzovat podle motorky na které sedí.
Ano to máš pravdu souhlasím s tebou a za ten sobotní lehký offroad si ji i zasloužil. Tam kde jsme se my kochali on trpěl
Upravil Bajlak dne 22.09.2013 20:28
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Ahoj všem zúčastněným,
děkujeme za Vaše ohlasy. Je to super zpětná vazba a zdá se, že to nebyl průšvih a že se Vám na srazu líbilo. Takže menší shrnutí celého srazu i pro ty, kteří tam nebyli...
Zvláštní poděkování patří partnerům srazu. Touratech přivezl vybavený stánek a motorky, které se nám povedlo narvat i do společné místnosti, kde napomohly té správné motorkářské atmosféře. Promítání od TT a Radka z Endurovýprav nemělo chybu a během nich bylo v místnosti skoro hrobové ticho. Tomáš byl ochotný a udělal i malý workshop co se podvozků týče. Lidem se to líbilo. Dále děkuji Petrovi Havlíkovi (Pade), který dovezl motorky na testovací jízdy ačkoliv ani on, ani jeho rodina nebyla zdravotně fit a de facto jsem ho odtáhl od horkého čaje v domovském prostředí.
Co se týče tomboly, tak zde budu opět děkovat za sponsoring. Tombola nebyla původně vůbec plánována, ale nakonec se sešlo dost věcí a udělali jsme takovou minitombolku. Zde mohli vyniknout jihočeši a kluci z TT, kteří byli nejúspěšnější... Dary do tomboly věnovali - Invelt, TT, člen fóra Hugo (díky za krásné zapalovače s logem srazu).
Jak jsem mohl slyšet od zúčastněných lidí, tak ocenili přítomnost partnerů a to je hlavní. Pro všechny z nich to byla práce navíc a bylo jen o jejich ochotě, jestli sraz podpoří. Navíc Jirka a Jirka od TT do toho nedali jen srdce, ale i játra... Odneslo to i auto...
Na místě měl být i Pardál, nicméně z nenadálých důvodů přijet nemohl, ale domluvili jsme a poslal část svého sortimentu. Zde zájem také byl a prodalo se pár kousků.
Servisákovým děkuji za pomoc s přípravami a organizací.
K vyjížďkám není asi co dodat. Onroadovka krásným okolím včetně dvou vyhlídek (PeDR podal při výstupu na rozhlednu u Krásna vynikající výkon ) a dvou prohlídek (sbalili jsme dvě baby, abychom dosáhli min. počtu pro hromadnou a levnější vstupenku ). Z offroadu moc nevím, to bylo v režii TomaR1, za což mu také patří dík a sám se těším na fotky a nějaké recenzce...
Loňský ročník na tom nebyl zrovna nejlépe, protože nás zaskočilo počasí a pozdní termín. Letošek byl můj první větší sraz z hlediska pořadatele a musím říci, že stále je co dolaďovat a je to inspirace a motivace pro příští ročník, na který se již teď těšíme. Věříme, že místo zůstane, využijeme i altán (třeba na čuníka) a vyjížďky uděláme na druhou stranu. Pořád je tam v tom okolí co projíždět. Bohužel se ale v současné době jedná o budoucnosti celého areálu. Uvidíme, jak to dopadne. Za poskytnuté zázemí, jídlo a ochotu děkujeme majitelům manželům Piktrovým a jejich dceři Terezce, která nás celý pobyt ochotně obsluhovala.
doma jsem už od 12,37, ale pro množství "domácích úkolů" se hlásím až teď v době přestávky ;o))
jinak paráda - počasí v pátek odjezd z mokré Prahy, u Berouna sucho a cca 30km před cílem déšť/tma/humus a po odbočení z karlovarský do těch "opičích hor" humus, ani ty navigační cedule sem neviděl (tedy nebylo divu, byla takové malinkaté/nanicovaté/u země a navíc sem měl brejle doma na psacím stole). Páteční řízek skvělej, nějaká slivovička taky, ale pro mě škoda, já si užil zelenou s mlíčkem ;o). Sobota parádní, servisáka si určitě oblíbila průvodkyně kláštera v Teplé (nevím proč mají v erbu 3x parohy) a pěškovýstup na rozhlednu se 120ti schody nahoru a 120 schody dolů byl na zahřátí. V Mariánkách stavby miniatur, ze kterých byl největší/nejhezčí Ještěd a to i s jezdící lanovkou (mimochodem, pánové mám u vás bůra za průvodce, aby jste jako nezapomněli ;o)). Večerní program opět taky pohodovej, byť chlapci z Modletic + endurovýpravy vyžadovali více pozornosti, nicméně videa přivezli dobrý. Tomáš nechal kolovat po sále 2kousky ty jejich úžasných tlumičů, ale ke mě nedorazili, asi vysublimovali, ale u mě nejsou ;o). Jak již bylo zmíněno, přivezl nějakou novou posilu, ale asi to byli "balíci" jen na vybalení balíků z auta. nedělní snída výborná, návrat taky.....
takže za mě povedená atrakce, předseda Michal to zorganizoval skvěle a místopředsedkyně Klárka ho dobře řídila, takže vše jak má být a všechno klaplo.
Díky určo patří i Inveltu - Petrovi Havlíkovi, který přivezl moto na testování a celkově za jeho perfektní lidský/nekomerční přístup.
Takže za mě díky organizátorovi a té co ho doma vede a servisákoj, za to, že se projevil jako správnej lapka, který dokázal Petrovi H. vytáhnou klíče od auta z onoho právě zamčeného auta a já se mohl jet projet na vodníkovi.
Přátelé/kamarádi, za rok zpět.
Díky H
..než jsem se sebe vytlačil svůj pohled na víkendovou atrakci, to už "předseda" zhodnotil ;o))
Upravil Honza_BMW_VW dne 22.09.2013 21:02
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
doma jsem už od 12,37, ale pro množství "domácích úkolů" se hlásím až teď v době přestávky ;o))
jinak paráda - počasí v pátek odjezd z mokré Prahy, u Berouna sucho a cca 30km před cílem déšť/tma/humus a po odbočení z karlovarský do těch "opičích hor" humus, ani ty navigační cedule sem neviděl (tedy nebylo divu, byla takové malinkaté/nanicovaté/u země a navíc sem měl brejle doma na psacím stole). Páteční řízek skvělej, nějaká slivovička taky, ale pro mě škoda, já si užil zelenou s mlíčkem ;o). Sobota parádní, servisáka si určitě oblíbila průvodkyně kláštera v Teplé (nevím proč mají v erbu 3x parohy) a pěškovýstup na rozhlednu se 120ti schody nahoru a 120 schody dolů byl na zahřátí. V Mariánkách stavby miniatur, ze kterých byl největší/nejhezčí Ještěd a to i s jezdící lanovkou (mimochodem, pánové mám u vás bůra za průvodce, aby jste jako nezapomněli ;o)). Večerní program opět taky pohodovej, byť chlapci z Modletic + endurovýpravy vyžadovali více pozornosti, nicméně videa přivezli dobrý. Tomáš nechal kolovat po sále 2kousky ty jejich úžasných tlumičů, ale ke mě nedorazili, asi vysublimovali, ale u mě nejsou ;o). Jak již bylo zmíněno, přivezl nějakou novou posilu, ale asi to byli "balíci" jen na vybalení balíků z auta. nedělní snída výborná, návrat taky.....
takže za mě povedená atrakce, předseda Michal to zorganizoval skvěle a místopředsedkyně Klárka ho dobře řídila, takže vše jak má být a všechno klaplo.
Díky určo patří i Inveltu - Petrovi Havlíkovi, který přivezl moto na testování a celkově za jeho perfektní lidský/nekomerční přístup.
Takže za mě díky organizátorovi a té co ho doma vede a servisákoj, za to, že se projevil jako správnej lapka, který dokázal Petrovi H. vytáhnou klíče od auta z onoho právě zamčeného auta a já se mohl jet projet na vodníkovi.
Přátelé/kamarádi, za rok zpět.
Díky H
..než jsem se sebe vytlačil svůj pohled na víkendovou atrakci, to už "předseda" zhodnotil ;o))
¨
,velmi milá akce,jsem váš a když neumřu tak jedu příště,díky organizátorům Michalovi a Klárce, děkuji
Pěkné fotky a asi i pěkná akce.29.fotka je dost dobrá.Fanda toho vodníka taky moc chce.Tu by jsi mu měl nechat zvětšit a zarámovat.Taky jsem nad jedním slintal na víkendové akci tady u nás.Červený krasavec s plnou palbou od TT.