zetor napsal:
Pokud je jihočechů nějak víc,tak mi to můžeš poslat ke mě do krámu do Č.B. a tady si to pak následě vyzvednou...ale osobně na ní nechvátám...
Já bych se s jihocechama svezl pokud nebudou mít nic proti.
Čepici nemám objednanou,ale jestli chcete tak je můžu zítra dovézt od Michala do Znojma,případně v pondělí dál až do Brna.Jedu zítra do Plzně,tak jestli to máš Michale nějak vymyšlené dej vědět.
Michale, nech to na Radarku, může to být i se slavnostním předáváním.
Upravil hobr dne 13.03.2013 17:19
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
PavelDR napsal:
Čepici nemám objednanou,ale jestli chcete tak je můžu zítra dovézt od Michala do Znojma,případně v pondělí dál až do Brna.Jedu zítra do Plzně,tak jestli to máš Michale nějak vymyšlené dej vědět.
Není problém, čepice mám ale doma, takže jedině odpoledne po práci. A koukám, že se stejně nikdo neozval na tvůj příspěvek, tak to asi nebudeme řešit.
Mně ji můžeš dát do krabice k servisákovi do Prahy pokud do té doby nebude pěkně, jinak bych si udělal výlet a stavil se dřív a vzal bych třeba do Prahy všechny. Nevím, na kdy jste přesně domluvený.
červenej Elf
prouky napsal:
Mně ji můžeš dát do krabice k servisákovi do Prahy pokud do té doby nebude pěkně, jinak bych si udělal výlet a stavil se dřív a vzal bych třeba do Prahy všechny. Nevím, na kdy jste přesně domluvený.
Budou u nás 30.3., takže si píšu, že ji dám jim. Pokud by se to změnilo a stavil by ses dřív, není problém ti ji dát.
PavelDR napsal:
Protože jsem v práci a nemám zrovna moc času to sledovat, spojte se prosím přímo s PavlemDR a ten, pokud bude mít čas odpoledne či k večeru, případně jiný den, mi dá vědět komu má čepice dovézt a já mu je předám.
Děkuji za support.
Upravil xHackerM dne 14.03.2013 11:59
xHackerM napsal:
Protože jsem v práci a nemám zrovna moc času to sledovat, spojte se prosím přímo s PavlemSv a ten, pokud bude mít čas odpoledne či k večeru, případně jiný den, mi dá vědět komu má čepice dovézt a já mu je předám.
xHackerM napsal:
Protože jsem v práci a nemám zrovna moc času to sledovat, spojte se prosím přímo s PavlemDR a ten, pokud bude mít čas odpoledne či k večeru, případně jiný den, mi dá vědět komu má čepice dovézt a já mu je předám.
V podstatě mohu nabídnout "pravidelnou" linku Praha - Slavkov u Brna a zpět. Téměř každý týden někdo pendluje mezi matkou a pobočkou.. Jo a pražské pohlavní pokrývky budou s nebo jsou u Servisáka za Lídlem jo? Jinak u nás to taky nehoří. Evík je stejně ještě čtyřnohá .....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz