No tak za stejnou cenu co je poridil BH asi na prodej nebudou tipuju, kdyz uz je koupil a takhle se to jeste rozneslo....
Podobny problem mel kdysi Hamlet s hamletovygumy.net a nekdo koupil CZ a mel to nakonec celkem drahy....je to hold boj a tak trochu neci blbost, ze ze si to nezaregistruje sam. Reci jako, ze ho to nenapadlo atd. je jen jeho problem. Neni to prvni ani posledni pripad a za blbost se plati.
Nekdo prebere konkurenci znacku KLIM a nekdo rovnou domenu
Ne kvuli tomuhle konkretnimu pripadu, ale ze byli ochotni pro svoji vec neco konkretniho udelat. Drzet hubu a krok mi neprijde sexy...
Problem vidim v tom, ze z toho kazdy dela "svoji vec". Marselus nema tu znacku ani ty domeny zaregistrovane, jeho hlavni cinnost je vyrabet a prodavat kopirovane veci na motorky. Tak ceho se tady vlastne dovolava? A proc se muzou vsichni podelat? Jak je zmineno v uvodu, ani nekontaktoval BH se zadosti, pripadne nabidkou, reseni a misto toho skodi na forech a fnuka, co oskliveho mu ten zly BH udelal.
Podle jeho reakce v mailu na BH mi navic pripada, ze BH malinko vydira, jako ze "dej mi ty domeny zadarmo a ja ti nebudu dal skodit", a to mi pripada opravdu humac.
Jinak je samozrejme kazdeho vec, jestli se angazuje nebo ne, me v tomhle pripada uz tohle forum smesne. A nejen v tom.
Upravil alesvagner dne 04.02.2013 13:15
Lada11: pokud bys žil v ideálním světě, tak ano. Pokud si v rámci konkurenčního boje dělají firmy naschvály, tak pak jdou ohledy stranou. Podívej se na ameriku - je to prakticky volný trh, téměř žádná regulace ničeho, žádné striktní obchodní podmínky a mraky předpisů jako v Evropě a přesto firmy žalují jedna druhou a platí mega prachy za právníky, patentují si každej šroubek atd.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nechtel jsem toto srovnani psat,ale neco na tom je.My se k tomu muzeme vyjadrit,ale je to vec TT a Pardala.Podle mne jde trochu i o to,ze Tomas TT,Pardal,ale treba i Bystra atd.sem aktivne pisou a sva vyjadreni nebo nazory napisi driv nez se rozjede nejaka kampan.Na druhou stranu jsou lide jako husky,Cyril,Zlabek atd.kteri na ta fora moc nejsou a dokud je nekdo neupozorni,ze se tu neco deje,tak o tom ani nevedi.Viz treba Zlabek ml. a Xl rally.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pochopitelně že to tak je. Ano, přebrali jsme konkurenci značku. A konkurent zase začal jiné prodávat zboží, které jsme léta dělali jen my a nasadil ho za dumpingové ceny. V diskuzi o tlumičích na 800GS zrovna zaznělo podobné - jeden prodejce pružin začal prodávat ty výrobky za nákupní ceny aby novému dovozci ztížil situaci atd. Prostě je to boj. A nevidím nic špatného na tom, že jeden prodejce dá dohromady peníze a plán na nějakou strategii a získá zastoupení nějaké značky, které se ten plán líbí. Kdyby ty prodeje přes stávající kanál byly dobré, asi by neměli důvod ke změnám. Kšeftování s doménama je věc jiná - možná u nás to je trošku horší než jinde, kde to rozhodnutí nemusí být ani soudní. Víte jak dlouho trvalo O2 získat doménu O2.cz a co je to stálo? To samé na slovensku. Dřív měli o2.cz.com a získat o2.cz prý se odhaduje na 250-300 tisíc EUR
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
já nevím, proč se teda tady normálně BH neobhájí, nenapíše co a jak M kopíruje, nedá pár fotek? M napsal že je ochoten svoje kufry kamkoliv dovézt na srovnání.
Prostě nestačí napsat kopíruje mě. To se pak nikdo nemůže divit nárůstu lidové tvořivosti.
S tím Holanem to přece nijak nesouvisí, navíc, nevím jak teď, ale předloni při objednávce kufrů a držáků chodily kufry od BH a držáky od Holana.
prostě přesměrovat stránky tak jak se to stalo a nepodat k tomu na rozhořčenejch forech vysvětlení a zdůvodnění?
sem asi divnej ale to nechápu
říkám si hurikán
TomasTT napsal:
. A nevidím nic špatného na tom, že jeden prodejce dá dohromady peníze a plán na nějakou strategii a získá zastoupení nějaké značky, které se ten plán líbí. ....
a ja jsem četl jak jsi napsal, že tě KLIM oslovil a zastoupení ti nabídl....
Já se ke KLIMU nechci vyjadřovat, prostě je to tak jak to je, je to proste jen obchod. Vím že ti to leželo dlouho v žaludku, že KLIM nedělaš ty, tak ted už to je snad v pořadku :-). Nezbývá než po gratulovat, KLIM je určitě dobrá značka, proto jsem si ji našel a začal s ní tady bojovat.
Ty jsi Tome jeden z nejlepších Čechů na zdůvodnění vysoké ceny, jsi velice obratný manipulátor s fakty. díky tomu i výborný obchodník, nepochybně vše postavené na znalostech a dovednostech.
Jak jsi psal, je zde volný trh, vím že by jsi hrozne rád měl na spoustu věcí monopol, ale tak už to prostě chodí, věci se mění. V tomto případě naštěstí pro zákazníka. Nechci se s tebou pouštět do velké diskuze, protože v tom jsi určitě lepší, ale nevím proč nazýváš ceny s běžným ziskem dumpingovými? To ziskové rozmezí je přece velké a každý potřebuje jiné. My neprodáváme nic pod nákupní cenou, máme svou strategii, ty a já ji máme odlišnou, ale to není duvod říkat že to jeden děla špatne. Ostatně to všechno přece posoudí zákazníci a asi až s nějakým časem
Upravil Pardal dne 04.02.2013 14:13
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
TomasTT napsal:
. A nevidím nic špatného na tom, že jeden prodejce dá dohromady peníze a plán na nějakou strategii a získá zastoupení nějaké značky, které se ten plán líbí. ....
a ja jsem četl jak jsi napsal, že tě KLIM oslovil a zastoupení ti nabídl....
Já se ke KLIMU nechci vyjadřovat, prostě je to tak jak to je, je to proste jen obchod. Vím že ti to leželo dlouho v žaludku, že KLIM nedělaš ty, tak ted už to je snad v pořadku :-). Nezbývá než po gratulovat, KLIM je určitě dobrá značka, proto jsem si ji našel a začal s ní tady bojovat.
Ty jsi Tome jeden z nejlepších Čechů na zdůvodnění vysoké ceny, jsi velice obratný manipulátor s fakty. díky tomu i výborný obchodník, nepochybně vše postavené na znalostech a dovednostech.
Jak jsi psal, je zde volný trh, vím že by jsi hrozne rád měl na spoustu věcí monopol, ale tak už to prostě chodí, věci se mění. V tomto případě naštěstí pro zákazníka. Nechci se s tebou pouštět do velké diskuze, protože v tom jsi určitě lepší, ale nevím proč nazýváš ceny s běžným ziskem dumpingovými? To ziskové rozmezí je přece velké a každý potřebuje jiné. My neprodáváme nic pod nákupní cenou, máme svou strategii, ty a já ji máme odlišnou, ale to není duvod říkat že to jeden děla špatne. Ostatně to všechno přece posoudí zákazníci a asi až s nějakým časem
myslím si, že líp si to napsat nemohl
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
K BH..vlákno jsem založil proto že stránky byli přesměrované na konkurenci a´t dobrou nebo ne ale konkurenci.Nejde tady o kopírování a tohle je jen subjektivní pocit každého..objektivní tady nezazněl a to je soudní rozhodnutí!!!!
Takže mě šlo jen a jen o podraz který se stal a je mi fuk jestli by to byl marseus nebo někdo jiný a věděl bych to napsal bych to samé..dnes on zítra já nebo miloš...tohle je nevyvratitelné a nemá to nic společného s kopírováním .
přesměrování je zrušeno a pro ěm je to ukončeno,kopírování nehodlám řešit neb nejsem erudovaný odborník..a to myslím kromě soudního znalce asi tady nikdo a vždy pujde o subjetviní zhodnocení věci..krásný den všem..
http://czunici.ra...
Každopádně drtivá většina přispěvovatelů k tomuto příspěvku ono přesměrování domén odsoudila a tím nepřímo poškodila dobrou pověst BH, ať už to přesměrování bylo úmyslné nebo omylem. Kromě BH víme o tom všichni KULOVÝ. Ale bijete se v prsa, jakej je to darebák a haj*zl, že mohl provést takovou lumpárnu!!!
Jedinej výsledek pro nás, členy fóra, ty dva můžeme vynechat, že BH už sem nebude chodit, tudíž pro x členů fóra (kterým je srdečně u zadku problém s doménami) nebude možnost informovat se na fóru u BH, jaká je cena, jaké jsou slevy a tím ztratí možnost koupit si levnější kufry, nečekat na ně půl roku atd.
Ale stejně, ty co budou chtít BH kufry, půjdou přímo na jeho webovky.
Takže efekt = jeden nasr*anej a jeden spokojenej
To marselus : paní učitelka ze základky by z tebe měla fakt radost
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
czunik napsal:
K BH..vlákno jsem založil proto že stránky byli přesměrované na konkurenci a´t dobrou nebo ne ale konkurenci.Nejde tady o kopírování a tohle je jen subjektivní pocit každého..objektivní tady nezazněl a to je soudní rozhodnutí!!!!
Takže mě šlo jen a jen o podraz který se stal a je mi fuk jestli by to byl marseus nebo někdo jiný a věděl bych to napsal bych to samé..dnes on zítra já nebo miloš...tohle je nevyvratitelné a nemá to nic společného s kopírováním .
přesměrování je zrušeno a pro ěm je to ukončeno,kopírování nehodlám řešit neb nejsem erudovaný odborník..a to myslím kromě soudního znalce asi tady nikdo a vždy pujde o subjetviní zhodnocení věci..krásný den všem..
pokud takto jednoduše definuješ podraz, a vlastně jak sám píšeš, nemáš k tomu žádné informace, tak pánbůh s námi, protože pak je podraz na každým kroku...
Pokud by někdo koupil moji doménu - což se nestane, neboť ji mám registrovanou, tak bych si řekl "seš pi*ča borče, tvoje blbost" ale rozhodně bych nefňukal a přidal bych si raději písmenko nebo pomlčku, v případě, že by odkup byl příliš drahý.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Pardál: máš PM, tohle je v diskuzi o něčem jiném a reagoval jsem na to, co napsal lysak resp. vevis. Myslím že nemá smysl to tady rozebírat. Ale je pravda, že Klim nás přímo oslovil a ne jen vloni, je to už od předloňského Intermotu.
Co se týká cen, tak si myslím, že na žádném výrobku který prodáváme, nemáme nepřiměřenou marži. Nepřiměřenou marží myslím to, že některé věci se nakupují za 50% prodejní ceny s DPH apod. Prostě takové výrobky v nabídce nemáme nebo jsme se k nim nedostali ani jako prodejce ani jako přímý dovozce. Mluvím o prodeji doplňků na motorky. Pochopitelně v jiném oboru prodávám věci, kde skutečně jsou marže přes 50% a běžně se dělají cenové akce -25% apod.
Na ty Rokstrapy, které mě fakt trošku leží v žaludku, máme marži cca 15%. V Anglii je běžná cena kolem 19GPB, v Německu 20-22EUR. Nenakupuju to ani za to, za co ty to prodáváš. Proto mě cena cca 17EUR přijde nízká. Ale to je prostě tvůj styl prodeje, je to tvoje marketingová strategie a já to beru, prostě to tak děláš. Dáváš slevy i na nové věci, které jdou na trh. Ale jedna věc jsou doplňky v řádu pár EUR značky, o které nikdy nikdo neslyšel a na druhou stranu high-end oblečení. A když se pak lidi od toho výrobce ptají na akci lidí, co si myslí o té značce a buď o tom někteří nikdy neslyšeli nebo to mají spojené se slevami, tak se jim to nelíbí, protože chtějí získat prestižnější pozici na trhu. Asi jsi věděl o vzniku Klim Europe struktury stejně jako my - takže vloni v létě a věděl jsi, co to bude obnášet. To, jestli bude dovozce jeden nebo dva, to už byl náš boj. Bez ohledu na to, kdo ale bude Klim prodávat, bude muset dodržovat ty evropský ceny i když prostor na slevy tam je pořád skvělý proti třeba jiným výrobcům, kteří dávají marže nižší a platí si ještě jeden mezičlánek mezi výrobcem a prodejci v dané zemi.
Ne kvuli tomuhle konkretnimu pripadu, ale ze byli ochotni pro svoji vec neco konkretniho udelat. Drzet hubu a krok mi neprijde sexy...
Problem vidim v tom, ze z toho kazdy dela "svoji vec". Marselus nema tu znacku ani ty domeny zaregistrovane, jeho hlavni cinnost je vyrabet a prodavat kopirovane veci na motorky. Tak ceho se tady vlastne dovolava? A proc se muzou vsichni podelat? Jak je zmineno v uvodu, ani nekontaktoval BH se zadosti, pripadne nabidkou, reseni a misto toho skodi na forech a fnuka, co oskliveho mu ten zly BH udelal.
Podle jeho reakce v mailu na BH mi navic pripada, ze BH malinko vydira, jako ze "dej mi ty domeny zadarmo a ja ti nebudu dal skodit", a to mi pripada opravdu humac.
Jinak je samozrejme kazdeho vec, jestli se angazuje nebo ne, me v tomhle pripada uz tohle forum smesne. A nejen v tom.
No nezlob se ,ale buď opět BH lže ,což by mně už nepřekvapilo,nebo ti tu PM poslal a tys ji špatně četl. Psal mi o mazání tohoto vlákna (protože údajně se ty domény přesměrovali nedopatřením (zrovna obě? a zrovna na jeho stránky??)a já mu napsal,že po tom všem co mi psal do vláken na jiných forech VEŘEJNĚ se máme jako za zády veřejnosti domluvit o smazání tohoto vlákna. Na to jsem nepřistoupil a nabídka zněla ,že odkoupím ty domény za cenu jaké je pořídil . Nemám v plánu se nechat vydírat. S tím že nebudu dávat odkaz na toto vlákno dál , což udělám aby si lidi na takové jednání dali pozor a je uplně jedno ,jestli to bude BH nebo nekdo jiný kdo se takhle přiživuje. Mi a zdá se i mnoha lidem tady to nepřišlo jako normální věc a taky tu někteří psali ,že se jim stalo něco podobného a rozhodně to nebyla dobrá zkušenost i když je to legální.
Upravil marselus dne 04.02.2013 17:36
www.marselus.com
No nezlob se ,ale buď opět BH lže ,což by mně už nepřekvapilo,nebo ti tu PM poslal a tys ji špatně četl. Psal mi o mazání tohoto vlákna (protože údajně se ty domény přesměrovali nedopatřením (zrovna obě? a zrovna na jeho stránky??)a já mu napsal,že po tom všem co mi psal do vláken na jiných forech VEŘEJNĚ se máme jako za zády veřejnosti domluvit o smazání tohoto vlákna. Na to jsem nepřistoupil a nabídka zněla ,že odkoupím ty domény za cenu jaké je pořídil . Nemám v plánu se nechat vydírat. S tím že nebudu dávat odkaz na toto vlákno dál , což udělám aby si lidi na takové jednání dali pozor a je uplně jedno ,jestli to bude BH nebo nekdo jiný kdo se takhle přiživuje. Mi a zdá se i mnoha lidem tady to nepřišlo jako normální věc a taky tu někteří psali ,že se jim stalo něco podobného a rozhodně to nebyla dobrá zkušenost i když je to legální.
V podstatě jsi napsal že to pro tebe nebylo dobré co se stalo ale hodláš toho patřičně využít....takže jste oba stejní.
Upravil LukyGs dne 04.02.2013 18:27
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Předpokládám ,že se tento spor vede kvuli kufrům .?
Může mi tady někdo vysvětlit který ten kufr(hliníková bedna) má svý přednosti mě nejde o domény takovejch kufrů se dá koupit na internetu mraky.
Kde je problém ???
Hele, chápu že to nebylo od něj správné ale už to odstranil a myslím že se o tom dovědělo dost lidí což by ti mohlo být zadostiučiněním ale na druhou stranu pokud to chceš dál šířit po webech jak jsi psal tak i kdyby to s tou doménou udělal schválně tak se snižuješ na stejnou úroveň jako on. Připadne mi to jako že a teď si to hochu odsereš ještě víc
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs napsal:
Hele, chápu že to nebylo od něj správné ale už to odstranil a myslím že se o tom dovědělo dost lidí což by ti mohlo být zadostiučiněním ale na druhou stranu pokud to chceš dál šířit po webech jak jsi psal tak i kdyby to s tou doménou udělal schválně tak se snižuješ na stejnou úroveň jako on. Připadne mi to jako že a teď si to hochu odsereš ještě víc
Možna máš pravdu asi to chce chladnou hlavu. Dávám to k ledu. Asi bylo řečeno dost.
www.marselus.com