na Zemanovi ocenuju, ze verejne NESNASI islam.. nicmene ti byvaly lampasaci za nim.. megafuj.
vedel jsem o Sloufovi, ale treba jsem nevedel o Krytkovi nebo jak se jmenuje.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Působí to na mě úplně stejně. Zeman chce STRAŠNĚ MOC . Bojuje, je hráč, tluče do knížete, ale ten na rozdíl od něj s nóblesou a jemu vlastním humorem, zareaguje dvěma větama, aniž by unavoval... Zeman s jeho ohranýma bonmotama, které většinou končí sarkasmem, možná na někoho působí vzdělaně a chytře, na mě teda určitě ne.
Takže za mě jasný kníže
Tak kníže ani dýl mluvit nemůže,buď by usnul nebo zapomněl co říká....já mám problém s oběma, ale kníže určitě u mě néé a Zeman asi taky ne .Kuwa práce...
skalda napsal:
Tak kníže ani dýl mluvit nemůže,buď by usnul nebo zapomněl co říká....já mám problém s oběma, ale kníže určitě u mě néé a Zeman asi taky ne .Kuwa práce...
Nemáš pravdu, když oznámil kandidaturu, mluvil přes čtvrt hodiny a velice dobře.
Za Karla by jsme se měli o dost líp než se Zemanem,hádám.....
Ty naivko. Budeme se mět zase o trochu hůř, na tom se nic nemění ani kdyby tam byl "nejchytřejší" z tohoto fóra.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
skalda napsal:
Nemáš pravdu, když oznámil kandidaturu, mluvil přes čtvrt hodiny a velice dobře.
A pak dva dny z toho spal . Jasně,mě by ta mluva a nesrozumitelnost bylo to poslední co by mně na něm vadilo.Já mu prostě nevěřím.
Nechtěl jsem nikdy řešit politiku, ale trošku přeci jen musím a snad tím nikoho neurazím, ale jde tu o názor. Zeman není volba co bych chtěl, ale pro mě je to menší zlo. Rakušák se Švýcarským občanstvím jehož žena, první dáma ČR neumí česky ani slovo a v Čechách restituoval podle rakouského práva co si prosadil to je fakt problém. Navíc všichni nenávidíme Kalouska a tohle je jeho pravá ruka. Postoj k Benešovým dekretům musí být jasný signál co chce udělat. "Návrat" majetku církvi ve státě, kde skoro nikdo nevěří a církev lidem nedává vůbec nic to je ukázka o co jim jde. Tohle fakt ne nebo se budem ze sudet brzy stěhovat. On není ČECH a nikdy nebude
BMW R 1150 GS
MoonCZ napsal:
Nechtěl jsem nikdy řešit politiku, ale trošku přeci jen musím a snad tím nikoho neurazím, ale jde tu o názor. Zeman není volba co bych chtěl, ale pro mě je to menší zlo. Rakušák se Švýcarským občanstvím jehož žena, první dáma ČR neumí česky ani slovo a v Čechách restituoval podle rakouského práva co si prosadil to je fakt problém. Navíc všichni nenávidíme Kalouska a tohle je jeho pravá ruka. Postoj k Benešovým dekretům musí být jasný signál co chce udělat. "Návrat" majetku církvi ve státě, kde skoro nikdo nevěří a církev lidem nedává vůbec nic to je ukázka o co jim jde. Tohle fakt ne nebo se budem ze sudet brzy stěhovat. On není ČECH a nikdy nebude
Mam nazor uplne jiny a taky nechapu,kde beres tu odvahu mluvit tady za cele forum.Nevim jak muzes vedet koho treba ja nenavidim.Navic zrovna Kalousek a Zeman mi prijdou jako velice podobne typy lidi.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
MoonCZ napsal:
Myslím že pro tvůj názorový rozhled bude brzy vymyšlené nějaké přiléhavé psychiatrické pojmenování.... kromě současného českého přizdisrá..ovství jenž se zove "menšozloismus".....
Upravil kaca dne 20.01.2013 17:01
MoonCZ napsal:
Vevis tímto se Všem co mají Kalouska rádi popřípadě necítí to co jsem napsal omlouvám
Asi jsi se jeste v zivote nedostal do situace,ze jsi nekoho nenavidel.
Jestli toto citis k politikovi(ktery te samozrejme muze sr..,nemusis s nim souhlasit,nesnasis ho atd.),tak potom nevim co by jsi citil k cloveku,ktery by nejak konkretne vedome ublizil tobe nebo tve rodine.
MoonCZ napsal:
jenže jak to brát jinak když dnes prostě není co vybrat a tímhle co píšeš se bohužel řídí čím dál tím víc lidí
Ale ono je z koho vybírat! Stačí se jen odprostit od těch příšernejch českejch vlastností, od tuposti, pohodlnosti, závisti... A hlavně, což je tady naprostý tabu, naučit se historii a pamatovat si jí a něco se z ní naučit. Jenže to je pro obrovskou část populace tohodle národa věc nemyslitelná. Ony by totiž vylezly ty hříchy z mládí či rodiny, o nichž se teď s ohledem na Hajného tak hrdinsky vlastenecky mluví...Proto je lepší volit někoho, kdo je sám zašpiňenej ten s náma přeci bude držet basu...
Vevis hádat se s Tebou nebudu. Na tomhle fóru jsem kvůli lásce k motorkám a konečně BMW GS. O mých životních zkušenostech se tu bavit nechci, ale stejně tak jako jsem neuváženě a neznale promluvil o názoru lidí na fóru tak teď posuzuješ moje životní zkušenosti. No nechme to být čas ukáže
BMW R 1150 GS
MoonCZ napsal:
Vevis hádat se s Tebou nebudu. Na tomhle fóru jsem kvůli lásce k motorkám a konečně BMW GS. O mých životních zkušenostech se tu bavit nechci, ale stejně tak jako jsem neuváženě a neznale promluvil o názoru lidí na fóru tak teď posuzuješ moje životní zkušenosti. No nechme to být čas ukáže
Neposuzuju a to bych si nedovolil.Ani jsem se te nechtel nijak dotknout!